Evet kabızlık kötü patates katmayıp başka şeylerle çeşitlendirceksin mecburen. Şeftali ben de vermiyorum kabız yapar diye. Kendim yerken çok az tattırmıştım etkilemeyecek kadar.Kabiz yaptigindan beri patatesi vermeye korkuyorumseftaliyide veremiyorum. Kabiz yapmayanlari bile yediginde zar zor yapiyo cok ıkınıyo kizariyo.
Bende ilk basta sade verip sonradan karistiriyorum.
Hayırlısı olsun cnm. Aynen doktorun dediği gibi 15 güne geçiyo. Bizimde bugün 18 gün olduTeyzeleri bugün benim oğlus da sünnet olduşükür üstümde psikolojik olarak ağır yükü canı acıyacak mi sonrası nasıl olacak vs derken şükür atlattık sayılır. 2 haftaya iyileşir dedi doktor hanım. 4 gün önce de alttan 2 dışı de çıktı bugün sünnet esnasında emzirirken ısırdı hatta bundan sonra çekeceğimiz var. 6 ay 5 günlüğüz. Lokal oldu kolay geçti şükür
Sizinki de hayırlı olsun canımHayırlısı olsun cnm. Aynen doktorun dediği gibi 15 güne geçiyo. Bizimde bugün 18 gün oldu
Hayirli olsun gozunuz aydin :) 2 hafta bile surmez hizli iyilesiyolar :)Teyzeleri bugün benim oğlus da sünnet olduşükür üstümde psikolojik olarak ağır yükü canı acıyacak mi sonrası nasıl olacak vs derken şükür atlattık sayılır. 2 haftaya iyileşir dedi doktor hanım. 4 gün önce de alttan 2 dışı de çıktı bugün sünnet esnasında emzirirken ısırdı hatta bundan sonra çekeceğimiz var. 6 ay 5 günlüğüz. Lokal oldu kolay geçti şükür
Bizde bakıyoruz mama sandalyesi canım eşimin kardeşinin çocuğunda hem antilop hemde kraft var ikisini de denedik antilopta oturma yeri bayağı dar ama hiç desteksiz dik bir şekilde otırabiliyor emniyet kemerini bağlamaya gerek olmuyor böylece bizim bebişte biraz tombiş ben beğendim sanırım bizde onu alacağız. Kraft daha geniş oturma yeri o yüzden bebiş çok fazla hareket ediyor içinde. Ayak koyma yeri de hareketli bebekler için sıkıntı ona basıp ayağa kalkmaya çalışıyorlarmış emniyet kemeri bağlamayı da yeni tadımlara başlayanlara önermiyorlar Allah korusun boğazına kaçma durumunda hemen müdahale edebilmek için. Bence ikiside fiyat olarak mantıklı çok fonksiyonlu bişeye gerek yok sanırım. Yarın ikisinin içindeyken fotoğrafını çekeyim istersen fikir olur içindeki haliKızlar mama sandalyesi antilop çok öneriliyor kullanan varmı haklımı bu kadar övülmesi ayaklığı bile yok kraft snack düşünüyorum. İkisi arasında kaldım ne önerirsiniz
Bizde saat basi uyanip annesini somurme seanslari var gunduz yarim emmelerinin acisini gece cikariyo artik uykusuzluktan kafayi yicem3 ten beri oyun oynuyoruzGözler cin gibi Uyumaz bu çocuk daha ben hiç uyumadım
Sizde de oluyo mu BÖyle uyanıp uyumamalar
Yaaa kıyamam benimde öyle biliyor musun çok fazla kalkıyor uzun uzun emiyor emzirirken acıyor uçlarıBizde saat basi uyanip annesini somurme seanslari var gunduz yarim emmelerinin acisini gece cikariyo artik uykusuzluktan kafayi yicemmemem yine yara oldu bi de nasil canim yaniyo anlatamam
aşıdan önce gece bir kere kalkıyordu şimdihiç uyumuyor öyle uzun sürekli uyanıyor gece mama verdiğim zamanlar bile oluyor3 ten beri oyun oynuyoruzGözler cin gibi Uyumaz bu çocuk daha ben hiç uyumadım
Sizde de oluyo mu BÖyle uyanıp uyumamalar
Hiç bir kere kalktığı olmuyordu ama gene de 2 3 saatte bir kalkıyordu. Şimdi 1 saat uyuşa şükrediyorum.aşıdan önce gece bir kere kalkıyordu şimdihiç uyumuyor öyle uzun sürekli uyanıyor gece mama verdiğim zamanlar bile oluyor(((
Benimde sol memem basindan beri ara ara hep yara oluyo. Onceden gaz sancisindan emerken cekistiriyodu simdide dişi yuzunden. Derisi iyice inceldi hemen yara oluyo aglayarak emziriyorum sol tarafimi yara olunca o meme halkasi suan kipkirmizi ciger gibi ve kupkuru derisi. Krem degil kışın ayva cekirdegi yapiyodum iyi geliyodu simdi zeytinyagi suruyorum derim biraz nemleniyo cok nadir de fitoyla hametan suruyorum.Yaaa kıyamam benimde öyle biliyor musun çok fazla kalkıyor uzun uzun emiyor emzirirken acıyor uçları
Krem filan kullanıyor musun? Valla ben başlarda çoook çektim yaradan o yüzden çok korkuyorum gene olur diye
Kızlar ısırmasına müsade etmeyin. Yoksa emzirmek en büyük kabusunuz olur. Isırdığı her anda memeyi çekip anlatmak gerekiyormuş. Denizde öyle yaptım. Yinede ısıracak diye geriliyordum. Bizim kız gündüz artık 2 kez uyuyor sizinki nasıl ?Benimde sol memem basindan beri ara ara hep yara oluyo. Onceden gaz sancisindan emerken cekistiriyodu simdide dişi yuzunden. Derisi iyice inceldi hemen yara oluyo aglayarak emziriyorum sol tarafimi yara olunca o meme halkasi suan kipkirmizi ciger gibi ve kupkuru derisi. Krem degil kışın ayva cekirdegi yapiyodum iyi geliyodu simdi zeytinyagi suruyorum derim biraz nemleniyo cok nadir de fitoyla hametan suruyorum.
Ucu aciyosa emzirme pozisyonundan kaynakli olabilir sadece uc kismini mi emiyo ? Benim ucu degil o halkanin kendisi yara oluyo meme cevresi
Bende isirdigi zaman konusuyorum anlatiyorum amaKızlar ısırmasına müsade etmeyin. Yoksa emzirmek en büyük kabusunuz olur. Isırdığı her anda memeyi çekip anlatmak gerekiyormuş. Denizde öyle yaptım. Yinede ısıracak diye geriliyordum. Bizim kız gündüz artık 2 kez uyuyor sizinki nasıl ?
Çok şükür 5 6 saatte keyfi yerine geldi gece huzursuz olur diye çok korktum ama sakindi yavrucugumHayirli olsun gozunuz aydin :) 2 hafta bile surmez hizli iyilesiyolar :)
Geçmiş olsun. Konya salgında ön sıralarda. Eşimin ablasının ailesi de virüse yakalandı. Hareketlerini takip etmek lazım birde hemen uyutma biraz beklet. İnş. Birşeyi yoktur. Artık kanepeler çok tehlikeli. Memlekette Yere yatak yapıyorum ben.Kızlar bugün sabah bebeğim kanapeden düştü Allah'tan baş üstü değil emekleme posizyonundaydi. Dudağı azcik yaralanmış düştüğü yerde çok yüksek değildi ama çok korktum çocuk da korkuttu agladi sonra susttu şimdi keyfi iyi doktora goturmedim konyadayim burası çok fena salgindan hastaneye gitmeyi göze alamadım. Gitsem mi sizce of çok hareketliller çok dikkat etmek lazım o kadar dikkat ederken oldu