2020 Şubat Anneleri

Tam beş ay bitince su vermeye başlasam ne olur . Doktor 6 ay bitince dedi ama babasını aşamıyorum . Ver diyor başka birşey demiyor

Gunduzde o sekildeyiz maalesef emmeden rahat edemiyo ama emerkende savas icindeyiz itis kakis tekmeleyerek sıkıstırarak emiyo

Oğlumun testislerinden biri hafif aşağıda gbi bu bir sorun mu bana mi öyle geliyor bilemiyorum ya
Surekli mi oyle ? Bazen kaan alp inde oyle oluyo her zaman ayni hizada durmuyolar
zeyf eskiden Kadınlar günü o günü bu günü kutlayan bir adamdı alıştırdığı için bekliyorum haliyle şimdi de yapmııo
Hmm o zaman bilemeyecegim :)
Tam beş ay bitince su vermeye başlasam ne olur . Doktor 6 ay bitince dedi ama babasını aşamıyorum . Ver diyor başka birşey demiyor
Verebilirsin suan havalarda sicak simdi terliyorsa suya daha cok ihtiyaci vardir

aman gece uyusunda gündüz az uyusada olur bence
Oğlumun testislerinden biri hafif aşağıda gbi bu bir sorun mu bana mi öyle geliyor bilemiyorum ya
Canım bizimkinin de 1 testisi hafif daha şiş ve yukarda duruyor doktoru hidrosel olduğunu söyledi yani sıvı birikmesi varmış 2 yaşına kadar kendiliğinden geçiyormuş ama Allah korusun geçmezse ameliyat olması gerekiyormuş gittiğinde bi sor doktruna istersen

Yok hiç öyle değil. Uykusuzluktan aşırı huysuzlaşıyor ve yoruluyor. Hçbir şeye vakit bulunmuyor. Kişisel bakım,evin bakımı ve işleri vesaire.. Gündüz uyumayan bebek de çok zor. Ama gece daha önemli tabii :)

Aşı için gittiğimde bende kan vermiştim b12 im düşük tahmin ettiğim gibi kearatinin de ama o normal miş doğumdan sonra zaman alıyomuş hamileyken düşük oluyodu zaten onu sorun etmedim
Aryayı emzirdiğim zamanlar da düşükmüydü önemli b12 benden ona az geçtiyse
Hafta içi kan tahlili var inşallah sonuçları iyi çıkar çok taktım

Hamileyken düzenli olarak haşlanmış yumurta ıspanak kavurması ilik suyuna çorba yemiştim tansiyonum vardı diyet olarak. Kan verdigimde depolarımın doldugunu çok güzel seviyede oldugunu söylemişti. Hatta yeşilligi seviyorsun belli dedi. Kan ve b12 için hala devam ediyorum.

Kizlar meme emme olayina daha soguklar galiba erkeklere oranla bende annemi emmemisim
Hep aglarmis neden emmiyo diye garip anaammm
Aynısını arkadaşım söyledi. İlk kızı emmemiş kucagına aldıkça aglamış 5 yaşında. Şimdi 1.5 yaşında oglu var. Zor bıraktırdım diyo emmeden uyumamış

Evet kızlar pek memeye düşkün olmuyor. Ben de 2-3 aydan sonra emmemişim.
İstisnalar oluyor tabii kuzenimin kızı öyle meme düşkünüydü ki 24 saat emerdi. 1yaşına geldi yemek yemeyip sadece sütle gelişemediği için doktor anne sütünü bıraktırdı. Neler çektiler. Bıraktırmak da zor bir süreç.

Ay hic sorma bende kaan i nasil biraktiricam zamani gelince simdiden onu dusunuyorum karni tok olsa bile sirf keyif yapmak icin yakama yapisip cekistiriyo emmek icin acmamida bekleyemiyo disardan agzini yapistiriyo bi de

Ay hic sorma bende kaan i nasil biraktiricam zamani gelince simdiden onu dusunuyorum karni tok olsa bile sirf keyif yapmak icin yakama yapisip cekistiriyo emmek icin acmamida bekleyemiyo disardan agzini yapistiriyo bi de
Ne güzel yaşayamadım o duyguyu

Bebeklerinizi nasıl yıkıyorsunuz . Benimki daha oturma denemesi bile yapmadık oturmuyor bebek küvetinde ise durmak istemiyor dönüyor oraya buraya uzanıyor başını kaldırıyor . Filede yıkıyordum ama artık file ve küvet zorluyor napcaz

Zeyf cim sana şey sorucaktım uçakta kaan kucağındamıydı ? Bebekler için bi koltuk vs yok dimi bide kemer kısmı nasıl olucak kucakta durursa sıkıyomu ki

Ne güzel yaşayamadım o duyguyu
2.de nasip olur belki uzme kendini
Zeyf cim sana şey sorucaktım uçakta kaan kucağındamıydı ? Bebekler için bi koltuk vs yok dimi bide kemer kısmı nasıl olucak kucakta durursa sıkıyomu ki
Kucaginda gidiyo canim.
Kalkis ve inislerde kendi kemerine bagli olan bebek emniyet kemerini takiyosun bebege, havadayken cikarabilirsin. Kaan in ucakta en nefret ettigi sey o kemer oldu Sıkıntıya gelemiyoruz biz

Burada ben dusakabinin icine girip oturuyorum ic camasirlarimla kaan kucagimda oluyo annem yikiyo ben tutuyorum. Eve gidincede ayni yontemi camasir sepetiyle yapacagim. İcine biraz su ve banyo oyuncaklari koyarim kaan icinde oturur oynarken ben yikanirim sonra onu yikar cikarim diye dusunuyorum kuvet isi bizde bitti icine sıgmıyo onun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…