2020 Şubat Anneleri

Maşallah daha da lışırlar birebirlerine hep iyi geçinirler umarım

Ben daha hiç olmadim canım hamile olmak için hasta olmak şart mı
Yok canım değil benim halam hiç adet olmadan 3. Çocuğuna hamile kalmış onunda kızı 6 aylıkmış hamile kaldığında hatta 9 ay anlamadı hamile olduğunu karın ağrısıyla doktora gidiyo doğurup geliyolar
İnat etti yemedi kahvaltisini yapisiyo bana emicem diye
Canım anne sütünün ağrı kesici özelliği varmış belki dişleri iyice ağrı yapmıştır ondan düşmüştür memeye istediği herzmaan ver meme nasılsa ömrü hayatı normal yemekle geçecek

Veriyorum canim hele bi verme apartmani ayaga kaldiriyo zaten kendi minik sesi buyuk adam

Kızlar sabah bebe bisküvisi pekmez anne sütü yaptım püre gibi yerken öğürdü kaç defa boğazına takıldı sandım ((

Ama bir kaç gündür mama ve meme görse hemen öğürüyor beslenmesi de yok yemiyor doğru düzgün Huysuz biraz da geçen ay 200 gör almış bu ayda çok almıcak gibi sizce neden öğürüyor Kusma yok ama çok vermiyorum istemeyince zorlamıyorum

Kizlar Kaan Alp kesik kesik nefes aliyo uyurken sorun yok ama uyanikken oyun oynarken emeklemeye calisirken hep boyle aliyo tutuyo bi muddet sonra veriyo bu sekilde devam ediyo nedendir acaba ya cok canimi sıkmaya basladi bu olay

Hayırlı aksamlar kizlar. Bursya girmeyeli uzun zaman oldu. Hepiniz iyisinizdir insallah. Bizim cok zor günler yaşadık bebegimle. Bebegimde zaten meme reddi vardi. 2 ay uykusunda emzirdim hep. 4. Ay aşısını olduk aniden istahsizlasmaya basladi. Emiyordu ama emzik gibi. Çok az yutkunuyordu. Diştendir iştahsızlığı diye düşündüm. Takı yutkunmayi tamamen birakana kadar. Bebegim 4 gün hic bir sekilde beslenmeyi kabul etmedi. 1 gün boyunca 1.5 cay bardagi sütü anca iciriyorduk. Oda icsin diye neler yapmiyordukki. Doktor doktor gezdik hic biri bisey anlamadi. Gün gectikce huysuzlanmaya basladi. Surekli agliyordu. Geceleri uyumuyordu. Gunde 10 defa kaka yapiyordu beslenmedigi halde. Cisi kurumustu resmen. Alerji doktoruna götürdük testlerde bir sey cikmadi. Alerji mamasi verip yolladilar. Ama bebegim onu icincede agliyordu icmek istemiyordu. Sonra katı bir diyete girdim. Aylardir sadece patates biber salatalikla yasiyorum. Bebegimin keyfi yerine geldi. Kakasi cisi ara ara bozulsada duzeldi. Ama hala memeye pekte düşkün degil. Bugday misir süt urunleri yumurta dana eti tavuk karabiber kimyona kesin alerjisi var. Ve ayni zamanda alerji reflüyü tetikliyor. Kusmuyor ama emince kendini yay gibi geriyor. Tabi biz bu asamaya gelene kadar ne badireler atlattik. Nelere alerjisi oldugunu anlayana kadar ne zorluklar yasadim bir ben bilirim. Hala daha bebegime dogru düzgün bir ek gida veremiyorum. Karpuz verdim onda bile kakasinda cok fazla kan olustu. Patates püresi veriyorum. Yavas yavas baslayacagiz artik cesitli seyler denemeye. Surekli ben yediklerime ekleme cikarma yapa yapa ona firsat kalmadi. Ikimize ayni anda denemede yapinca neden rahatsiz oldugunu anlamak imkansizlasiyor. Velhasili kelam 3 aydir ac geziyorum resmen. 13 kilo birden verdim. Ama yinede bebegim lıkır lıkır süt icmiyor. En ufak bi dikkatsizligimde memeyi birakiyor. Insallah birgun ikimizde hersey yiyebiliriz. Bebegimi 2 yil emzirmek banada nasip olur insallah.

Gelmiş geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah düzene girer bence zamanla girer düzene sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah

Burda kalça çıkıklığı ile ilgili bir arkadaş vardı röntgeni temizdi herhalde ama boğumları asimetrikti sanırım bir yerde okudum aynı şeyi yaşayan birI tekrar röntgene gitmiş içi rahat etmemiş ve sıkıntı çıkmış röntgende bu sefer .
isterse tekrar götürün doktora erken müdahale önemli

Kizlar Kaan Alp kesik kesik nefes aliyo uyurken sorun yok ama uyanikken oyun oynarken emeklemeye calisirken hep boyle aliyo tutuyo bi muddet sonra veriyo bu sekilde devam ediyo nedendir acaba ya cok canimi sıkmaya basladi bu olay
Zorlanıyordur canım belki oynarken bence dert etme takip et tabi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…