2020 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun. Konya salgında ön sıralarda. Eşimin ablasının ailesi de virüse yakalandı. Hareketlerini takip etmek lazım birde hemen uyutma biraz beklet. İnş. Birşeyi yoktur. Artık kanepeler çok tehlikeli. Memlekette Yere yatak yapıyorum ben.
Çok teşekkür ederim canım takip ediyorum uyutmadim iyi şimdi biz de yere yatak yaptık artık kanepede babynestte yatıyordu. Ben de burada annemlerin yanındayım size de çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatirlar

Bizde bakıyoruz mama sandalyesi canım eşimin kardeşinin çocuğunda hem antilop hemde kraft var ikisini de denedik antilopta oturma yeri bayağı dar ama hiç desteksiz dik bir şekilde otırabiliyor emniyet kemerini bağlamaya gerek olmuyor böylece bizim bebişte biraz tombiş ben beğendim sanırım bizde onu alacağız. Kraft daha geniş oturma yeri o yüzden bebiş çok fazla hareket ediyor içinde. Ayak koyma yeri de hareketli bebekler için sıkıntı ona basıp ayağa kalkmaya çalışıyorlarmış emniyet kemeri bağlamayı da yeni tadımlara başlayanlara önermiyorlar Allah korusun boğazına kaçma durumunda hemen müdahale edebilmek için. Bence ikiside fiyat olarak mantıklı çok fonksiyonlu bişeye gerek yok sanırım. Yarın ikisinin içindeyken fotoğrafını çekeyim istersen fikir olur içindeki hali
Hımm dediklerin çok mantıklı şeyler cnm ya. Ayaklık meselesi özellikle. Bende antilopa karar verdim gibi. Sen yinede foto atarsan çok sevinirim😘

Selam kızlar çok korkuyordum ama şükür dün sünnetimizi olduk atlattık🙏🏻🤲🏻😍♥️
Dün eve gelince çok ağladı ama şimdi şükür keyfi yerine geldi inşallah çabucak iyileşir ama pipisi biraz şiş gibi sizlerin de öyle mi olmuştu ? İyileşmesi ne kdr sürdü ?

Teyzeleri bugün benim oğlus da sünnet oldu 😍 şükür üstümde psikolojik olarak ağır yükü canı acıyacak mi sonrası nasıl olacak vs derken şükür atlattık sayılır. 2 haftaya iyileşir dedi doktor hanım. 4 gün önce de alttan 2 dışı de çıktı bugün sünnet esnasında emzirirken ısırdı hatta 🙈 bundan sonra çekeceğimiz var. 6 ay 5 günlüğüz. Lokal oldu kolay geçti şükür
Gözünüz aydın canım Allah damatlığını da göstersin inşallah 🤲🏻🙏🏻
Kızlar bugün sabah bebeğim kanapeden düştü Allah'tan baş üstü değil emekleme posizyonundaydi. Dudağı azcik yaralanmış düştüğü yerde çok yüksek değildi ama çok korktum çocuk da korkuttu agladi sonra susttu şimdi keyfi iyi doktora goturmedim konyadayim burası çok fena salgindan hastaneye gitmeyi göze alamadım. Gitsem mi sizce of çok hareketliller çok dikkat etmek lazım o kadar dikkat ederken oldu 😔
Çok geçmiş olsun canım geçen de arkadaşımın bebeği yataktan düşmüş,arkdşmn yanına alıp emziriyordu uyuyorlrmş 7 aylık bebeği emekleyip yataktan atmış kendini🥺 hastaneye götürdüler ve dr uyutmayın demiş kusma olursa tehlikeli oluyormuş aklında olsun ama şükür bişey olmadı🤲🏻İnşallah sizinki de öyle atlatacak , çok hareketliler tehlikeliler dkkt etsekte yapcaklarını yapıyorlr tekrardan çok geçmş olsun

Gözünüz aydın canım Allah damatlığını da göstersin inşallah 🤲🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım geçen de arkadaşımın bebeği yataktan düşmüş,arkdşmn yanına alıp emziriyordu uyuyorlrmş 7 aylık bebeği emekleyip yataktan atmış kendini🥺 hastaneye götürdüler ve dr uyutmayın demiş kusma olursa tehlikeli oluyormuş aklında olsun ama şükür bişey olmadı🤲🏻İnşallah sizinki de öyle atlatacak , çok hareketliler tehlikeliler dkkt etsekte yapcaklarını yapıyorlr tekrardan çok geçmş olsun
[/QUOTE
Canım çok çok teşekkür ederim öyle korkttum ki bugün anladım annelik nasıl bir şeymiş Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor bana ders oldu senin de arkadasina çok geçmiş olsun. Yavrularımız Allah'a emanet olsunlar tekrar çok teşekkür ederim canım❤️🤲

Selam kızlar çok korkuyordum ama şükür dün sünnetimizi olduk atlattık🙏🏻🤲🏻😍♥️
Dün eve gelince çok ağladı ama şimdi şükür keyfi yerine geldi inşallah çabucak iyileşir ama pipisi biraz şiş gibi sizlerin de öyle mi olmuştu ? İyileşmesi ne kdr sürdü ?
Hayırli olsun canım Allah'ım damatligini da göstersin. İnşallah en kısa sürede iyileşir oğlusun çok geçmiş olsun 🙏🧿❤️

Kızlar bugün sabah bebeğim kanapeden düştü Allah'tan baş üstü değil emekleme posizyonundaydi. Dudağı azcik yaralanmış düştüğü yerde çok yüksek değildi ama çok korktum çocuk da korkuttu agladi sonra susttu şimdi keyfi iyi doktora goturmedim konyadayim burası çok fena salgindan hastaneye gitmeyi göze alamadım. Gitsem mi sizce of çok hareketliller çok dikkat etmek lazım o kadar dikkat ederken oldu 😔
Geçen cuma ben de emzirirken sabah yanımdan düştü canım öyle korktum ki çığlığıma korkup ağladı çocuk ama hayatımda o anı asla unutmam komodine vurdu sandım şükür hiçbir şey olmadı tabii hemen doktora götürdük doktor korkmayın refleksleri çok iyi ded. Daha da yatarak emzirmem 😔

Geçen cuma ben de emzirirken sabah yanımdan düştü canım öyle korktum ki çığlığıma korkup ağladı çocuk ama hayatımda o anı asla unutmam komodine vurdu sandım şükür hiçbir şey olmadı tabii hemen doktora götürdük doktor korkmayın refleksleri çok iyi ded. Daha da yatarak emzirmem 😔
Geçmiş olsun canım sorma ben de o anı hiç unutmayacagim çok kötü bir andı Allah'ım bebeklerimizi korusun artık büyüdüler hep kıpır kıpırlar çok dikkat etmek lazım Allah korusun

Geçmiş olsun canım sorma ben de o anı hiç unutmayacagim çok kötü bir andı Allah'ım bebeklerimizi korusun artık büyüdüler hep kıpır kıpırlar çok dikkat etmek lazım Allah korusun
Ahh canım konuşmuştuk da bu konuyu çok geçmiş olsun ya iyiymiş çok şükür.

Hiç bir kere kalktığı olmuyordu ama gene de 2 3 saatte bir kalkıyordu. Şimdi 1 saat uyuşa şükrediyorum.
Uykusuz kalmak çok zor gün içinde sinirli agrasif yorgun oluyor insan
Mama verince uyuyor mu peki
Evet uyumazsam bende eksik yada yanlış yapıyorum o gün bazı şeyleri :KK43:((( ever mama verince yarım saat sonra uyuyor zaten uykulu oluyor :))))

Kızlar bizimki sürekli ilgi oyun istiyor artık çok oyuncu oldu bir şey isterken mızmızlanıyor verene kadar kucağa alışmaya başladı emekleme pozisyonundayken uzun süre durunca ağlıyor kendi geri dönebiliyor ama dönmüyor hanımefendi çok keyifçi oldu 🤣
Bu aralar çok iştahı yok eskiden kusana kadar yerdi mamayı şimdi şstemeyince ağzını açmıyor kesinlikle atak mı bu yoksa aşı huysuzluğu mu 😭🥰

Kızlar bizimki sürekli ilgi oyun istiyor artık çok oyuncu oldu bir şey isterken mızmızlanıyor verene kadar kucağa alışmaya başladı emekleme pozisyonundayken uzun süre durunca ağlıyor kendi geri dönebiliyor ama dönmüyor hanımefendi çok keyifçi oldu 🤣
Bu aralar çok iştahı yok eskiden kusana kadar yerdi mamayı şimdi şstemeyince ağzını açmıyor kesinlikle atak mı bu yoksa aşı huysuzluğu mu 😭🥰
Al benden de o kadar. Sürekli kucakta o kucakta benim kucağım olacak başkasını istemiyor birde şu yabancılama olayını acayip abartmış durumda. Kimi görse ağlıyor. Özellikle kirli sakallı ve erkekse suratına bakıp bakıp ağlıyor. Garibim Deniz bile seviyor su veriyor sussun diye.

Kesinlikle daha çok dikkat ediyoruz ama kıpır kıpır artık tutabilene aşk olsun kucağımda bile sincap gibi başıma tırmanmaya çalışıyor yere koyuyoruz kanguru gibi zıp zıp sürünerek ileri gidiyor. Bugünlerimize çok. Şükür. Okulların yüz yüze eğitimi de 21 Eylüle ertelendi tabii daha oleri ertelenecegini düşünüyoruz eşimle o yüzden 1 aydan fazla daha oğlumla evdeyiz. Gerçi kendi evimizde değiliz ama olsun her anına şahit olmak çok güzel 💕💕

Kesinlikle daha çok dikkat ediyoruz ama kıpır kıpır artık tutabilene aşk olsun kucağımda bile sincap gibi başıma tırmanmaya çalışıyor yere koyuyoruz kanguru gibi zıp zıp sürünerek ileri gidiyor. Bugünlerimize çok. Şükür. Okulların yüz yüze eğitimi de 21 Eylüle ertelendi tabii daha oleri ertelenecegini düşünüyoruz eşimle o yüzden 1 aydan fazla daha oğlumla evdeyiz. Gerçi kendi evimizde değiliz ama olsun her anına şahit olmak çok güzel 💕💕
Aynen öyle valla ben doğurmadan önce çalışırım çalışmadan yapamam diyordum amaaa şuan kimseye bırakasım gelmiyor herşeyi kendim öğretmek büyüdüğünü kaçırmak istemiyorum. İşi bıraktım🙃🤪
Bizimkide bana bana atılıyor Sarılıyor sanki
yerde otururken filan bacağıma dokunuyor al beni der gibi😃 Eriyorum 💖

Kızım tüm evi emekleyerek geziyor ama hala yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor. Bir tek uyurken dönüyor. Demek ki dönmek istemiyor diyorum :)

Cikmiyo 3 aydir cocugumun disleri cikmiyo o da bende cok yorulduk artik :KK43: bu gece hepten kotuydu aksam uykusuna yatmak istemedi 11e dogru zorla uyudu gece saat basi kalkti ama her kalkisinda ortaligi yikti sakinlestiremedik ne yaptiysak oofff 😔😔 emzigini oyle bir isiriyo ki parcalayacak disleri olsa, yumrugunun hepsini agzina sokmaya calisiyo 😔😔

Kızlar Batuhan 1 ay içinde 3 diş çıkarttı. 2 alttan 1 azı diş. 4. De yolda diğer azı dişinde bugün yarın patlar. Oda bende perişan olduk. Hayır yani bu cocuk herşeyi aceleci yapıyor. 🙄 Gece yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor jel sürüyorum tetagil veriyorum ama bana mısın demiyor. Birde geçen hafta kendi doktorumuz tatilde diye çok övülen başka bir doktora gittim hala oturmuyor olması problem olabilir dedi. Ama bu cocuk prematüre zamanında doğsa daha 5 aylık olucaktı dedim işte oyüzden daha önemli gelişim geriliği olmasın diyo. Çok moralim bozuldu. Kendi doktoruma sordum yok öyle bişey zamanında doğan çocuklarda bile 8 aya kadar bekliyoruz ondan sonra oturmazsa Bi problem ararız dedi her çocuğun gelişimi farklı sonuçta bizimki oturma konusunda tembel cıktı ben çok kucakcı olmasına bağlıyorum. Ama yinede içime kurt düştü sizde durumlar ne 🙄

Selam kızlar çok korkuyordum ama şükür dün sünnetimizi olduk atlattık🙏🏻🤲🏻😍
Yakildi mi kesildi mi ? Lazerle yapilip yakildiysa eger 2 3 gun su toplamis gibi sisiyo sonradan iniyo.
Gozunuz aydin bu arada cok gecmis olsun minik adama

Kızlar Batuhan 1 ay içinde 3 diş çıkarttı. 2 alttan 1 azı diş. 4. De yolda diğer azı dişinde bugün yarın patlar. Oda bende perişan olduk. Hayır yani bu cocuk herşeyi aceleci yapıyor. 🙄 Gece yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor jel sürüyorum tetagil veriyorum ama bana mısın demiyor. Birde geçen hafta kendi doktorumuz tatilde diye çok övülen başka bir doktora gittim hala oturmuyor olması problem olabilir dedi. Ama bu cocuk prematüre zamanında doğsa daha 5 aylık olucaktı dedim işte oyüzden daha önemli gelişim geriliği olmasın diyo. Çok moralim bozuldu. Kendi doktoruma sordum yok öyle bişey zamanında doğan çocuklarda bile 8 aya kadar bekliyoruz ondan sonra oturmazsa Bi problem ararız dedi her çocuğun gelişimi farklı sonuçta bizimki oturma konusunda tembel cıktı ben çok kucakcı olmasına bağlıyorum. Ama yinede içime kurt düştü sizde durumlar ne 🙄
Oturmuyor derken desteksiz dik şekilde oturmasından mı bahsediyor yoksa destekle mi?

X