2020 Şubat Anneleri

Kazanırsam inşaaallllaaah dondururum bir süre sonra başlarım.
Benim kızımda öykü 💖 inat inat 😃 bağırıyor filan
İki çocuk gerçekten zordur yaaaa
Kocayla uğraşmakta zooor
Benim adamında libidosu yüksek bu ara anlamıyorum noluyor😂 zaten yorgunum bide arkamda önümde geziyo
Adaşmış kızlarımız 👍 Bizim iki çocuktan sonra pek libido kalmadı .birde kız kardeşim vardı oda gidecek. Eşim o gidince görürsün sen diyor ama benim aklıma bile gelmiyor 🤣

Adaşmış kızlarımız 👍 Bizim iki çocuktan sonra pek libido kalmadı .birde kız kardeşim vardı oda gidecek. Eşim o gidince görürsün sen diyor ama benim aklıma bile gelmiyor 🤣
Bizim evde de kız kardeşim ve eşimin 2 tane kuzeni var. Yatak odasına çağırdı Bişeyini bulamamış laftaaa 😃 hopppaaaa😂 Olmayacak Zaman çoşuyolar zaten 🤪

Aryada 3 4 gündür ayakta duruyo tabanına basıyo ama bazende parmak ucuyla basıyo tabi yeni başladı yatarken kolundan tutup kaldırmaya çalışırken direk ayakta kalkmak istiyo :)
Kaan Alp ayakta durmayi, ziplamayi cok sevdigi icin 3 ayliktan itibaren ayaklari hep yerde. Koltuk altindan tutunca adim atiyo yuruyo, koltugun kenarina koyunca destek alip bir muddet ayakta durabiliyo kendisi ama hep parmaklarinin uzerinde daha tam olarak tabanina basmiyo benimkisi emeklemeden yureyecek gibime geliyo

Kabak
Bal kabagi
Havuc
Patates
İspanak
Semizotu
Fasulye
Bezelye
Elma
Armut
Erik
Muz
Kayisi
Seftali
Avokado
Sogan
Sarimsak
Yogurt
Lor peyniri
Yumurta
Tereyag
Pekmez
Ev yapimi cici bebe
Muhallebi
Kaan in simdiye kadar tattigi urunler 😃
En cok kahvaltisini ve meyveleri sevdi.
İspanak ve semizotundan hoslanmadi ama bezelyeyle fasulyeyi sevdi 😀

Kabak
Bal kabagi
Havuc
Patates
İspanak
Semizotu
Fasulye
Bezelye
Elma
Armut
Erik
Muz
Kayisi
Seftali
Avokado
Sogan
Sarimsak
Yogurt
Lor peyniri
Yumurta
Tereyag
Pekmez
Ev yapimi cici bebe
Muhallebi
Kaan in simdiye kadar tattigi urunler 😃
En cok kahvaltisini ve meyveleri sevdi.
İspanak ve semizotundan hoslanmadi ama bezelyeyle fasulyeyi sevdi 😀
Hey maşallah ne çok çeşit tatmış

Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz 😇

Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz 😇
Bazı bebekler içinde durmaktan hoşlanmayabiliyor. Bebek dünyaya gelmeden neye ihtiyacın olduğunu bilemiyorsun. Ayrıca ortalama 4 ay kullanılabilecek bir şey. Çok para verme normal bir şey al derim

Fasulyeyi içine patates havuç soğan sarmısak filan katarak veriyorum. Artık tek bi şey vermiyorum çeşitlendiriyorum.
Karışık sebze yerse hem daha lezzetli hem daha faydalı olur kızlar.

Bu arada ben almadım. Pusetini evde kullandık aynı işi görüyor. O da oturana kadar kullanılıyor şimdi oto koltuğu alıcaz

Fasulyeyi içine patates havuç soğan sarmısak filan katarak veriyorum. Artık tek bi şey vermiyorum çeşitlendiriyorum.
Karışık sebze yerse hem daha lezzetli hem daha faydalı olur kızlar.
Kabiz yaptigindan beri patatesi vermeye korkuyorum :KK43: seftaliyide veremiyorum. Kabiz yapmayanlari bile yediginde zar zor yapiyo cok ıkınıyo kizariyo.
Bende ilk basta sade verip sonradan karistiriyorum.

X