Bendee aynen dün bunları düşündüm ve instagramda 21günşekersiz beslenme diye bişey başlıyordu onu yapmaya karar verdim inşalllllllaaahhh balşarılı olurumm
burdan da birbirimizi gaza getirelim
Canım ya çok vermişsin bence. Daha ilk defa ek gıdaya başladıkları için tek tek ver ben önce kabak haşladım 2 gün tek öğün verdim yediği 1 tatlı kaşığı kadardı. Sende çok karıştırmadan ver alerji durumu olursa neyin alerji yaptığını anlarsın. Blw türkiye diye bir grup var facebookta blw yapmasan bile neyi nezaman vermen gerektiğini öğrenirsin. Ben bi blw yapayım dedim ama dayanamadım kocaman kocaman kopardı o yüzden çatalla ezdirip verdim hiç blender a gerek yok o yüzden çatalla eziğ vermeye devam et. Birda muzun ortasındaki siyah kısım kabız yapıyormuş onu çıkartıp vermek gerekiyormuş
Canım kulaklarını tıka başkalarının laflarına kimse çocuğunun kötülğünü istemez el kadar bebeyi aç mı bırakcan. Mama erken diş çıkartıyorsa bunca mama verenlerin niye çıkmıyor dişleri
Ben 11 aylık çıkarmışım dişlerimi yani her bebek bir değil.
Oğlun daha çok küçük hiç bişeyin farkında değil ki tek istediği yemek yemek uyumak oyun oynamak o senin neler hissettiğini bilemez. Biraz daha sabırlı olmaya çalış. Başkalarına (kv eş) sinirlenip acısını oğlumdan çıkarma. Oğlunun huysuzluğu da normal çok kısa zamanda büyük gelişme gösteriyorlar ki seninki 6 tane diş çıkarmış tabiki huysuz olacak. Biraz kv ne Eşine bıraksan 1 saat bile olsa kafanı dinlersin