- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Bizim ilk adım için araba vardı dediğin gibi çok hafif devrilebilir. koltuklara tutunmaya başlayınca kullanabiliyor. Sonrasında Deniz çok sevdi iki fonksiyonlu bizimki üzerine oturuyordu. Denizin oyuncakları ile öykü defne de oynuyor . Bir anda bir sürü şeye dokunuyor bu gelişimi için iyi oluyor.Kaan Alp kendiliginden ziplayan bir bebek koltuk altlarindan tutma kol dayanmadigi icin ben almistim zipzip ama 10 dk yi gecirmedim suresini ben aldigimda erkendi daha sonra sunnet falan oldu derken kaldirdik rizeye dondugumuzde kurariz belki yeniden.
Yurutec 8. Aydan sonra oneriliyo suan onun icin erken.
İlk adim arabasi var ama ben onu saglikli bulmuyorum cok kolay dusebilir ondan.
Artik bende suyu bardakla iciriyorum direk cok zorlar anacim adami parmaklarinda oynatiyolar ayak uydurmak zor
Suyu çok seviyor benimkiler kız kana kana içmek istiyor. Hatta abartıyorlar birazını çıkarıyorlar. Şimdilik biberonla içiyor. Sonrası için aventin pipetli suluğu var. Çocuk çekince geliyor üzeri fazla ıslanmıyor. Hatta denizin iki tane biri meyve suyu içindi. Ama çok kullanmadık çünkü ağzına alıp alıp boşaltmak gibi bir huy edinmişti o ara halılar batıyordu. Suluk olarak kullanıyorum.Tutma yerlerinden gece yatağın köşesine tutturuyordum. Deniz ordan alıp içiyor tekrar uyuyordu.