2020 Şubat Anneleri

Allah yardimcin olsun.
Bilirim o tuhaf bakanlari 🤣🤣 once koligin ne oldugunu 3 ay boyunca anlatmaya calistim simdi atagi anlatmaya calisiyorum ama israrla anlamayanlar cikiyo 🤣
Ben de her akşam aynı saatte başlar sabaha kadar ağlarmışım,doktor dahil kimse bu bebek kolik dememiş, bebektir ağlar demişler :KK70: her şey değişti tabi. Bi teyzelerimizin her şeye karışması değişmezz :KK70:

Ataklara takılmak bence de doğru değil. Sadece okuyup hangi dönemde neler değişiyor bilmek iyi oluyor. Aman aşırı huysuz hafta geliyor diye kendimi şartlamıyorum mesela. Ki çoğu zaman da uyumsuz gidiyor. Her bebek farklı, atakları da farklı yaşarlar.
Büyüklerin net anlaması için de büyüme sancıları diyorum :)

😂😂😂😂 bitmiyorlar bitmezlerde. Öyle mutlu oluyorlar çünkü. Yazdıklarını okuyunca k validemle yaşadığım müthiş bir an geldi yine aklıma. İlk zamanlar emziriyorum onlara misafirliğe gittik bebek 20 günlük😅. Yemekte şunu yaptım bunu yaptım bir de şöyle soğan kavurdum bunu da yeriz demi dedi. (Eltimde aynı ortamda) Annecim ben yiyemiyorun soğan gaz yapıyor ama sizler yersiniz tabi dedim. Soğan😳 gaz yapıyormuş kızım en çok süt yapan şey o olur mu öyle dedi. Doktorumuz gaz yaptığını söyledi sonrasında bende internetten gaz yapan besinleri araştırdım ordada yazıyor dedim. Şöyle bir durdu ve internetten bakarak çocuk yetiştirilmez dedi😂😂😂😂 içime konuşarak sustum yuttum söyleyeceğimi😂 aklıma geldi sen yazınca paylaşmak istedim💗
Çiğ soğan için gaz yapar demiştir. Pişmişi yenir ki. Her yemekte soğan var Milena sen ne yedin peki kv biraz haklı :p :KK70:
İnternetten bakarak çocuk yetiştirilmez demesi komikmiş :KK70: Bu lafı söylemeyen kv sayılmıyor. Görevini yapmış.
Baklagil ve süt ürünleri tüketmedim ben. Şimdi hepsini yiyorum.

Kızlar iyi bayramlar . Ailenizle nice sağlıklı mutlu bayramlara kavuşursunuz inş.
Yine gurbette geçiriyoruz bayramı. Annemler de bu bayram sessiz geçiyor diyorlar. Korona muhabbetine bizim aileden kimse memlekete gidemedi.
Bayramlaşmada dikkatli olun kızlar kimler virüs taşıyor bilemezsiniz. Korona illa ateşle başlamıyor.

Çiğ soğan için gaz yapar demiştir. Pişmişi yenir ki. Her yemekte soğan var Milena sen ne yedin peki kv biraz haklı :p :KK70:
İnternetten bakarak çocuk yetiştirilmez demesi komikmiş :KK70: Bu lafı söylemeyen kv sayılmıyor. Görevini yapmış.
Baklagil ve süt ürünleri tüketmedim ben. Şimdi hepsini yiyorum.
Anaaaaaam selozy yeeee bak arkadaşım sen kayınvalidemin tarafında olmayacaksın😂😂😂😂 yok şaka bi yana çiğ soğanı şöyle bi yağ gezdirmiş yani o yapardı😂😂😂😂 bu arada yeri gelmişken sorayım kahve gazlı içecekler kola vs baharatlılar bunları yeme durumunuz nedir? Ben hala dikkat etmeye çalışıyorum ama (gaz problemimiz yok ama sağlıklı beslenmek adına da)

Anaaaaaam selozy yeeee bak arkadaşım sen kayınvalidemin tarafında olmayacaksın😂😂😂😂 yok şaka bi yana çiğ soğanı şöyle bi yağ gezdirmiş yani o yapardı😂😂😂😂 bu arada yeri gelmişken sorayım kahve gazlı içecekler kola vs baharatlılar bunları yeme durumunuz nedir? Ben hala dikkat etmeye çalışıyorum ama (gaz problemimiz yok ama sağlıklı beslenmek adına da)
Gazlı içecekleri normalde de içmem. Kahve uzun süre içmedim, hamilelikte ve doğum sonrasında ilk aylar içmedim canım da istemedi. Son zamanlarda nadiren içiyorum. Zaten kahve bi fincan içbilirsiniz süte az miktarı geçmiyor demişti bir doktor. Yani bebeğe olumsuz etki etmezmiş.

Dun kan vermistim degerlerim icin dogumdan sonra ilk defa turp gibiymisim masaAllah :KK70:
Ben kanim yerlerdedir diye tahmin ediyodum ama 13 cikti 😆
Diger degerlerimde normal sadece biraz magnezyum eksik cikmis o kadar 😃
Yaa ben de taş gibiymişim. Çok halsizim kesin tüm değerlerim yerlerde diyordum hepsi iyi çıktı.
Peki bu hal ne o zaman :KK70:

Kızlarr iyi bayramlar🥰🥰 nasıl geçiyor bayram gelen giden oluyormu? Topluyormusunuz bayram harçlıklarını🙈🙈 bebek hediyeleriniz geldimi😂😂 bizim hediye götürdüğümüz söa bize hediye vermeyen çok kişi var bakalım bekliyoruz kim ne getircek😂😂

Kızlarr iyi bayramlar🥰🥰 nasıl geçiyor bayram gelen giden oluyormu? Topluyormusunuz bayram harçlıklarını🙈🙈 bebek hediyeleriniz geldimi😂😂 bizim hediye götürdüğümüz söa bize hediye vermeyen çok kişi var bakalım bekliyoruz kim ne getircek😂😂
Evde sicakta pismekle geciyo 😆
Bi dun dedemlere gittik 10 dk mesafe var annemle arasinda o kadar. Virusten dolayi kimseye gidip gelmiyoruz.
Dun apartmandan inerkende harclik topladi kaan herkes gordu kapida 😃 bizimkilerde verdi ilk gun guzel harclik topladi ama devami gelmez baska kimseye gitmeyecegiz cunku 😃

Kimse gelmiyor bizde gitmiyoruz. Biz önceden izne gitmiştik yakın akrabalar verdi birşeyler. Eşim bekarken kimin neyi olmuşsa katılmış ihtiyacı olana karşılıksız yardım yapmış. halasının ikiz kızlarına küpe almış oğlu evlenirken 500 lira takmış . Bizim düğünde durumları düzeldiği halde 20 lira takmışlar . Halası daha hayırlı olsun bile demedi iki çocuğumda. Eltimin iki kızına her gidişimde nişanlı olduğum günden beri hediye alırım daha bir çorap almadı benimkilere. İnsanları anlamıyorum . Daha bunun gibi o kadar örnek var ki. Artık kimseye birşey ne takarım nede hediye ederim. Benimde çocuklarım var onların ihtiyaçları benim için daha önemli.

Yaptigimiz seyleri karsilik bekleyerek yaparsak cok hayal kırıklıgına ugrariz.
Sahsen yaptigim seyleri hicbir zaman karsilik bekleyerek yapmadim geri donmeyen cok oldu ama umursamadim cunku bi beklenti icinde degildim yaparken.
İnsanin siniri bozulmuyo mu evet bozuluyo ama herkes kendine yakisani yapar 😏

X