- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
O dişlerde çıkacak ve sen daha rahat edeceksin biliyorum zor ama olumlu düşünKaan onceden boyle degildi ama şu dişleri ne zaman iyice zorlamaya basladi o zaman boyle oldu. Gece uykusuna ilk yattiginda deliksiz 3 4 saat uyurdu sonra emerdi sonra bir daha 2 2.5 saat sonra uyanir emerdi ama şimdi saat basi hatta bazen 45 dk aslinda hepsinde emmiyo dis etlerine masaj yapiyo memeyle cekmiyo cunku uykusunun arasinda oynuyo korkuyorum ki bunu aliskanlik haline getirip dişten sonrada yapacak diye.
Emzik olayina bende ilk basta oyle baktim cok sukur kendi birakti ileride ugrasmayacagim dedim ama bu seferde beni uyurken emzik diye kullaniyo memeyi cekince uyaniyo agliyo anca tam dalacak ki yatagina yatiracagim o zamana kadarda ayni pozisyonda durunca belim tutuluyo cunku bende düzleşme var.
Tek umudum biran once şu dişlerinin cikmasi
Maşallah kuzuya baya baya büyüdüler yaa zaman nasılda hızlı akıyorMuayene olduk. 70cm 8900 kg olmuş.
Kan tahlili verdik. Boğumları asimetrikti, bir göz daha görsün istedim. Bu doktor da gayet sağlıklı buldu. Tek başına asimetri bişey ifade etmiyor demek. Sırtında morluk vardı, doğum lekesiymiş geçermiş.
Kuzu eti yesin her çorbasında kemik suyu olsun dedi. Önümüzdeki ay balığa başlayacakmışız hatta yavaş yavaş tadımlık olarak ver dedi, gelişmeler bunlar.
Bir de demir damlası olarak sidefer kullandığımı söyledim,önermedi.
Kullanıma rağmen demir eksikliği çıkan çpk hastam oldu dedi. Tahlil sonuçlanınca arayacak gerekirse damla da değişebilir.