2020 Şubat Anneleri

Bizim kız kanepeye tutunmaya çalışıyor bu denemeleri yaparken kim bilir kaç kez düşecekler. Emeklemek istemiyor ,sanki ayağa kalkmaya çalışıyor bu ne acele yavrum.🤣 Allah korusun yavrularımızı 🤲
Maşallah bizimki daha emeklemeye hali yok gibi davranıyor sürekli etrafında dönüyor ama bir türlü ileri gitmiyor bazen geri gidiyor 🤣🤣🤣🤣

Kızlar kaç gündür kuzum Bir kaç. gecedir sürekli ağlıyordu kalkıyordu Saat başı sıcak yada diş dedim şimdi uzun uzun Uyuyor meğerse beşik dar geliyormuş🤣🤣 hanımefendiye yatağa aldım babayı şutladık rahatladı evlat Ama ben benimle yatmasın beşikte yatsın istiyorum 😭😭😭 bu aralar uyusunda nasıl uyursa uyusun diyorum 🤣

Bizde de boğaz yanması halsizlikle başladı biz gece pencere açık yattığımız için ona yorduk. 1 hafta sonunda kendimi garip hissetmeye başladım terleyip soğuyorum canım dar derler ya öyle. Ablamdaydık yola çıkacaktık. Gitmeden şu fesleğene son kez dokunayım koklarım dedim hiç koku almadım kahvaltıda yediğim herşeyin tadı aynıydı. Başım ağrıyordu normalde hiç ağrımaz. Yola çıktık o terleme soğuma yine başladı artık fenalık geçirecektim ağladım istifar ettim. Eve gidince bir nebze rahatladık. Ama bu seferde hiç enerjimiz yoktu bir iş yapıp kanepeye yıkılıyorduk sonra tekrar. Böyle böyle günler geçti bitkisel ilaçlar içtik ama tam toparlamış değiliz şimdide sırt ağrısı var. Kızım da o bir hafta çok huysuzdu kimseyi yaklaştırmadı yanına. İnş sizde birşey yoktur. Bol C vitamini alıp su için. Proteinden Zengin beslenin.
Terleme bende de başladı bugün sürekli terliyorum. Ateşim yok ama garip Bi ter. Bi ay önce falan yine böyle olmuştum ama eşimle buzlu içecek içmiştik ondandı biliyordum. İki günde de geçmişti. İnşallah buda öyle olur. Ben astım hastasıyım çünkü. Herşeyi geçtim hastane süreci olursa oğlum neolucak düşüncesi deli ediyor beni

Maşallah bizimki daha emeklemeye hali yok gibi davranıyor sürekli etrafında dönüyor ama bir türlü ileri gitmiyor bazen geri gidiyor 🤣🤣🤣🤣
Bizimki karnımda da ayaklarını çok kullanırdı ordan kuvvetlendirdi mi acaba 🤣🤣🤣 Önce geri gidebiliyorlar sonra öne gidiyorlar. Bir anda gelişme gösteriyorlar yerde çok vakit geçirmeleri lazım.

Kızlar kaç gündür kuzum Bir kaç. gecedir sürekli ağlıyordu kalkıyordu Saat başı sıcak yada diş dedim şimdi uzun uzun Uyuyor meğerse beşik dar geliyormuş🤣🤣 hanımefendiye yatağa aldım babayı şutladık rahatladı evlat Ama ben benimle yatmasın beşikte yatsın istiyorum 😭😭😭 bu aralar uyusunda nasıl uyursa uyusun diyorum 🤣
Nasıl yatıyosunuz yastık falan mı koyuyosun bir ben hiç yanımda yatırmadım hep beşikteydi küçük ezilir falan diye cesaret edemiyodum sonra dönmeler emeklemeler başladı şimdi yüksekte hiç tutamıyorum ki yanımda yatsın bide saniye durmuyo 😂
Arya çok deli yatıyo şekilden şekile giriyo misafirlikteyim baya oldu yer yatağı yaptık geniş geniş yatmıştı babası beşiğini getirdi ona alıştırmaya çalışıyorum şimdi küçük gelicek sanırım 😂 beşiğinde üst katını kullanmıyorum artık alt katında yatıyo alt kattan bile tutunup ayağa kalkıyo 😂

Yanımıza almak bundan sonra daha riskli sürekli dönüyorlar yataktan düşebilirler. Kızımda abisi gibi çok hareket ediyor uyurken. Beşiğini alt kademeye indirdim. Eşim oğlumla, ben kızla aynı odadayım. Eşim 1 yıldır oğlanın yanında kendine yer yatağı yapıyor yazık adama valla.

Yanımıza almak bundan sonra daha riskli sürekli dönüyorlar yataktan düşebilirler. Kızımda abisi gibi çok hareket ediyor uyurken. Beşiğini alt kademeye indirdim. Eşim oğlumla, ben kızla aynı odadayım. Eşim 1 yıldır oğlanın yanında kendine yer yatağı yapıyor yazık adama valla.
Evet bizimkide çok hareketli yatarken 🤣 uyuyamıyorum ben zaten doğru düzgün beşiğe ne zaman koysam hemen uyanıyor nedense park yatak kullanıyorum beşik olarak da 😅

Nasıl yatıyosunuz yastık falan mı koyuyosun bir ben hiç yanımda yatırmadım hep beşikteydi küçük ezilir falan diye cesaret edemiyodum sonra dönmeler emeklemeler başladı şimdi yüksekte hiç tutamıyorum ki yanımda yatsın bide saniye durmuyo 😂
Arya çok deli yatıyo şekilden şekile giriyo misafirlikteyim baya oldu yer yatağı yaptık geniş geniş yatmıştı babası beşiğini getirdi ona alıştırmaya çalışıyorum şimdi küçük gelicek sanırım 😂 beşiğinde üst katını kullanmıyorum artık alt katında yatıyo alt kattan bile tutunup ayağa kalkıyo 😂
Oy maşallah miniğe 🧿🥰 bizimki emekleme ye hali yok çabuk yoruluyor kaldı ki ayağa kalksın o konuda bir süre daha rahatım 🤣

Bizimki karnımda da ayaklarını çok kullanırdı ordan kuvvetlendirdi mi acaba 🤣🤣🤣 Önce geri gidebiliyorlar sonra öne gidiyorlar. Bir anda gelişme gösteriyorlar yerde çok vakit geçirmeleri lazım.
Bizimkide öyle karnımda ayakları uyutmuyordu 🤣🤣🤣 hala öyle bacaklar kıpır kıpır ama keyifçi biraz 🤣🤣🤣

Yok yastık koymuyorum 🥴

Çok riskli geldi uyuya kalırsan dönerse falan Allah korusun canım güzel bi yer yatağı yap o zaman soğuk değilse evin bi süre öyle yatsın ama nereye kadar beşikte yatması daha iyi senin için ileride uyku düzeni oluşunca zorlanırsın
Denizde yer yatağı yapmıştık ahşap beşik küçük gelince. 9 aydan sonraydı.çocuk rahat yatmaya alıştı sonra park yatak aldım yer yatağının görüntüsü ve çok yer kaplaması hoşumuza gitmedi. Çocuk fazla yatmadı piyasadaki belki en geniş ve Yüksek yatağı almamıza rağmen ayaklarını dışarı sarkıtıp dışarı çıkmaya çalıştı. Sonra yine yer yatağına döndük park yatağı kıza kurduk ahşap beşikle uğraşmadım. Kızın uzun süre yatmasını temenni ediyorum park yatağında 🤲Kısacası Denizde çok düzen değiştirmemiz iyi olmadı 🥴

Neler yapiyorsunuz kizlarr sessizlestiniz bu aralar :KK49:
Bebisler nasil, neler yapiyolar :KK3:
Ne yapalım ev işleri çocuklar derken pertim çıktı uzandım biraz kocacım sağolsun bana 1 saat izin verdi sonra kendisi dinlenecekmiş. Öykü uyuyor. garibim banyoyu tuvaleti yıkıyor 🤣 baktı hanımın yapacağı yok. Denizde kardeş kıskançlığı yine hortladı babasını ısırıyor bana yapamıyor. Öykü de o kadar tatlı ki insan uzaktan bile sevemeden duramıyor. Bizde durumlar böyle sen neler yapıyorsun seninkiyle yeni keşifleri var mı 🥰

Neler yapiyorsunuz kizlarr sessizlestiniz bu aralar :KK49:
Bebisler nasil, neler yapiyolar :KK3:
Bende 1 haftadır annemlerdeydim keyfim yerindeydi yarın maalesef kayınvalideme gideceğim birazda orda kalmam gerekiyormuş çünkü sağolsun kayınvalidem değil ama eşimin teyzesi laf ediyor neden orda kalmıyormuşum öyküyü sevmek istiyorlarmış doyamamışlar vs vs vs
Eşim yanımda olsa tamam kalayım ama yok çalışıyor
İlk defa o olmadan kalacağım taaaaaa perşembeye kadar 😢

Ne yapalım ev işleri çocuklar derken pertim çıktı uzandım biraz kocacım sağolsun bana 1 saat izin verdi sonra kendisi dinlenecekmiş. Öykü uyuyor. garibim banyoyu tuvaleti yıkıyor 🤣 baktı hanımın yapacağı yok. Denizde kardeş kıskançlığı yine hortladı babasını ısırıyor bana yapamıyor. Öykü de o kadar tatlı ki insan uzaktan bile sevemeden duramıyor. Bizde durumlar böyle sen neler yapıyorsun seninkiyle yeni keşifleri var mı 🥰
Bizde yemekleri zorla yiyoruz memeden kopamiyoruz arada emeklemek aklina geliyo totoyu ittiremeyince sinirleniyo kafasini koyuyo yere oyle emeklemeye calisiyo atarli genc oyle kendince takiliyo 😆
Dun kv bizde kaldi sabah 5te uyandi kaan ona postaladim uyuduk esimle 9 bucuga kadar cok iyi geldi 😆

Bende 1 haftadır annemlerdeydim keyfim yerindeydi yarın maalesef kayınvalideme gideceğim birazda orda kalmam gerekiyormuş çünkü sağolsun kayınvalidem değil ama eşimin teyzesi laf ediyor neden orda kalmıyormuşum öyküyü sevmek istiyorlarmış doyamamışlar vs vs vs
Eşim yanımda olsa tamam kalayım ama yok çalışıyor
İlk defa o olmadan kalacağım taaaaaa perşembeye kadar 😢
Allah kolaylik versin bacım

Biz de geldik izinden annemlerdeydim 1 ay çok rahattım ama alıştım tekrar tempoya benim oğlanın bir dişi patladı altta 😃 bugün farkettik emeklemeyi geri geri yapıyor ek gıdaya da alıştı. Bugün ilkez pirinçli yoğurt çorbası verdim meyve filesinde armut yedi sabah labne yumurta sarısı pekmez bisküvi karışımını yedi. 2 kere 100 CC mama icti geri kalan zamanlarda emdi. Yanliz bayadir kakası yeşil doktora söylediğimde probiyotik damlasını devam ettir dedi. Bir de kan damlasindan da olabilir dedi ama geçmiyor özellikle ek gıdadan beri. Hep yeşil şeylerde veriyorum gerçi kabak vs

Biz de geldik izinden annemlerdeydim 1 ay çok rahattım ama alıştım tekrar tempoya benim oğlanın bir dişi patladı altta 😃 bugün farkettik emeklemeyi geri geri yapıyor ek gıdaya da alıştı. Bugün ilkez pirinçli yoğurt çorbası verdim meyve filesinde armut yedi sabah labne yumurta sarısı pekmez bisküvi karışımını yedi. 2 kere 100 CC mama icti geri kalan zamanlarda emdi. Yanliz bayadir kakası yeşil doktora söylediğimde probiyotik damlasını devam ettir dedi. Bir de kan damlasindan da olabilir dedi ama geçmiyor özellikle ek gıdadan beri. Hep yeşil şeylerde veriyorum gerçi kabak vs
Kan ilaci ve yedikleri basli basina renk degisimine sebep oluyo zaten :)
Kaan da bazen yesil yapiyo bazende anne sutundeki gibi hardalimsi turuncu gibi belli olmuyo ama yedikleri etkiliyo.
Disiniz hayirli olsun ilk kabaran bizdik en son cikaran biz olacagiz bu gidisle 😆

Kan ilaci ve yedikleri basli basina renk degisimine sebep oluyo zaten :)
Kaan da bazen yesil yapiyo bazende anne sutundeki gibi hardalimsi turuncu gibi belli olmuyo ama yedikleri etkiliyo.
Disiniz hayirli olsun ilk kabaran bizdik en son cikaran biz olacagiz bu gidisle 😆
[/QUOTE
Aynen hardal rengi gibi de oluyor bu kaka rengi de ne önemliymiş kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi 😃 evet Kaan' in ilk patlayandi. onun da yakındır gelmek üzeredir annesi. 😊😊

X