Umarım değildir, annemlerin bodrum katında çıkmış ailece 3 çocuğuda var ara ara öksürükleri oluyodu onun dışında hafif geçirdiler büyük bi kızı vardı o daha hafif miş sanırım negatif olmuş testleri bizde girip çıkarken çok dikkat ettik bu durumda,
Böyle giderse geçirmeyen kalmıcak gibi görünüyo korkmuyo değilim bizler genciz bebekler veya bizler normal atlata biliriz korkum kalmadı eskisi gibi ama,
Babam annem vs büyüklerimiz bunlar daha çok korkutuyo artık Rabbim korusun
Şuanki vaka sonuçları beni hiç tatmin etmiyo koronanın ilk zamanıda annemdeydim ambulans sesi duyardık hep, şuanda annemdeyim daha fazla duruyoruz bu arada vakaların en yoğun olduğu bölge diye geçiyo burası değişen pek bişey yok burda o yüzden hiç inanmıyorum turizmi engellememek için açıklamıyolar piyasa hareketlensinde ne olursa olsun,
Test için bu kadar belirti beklemelemeri çok saçma zaten, belki bi çok insana bu şekilde yapmadıkları için evde geçirdi haberleri yok dikkat etmedikleri için yayılmasına sebep oldu bilemeyiz ki
Anne annem kayseri şehir hastanesinde 3 hafta olucak bypass olucak olamıyo doktor korona artışı ve yoğun bakımın doluluğu yüzünden durdurmuş ameliyatları bi nebze almaya karar vermiş oda kendi hastası servise çıkınca sırayla alıyo annemde orda perişan oldular resmen haftalardır yani kayserideki koca şehir hastanesinin yoğun bakımı doluyosa bi şeylerde terslik var hakkımızda hayırlısı
Ne uzun yazmışım yaa