2020 Şubat Anneleri

Atak dönemimi geçiriyor acaba. Kızımda böyleydi sadece kucağımda dururdu.biri alsa çığlığı basardı çok şükür o dönemi geçti gibi. Bende çok üzüldüm oturdum ağladım. Buraya da yazdım . Olumlu bakmaya çalışıyorum. oğlan tuvalet eğitiminde onu kaldır indir sırtım nasıl ağrıyor. eşinin senin bu yıpranmışlığını görüp daha fazla çaba göstermesi lazım. Bu annelerin hakkı ödenmez kaç cephede savaşıyorsun herhalde en ağırı psikolojik olanı. Kendini güçlü tutmaya çalış moralin olursa enerjin yükselir senin gerginliğini hissediyor olabilir.

Ben bugün porsiyonu küçülttüm ekmek çok az yedim . Birden yüklenmek istemiyorum. Kızım emiyor. Sabah limonlu ılık su içiyorum,Yeşil çay içiyorum yatmadan öğlen protein yicem akşam salata yemeyi planlıyorum eşimde destek oluyor sağolsun. Eliptik bisikleti kullanacağım yürüyüş yaparım. Bakalım neler olacak.

Seni düşünemiyorum ben tek çocukla böyleyim iki çocuk çok daha zordur. Bir süreç bu biliyorum ama geçiceğine dair inancımı kaybediyorum. Arada böyle patlamalar yaşıyorum sonra toparlıyorum. İnşallah bu sefer de öyle olur daha güçlü kalkarım ayağa.

Kızlar anneannemde covit olmuş . Çok üzüldüm durumu iyi değilmiş ambulansla alıp götürmüşler. Tek başına ne yapar. Dayım yengem teyzelerim hep olmuşlar. Dayım annemi çağırmış oda gitmiş yanlarına muhtemelen oda kaptı. Bizim içtiğimiz ilaçlardan gönderecek ablam anneme. İstanbuldan gelenler olmuş yanlarına muhtemelen ordan kaptılar. İnsanların duyarsızlığı yüzünden yaşlı insanlar ölüyor kimin nasıl tepki vereceği belli değil bu hastalıkta. Çocuklar bile ağır geçiriyor. Aman dikkat edin arkadaşlar .

Eklemeyi unutmuşum kızlar biz zaten 1 ay önce bu gıdaların hepsini 3 gün kuralı ile tadım yapmıştık. Verdiklerim aynı besinler sadece muzu ilk kez verdim. Birde zaten çok çok az yedi doktorumuz yarım çay bardağı yiyebilir dedi ama Bade 3-5 kaşık yiyip bıraktı ısrar etmedim tabiki. Bu şekilde devam mı edeyim yani blendr kullanmayayım mı ?

Öğürme yutamama yoksa blender kullanma.

Yok 2. Aydaysanız 3 öğüne bile çıkabilirsin. Ama miktarlar az olsun :)
Evet 2. Aydayız ama tadımı 5 aylıkken yaptık yani daha yeni 6. Ay bitti. Birde tuvaletini yapmaması üzdü beni ıkınıyo ama yapamıyo şimdi yaptı çok az ben en iyisi acele etmiyim zaten süt ile gelişimi gayet iyi gidiyor ek gıda için bu kadar acele etmeme gerek yok. Kabız olursa çok üzülürüm çünkü yavaş yavaş ilerliyeyim en iyisi

Biz de 5.ayda tadıma başladık.
Tabi az az arttırarak. Zaten vakti gelince kendisi de fazlasını isteyecek. Şeftali muz gibi kabız yapabilecek meyvelerden uzak durabilirsiniz . Bu ara bol bol erik kayısı yerse iyi olur.

Biz de 5.ayda tadıma başladık.
Tabi az az arttırarak. Zaten vakti gelince kendisi de fazlasını isteyecek. Şeftali muz gibi kabız yapabilecek meyvelerden uzak durabilirsiniz . Bu ara bol bol erik kayısı yerse iyi olur.
Aynen canım teşekkür ederim

7. Ay bebeklerin anneyle ic ice gectigi ay ile tanimlaniyo genelde ayrilma korkusu tavan yapiyo. Sanirim cogu 7. Ayinda bu sekilde Kaan da oyle yapisik vaziyetteyiz zaten ayri kaldigimiz cok bir zaman yoktu simdi hepten siyam ikizi olduk uygulamada da bu sekilde yaziyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200907-150038931_1.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 24
Aynen önce gazdi simdi bu dişler bakalım sırada ne var
dis cikarma fasli bayagi bir uzun suruyor ,ozellikle kopek ve azi disleri tam bir kabus ,1.5_2 yasina kadar disleri tamamliyorlar sonra hosgeldin 2 yas sendorumu ,sonrasinda bezi biraktirma derken ,3 yasi dolunca 1 tik rahata eriliyor
saglik olsunda hepsi gelip geciyor hatta unutuluyor bir sure sonra

Unutuluyor ki Eceler dünyaya geliyor dimi :)
Ben aylardır kendime bu soruyu soruyorum. İnsanlar ikinci çocuğu yapacak motivasyonu nereden buluyor :))

Ben aylardır kendime bu soruyu soruyorum. İnsanlar ikinci çocuğu yapacak motivasyonu nereden buluyor :))
Deniz bazı açılardan kolay bir bebekti dişleri sorunsuz çıktı mutluydu pozitifti yapışık bir hali yoktu. Emmeyi seviyordu. Babası çok destekti. İlkinde yaşadığım herşeyi unuttum galiba . Hamile kalıp iğne olmaya ve midem bulanmaya başlayınca dank etti en çok da hamilelikteki o kaybetme korkusu varya çok fena. Şimdi yeni yeni oynamaya başladılar Deniz öykü bebe diye sesleniyor. Onları öyle görmek herşeye değer. Ama yaşım küçük olsaydı arka arkaya düşünmezdim.

Sanırım bu minikler büyüyünce tatlı günlerini özleyip yapası geliyor ben genç olsam Ve maddi açıdan çok iyi olsam ikinci hatta üçüncüyü isterdim birde hamileliğin çabuk geçmesi gerek birde

Evet en güzeli biraz büyüdükten sonra yapması ama uzmanlar öyle demiyor hayırlısı bence iki çocuk biri kız biri erkek süper özendiğini aile tablosu keyfini çıkarmaya çalış

Kızlar sizin bezler doluyor mu bizimki hep sarı ve az asla dolmuyor bir de ne kadar su veriyorsunuz gün içinde

Benim için hamilelik o kadar sorun değildi. Ne bileyim ya. Ben Karun olsam başka yapmam :)

Kızlar sizin bezler doluyor mu bizimki hep sarı ve az asla dolmuyor bir de ne kadar su veriyorsunuz gün içinde
İcebildigi kadar kucuk kahve fincanim 50 cc aliyo onu bitiriyo ama 10 cc kadari puskurtmeye gidiyo suyla oynamayi cok seviyo susuzlugu gidince oyuna vuruyo hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…