- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Gunduzde o sekildeyiz maalesefUyku konusunda da biberonun faydası oldu. Memeyle uyuma alışkanlığı olmadığından kolay alıştı. Zaten doğduğundan beri beşiğinde yatırdım yanıma hiç almadım ve desteksiz uyuttum, meme de emmeyince uyku eğitimine gerek kalmadı :)
Surekli mi oyle ? Bazen kaan alp inde oyle oluyo her zaman ayni hizada durmuyolarOğlumun testislerinden biri hafif aşağıda gbi bu bir sorun mu bana mi öyle geliyor bilemiyorum ya
Hmm o zaman bilemeyecegim :)zeyf eskiden Kadınlar günü o günü bu günü kutlayan bir adamdı alıştırdığı için bekliyorum haliyleşimdi de yapmııo
Verebilirsin suan havalarda sicak simdi terliyorsa suya daha cok ihtiyaci vardirTam beş ay bitince su vermeye başlasam ne olur . Doktor 6 ay bitince dedi ama babasını aşamıyorum . Ver diyor başka birşey demiyor
Biz uyku saatine bir saat kala banyo yapıyoruz giyinip süt içiyoruz. Bu arada uyku saati gelmiş ve uyumaya hazır oluyor , yatırıyorum uyuyor.
Bu ilk gece uykusuna dalarken böyle. Gündüz kendi uyumuyor tabii. Gündüz zaten uyumuyor
Canım bizimkinin de 1 testisi hafif daha şiş ve yukarda duruyor doktoru hidrosel olduğunu söyledi yani sıvı birikmesi varmış 2 yaşına kadar kendiliğinden geçiyormuş ama Allah korusun geçmezse ameliyat olması gerekiyormuş gittiğinde bi sor doktruna istersenOğlumun testislerinden biri hafif aşağıda gbi bu bir sorun mu bana mi öyle geliyor bilemiyorum ya
Yok hiç öyle değil. Uykusuzluktan aşırı huysuzlaşıyor ve yoruluyor. Hçbir şeye vakit bulunmuyor. Kişisel bakım,evin bakımı ve işleri vesaire.. Gündüz uyumayan bebek de çok zor. Ama gece daha önemli tabii :)aman gece uyusunda gündüz az uyusada olur bence
Canım bizimkinin de 1 testisi hafif daha şiş ve yukarda duruyor doktoru hidrosel olduğunu söyledi yani sıvı birikmesi varmış 2 yaşına kadar kendiliğinden geçiyormuş ama Allah korusun geçmezse ameliyat olması gerekiyormuş gittiğinde bi sor doktruna istersen
Hamileyken düzenli olarak haşlanmış yumurta ıspanak kavurması ilik suyuna çorba yemiştim tansiyonum vardı diyet olarak. Kan verdigimde depolarımın doldugunu çok güzel seviyede oldugunu söylemişti. Hatta yeşilligi seviyorsun belli dedi. Kan ve b12 için hala devam ediyorum.Aşı için gittiğimde bende kan vermiştim b12 im düşük tahmin ettiğim gibikearatinin de ama o normal miş doğumdan sonra zaman alıyomuş hamileyken düşük oluyodu zaten onu sorun etmedim
Aryayı emzirdiğim zamanlar da düşükmüydü önemli b12 benden ona az geçtiyse
Hafta içi kan tahlili var inşallah sonuçları iyi çıkar çok taktım
Doğum günün kutlu olsun canımAdamin gunahini almisim az once ciceksepetinden geldilerbende bu iste bir terslik var diyodum ben unuturum o unutmaz
Tesekkur ederimmDoğum günün kutlu olsun canım
Ayak baş parmağını emiyor benimki. Eline geçirip emmediği tek şey memem zatenKaan Alp ayaklarini agzina sokmayi ogrendi
Kizlar meme emme olayina daha soguklar galiba erkeklere oranla bende annemi emmemisimAyak baş parmağını emiyor benimki. Eline geçirip emmediği tek şey memem zaten
Aynısını arkadaşım söyledi. İlk kızı emmemiş kucagına aldıkça aglamış 5 yaşında. Şimdi 1.5 yaşında oglu var. Zor bıraktırdım diyo emmeden uyumamışKizlar meme emme olayina daha soguklar galiba erkeklere oranla bende annemi emmemisim
Hep aglarmis neden emmiyo diye garip anaammm
Ay hic sorma bende kaan i nasil biraktiricam zamani gelince simdiden onu dusunuyorum karni tok olsa bile sirf keyif yapmak icin yakama yapisip cekistiriyo emmek icin acmamida bekleyemiyo disardan agzini yapistiriyo bi deEvet kızlar pek memeye düşkün olmuyor. Ben de 2-3 aydan sonra emmemişim.
İstisnalar oluyor tabii kuzenimin kızı öyle meme düşkünüydü ki 24 saat emerdi. 1yaşına geldi yemek yemeyip sadece sütle gelişemediği için doktor anne sütünü bıraktırdı. Neler çektiler. Bıraktırmak da zor bir süreç.
Ne güzel yaşayamadım o duyguyuAy hic sorma bende kaan i nasil biraktiricam zamani gelince simdiden onu dusunuyorum karni tok olsa bile sirf keyif yapmak icin yakama yapisip cekistiriyo emmek icin acmamida bekleyemiyo disardan agzini yapistiriyo bi de
2.de nasip olur belki uzme kendiniNe güzel yaşayamadım o duyguyu
Kucaginda gidiyo canim.Zeyf cim sana şey sorucaktım uçakta kaan kucağındamıydı ? Bebekler için bi koltuk vs yok dimi bide kemer kısmı nasıl olucak kucakta durursa sıkıyomu ki
Burada ben dusakabinin icine girip oturuyorum ic camasirlarimla kaan kucagimda oluyo annem yikiyo ben tutuyorum. Eve gidincede ayni yontemi camasir sepetiyle yapacagim. İcine biraz su ve banyo oyuncaklari koyarim kaan icinde oturur oynarken ben yikanirim sonra onu yikar cikarim diye dusunuyorum kuvet isi bizde bitti icine sıgmıyo onun artikBebeklerinizi nasıl yıkıyorsunuz . Benimki daha oturma denemesi bile yapmadık oturmuyor bebek küvetinde ise durmak istemiyor dönüyororaya buraya uzanıyor başını kaldırıyor . Filede yıkıyordum ama artık file ve küvet zorluyor napcaz ☺