2020 Şubat Anneleri

Ben de bi arkadaşımın önerisiyle sidefer almiş bulundum bile bugun. Kullansam mı?

Kızlar doğumdan bir hafta sonra doktorum muayene etmişti sonra bu korona çıktı hiç gitmedim.siz baktırdınız mı hiç kan tahlili falan ne eksik diye bebeği kaç aydır emziriyorum ama sütüm yetse de ona kaliteli mi diye aklıma düşüyo

Ne güzel ilgilenmişler canım ya böyle doktor bulmak çok zor inşallah ultrasonda da sıkıntı çıkmaz. Bizimki de çok terliyor çişli bezi azaldı ve Çiş rengi sarardı o yüzden bende azcık su verdim sütten aldığı yetmiyo gibi geldi bilmiyorum doğrumu yapıyorum
Demir damlası alan bebislerin kakalari yeşilimsi oluyor mu oglumunki damlayı aldığından beri yeşilimsi ondan mı acaba
Evet bize asm deki hemşire kakası yeşile döner korkma dedi eğer kakasında kan görürsen damlayı kullanma doktorunla görüş dedi
Ben geçen hafta yaptırdım kan tahlili vitaminlere demire fln bakıltırdım maşallah hiç olmadığı kadar iyi çıktı değerlerim bende şaştım valla ben asm de yaptırdım hastaneye gitmedim bomboştu hemen kan verip çıktım

bizim de doğduğunda öyle bir yaşanmışlığımız oldu fark ettim ki çiş yaparken ağlıyor sizde var mi böyle bir durum

Bugün 6.ay aşılarını olduk kızım çocuk felci aşısına allerji geliştirdi. Yapıldıktan 1-2 dk sonra tüm vücudunda kabarma ve kızarıklık oldu hemen en yakın hastaneye gittik. Doktor daha kötüsü olabilirdi ikinci dozu yaptırmayın dedi. Ne olacaksa ilk an olur en kötü ihtimal nefessiz kalmadır bundan sonra bişey olmaz eve gidebilirsiniz dedi.
Kendi doktorumuzla görüştük çocuk allerji bölümü görecek aşıların devamına ona göre karar vereceğiz dedi.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya. Bizimki de yaklaştı. Sadece çocuk felci mi alerji yapıyor ayrımı nasıl yaptılar.

Geçmiş olsun canım aAllahım korusun

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya. Bizimki de yaklaştı. Sadece çocuk felci mi alerji yapıyor ayrımı nasıl yaptılar.
İlk önce ağızdan o verilmişti,diğer iğneler yapılmadan yan etkiler başladı. Bir de diğer iki aşı önceden olan aşıların ikinci üçüncü dozları.. Yeni olan sadece opa ydı
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…