2020 Şubat Anneleri

Selam kızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlar neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz ben bazen bulamıyorum yapcak bişi
Bu sorunun cvbını bende çok merak ediyorum evin her metrekaresini ezberledik dolaşmaktan balkon manzaramız karşı komşu 5 dk durup içeri giriyoruz oyun halısından da sıkıldı artık durmak istemiyor bazen sadece yatırıp ağlamıyosa onu izlemeyi tercih ediyorum

Burda çoğu kişi sidefer kullanıyor canım araştır istersen bi

Kızlar bebeklerinizi nasıl serinletiyorsunuz çook sıcak bunalıyor aglıyor sırtı ıslak ter içince çıplak zaten ellerimi ıslayıp saçına yüzüne gezdiriyorum artık
Geceleride duş kar etmiyor

Ben sidefer almadan önce vegaferon damla kullanayım dedim ama kakasında kırmızı noktalar oldu.kan mı değil mi anlayamadım bıraktım kullanmayı.bi daha olmadı kakasında.sideferden daha doğal ürünler de var. Ben doktora gidince sorucam.mühendisinoğlu diye bi hesap varya instagramda orda gördüm

Peki anneler çişli bez sayınızda azalma oldu mu ?
Bizim 3 4 gündür çişli bezimizde turuncu pembe renk vardı. Netten baktım susuz kalınca idrarı kristalleşip o renk alıyormuş. Korktum kan gibiydi. Sabah aşılarımız vardı ebeye sordum oda aynısını söyledi. Su içmesini arttırdım. Ama dün gece 9 da değiştirmişti bezini sabaha kadar hiç çiş yapmamış. Yani bizimde bayağ çiş sayısı azaldı. Çok terliyo terlemi atıyo yoksa çocuk susuz mu kalıyo acaba ya

Canım ilk doğduğunda benim de olmuştu doktor tam doymadigini söylemişti cisli bezin azalması da aynı daha sık emzir istersen yeterli gelmeyince susuz da kaliyo tabi.

Canım ilk doğduğunda benim de olmuştu doktor tam doymadigini söylemişti cisli bezin azalması da aynı daha sık emzir istersen yeterli gelmeyince susuz da kaliyo tabi.
Hem emziriyorum hem devam sütü alıyo tatlım ya. Aç olamaz heralde bilemedim ki

benim doktorumda 6 ayinda basla ,aceleye ne gerek var dedi
sonra dusundumde hakkaten ne gerek var

Merhaba kizlar dedem bugun taburcu oldu cok sukur annem sabah geldi eve oglenleyinde Kaan'i dr goturduk.Kan, idrar, kaka tahlili verdik.

Kanindaki enfeksiyon 5.2 cikti sinir 6ydi dr antibiyotige gerek yok dedi ama kani olmasi gereken degerden 1.5 deger asagida cikti kani dusuk dedi.

İdrari ve kakasi sorunsuz sadece idrardaki sivi miktari sinirda cikti susuz kalmasin su icsin dedi sanirim bu yaz bol suyla gececek gunlerimiz cunku asiri derecede terliyor zaten eskisi gibi de guzel emmiyo sivi kaybi yasiyo cocuk. Emmiyo bu aralar dedim istahi icin zinco surup verdi.

Rizede de bir ara cok agliyo diye acile goturmustuk idrarinda o zaman ureme cikmisti ama oradaki dr atesi yoksa sorun degil deger cok yuksek degil demisti dedim ama bu dr usg cekilmedi mi diye sordu hayir dedim cekilmesi lazimdi dedi yarin sabah usg miz var umarim onunda sonucu temiz cikar.

Surekli gazi var her gun cikariyo yediklerime dikkat ettigim halde dedim kakasini her gun yapiyo mu dedi buraya gelmeden once 4 5 gune bir yapiyodu dedim buraya geldigimizde her gun yapmaya basladi en gec 2. Gunu yapiyo dedim 4 5 gun cok uzun bir sure dedi (asm deki hemsireye gore de anne sutu aliyosa 10 gune kadar normal diyo yine bir ayrim noktasi daha) troidlerine bakti onun sonucu yarin cikacak troid olmasi gerekenden yavas calisirsada bu gibi sorunlar olabiliyomus.

Ek gida meselesini sordum haftaya bugun gel kilosuna bakalim sutun ana ogun olarak yetiyo mu gorelim ona gore karar veririz dedi sut yetsede kaan bey bu aralar nazlandigi icin haftada kac gr alir bilmiyorum gorecegiz. 7890 gr 66 cm cikti ordada.

Benm de oğlumda ilk doğduğu günün ertesi günü olmuştu 35. Hftalık doğmuştu ve emmeyi tam bilemiyordu doktorumz doymadığı için oluştuğunu söylemişti. İstersenz dr unuza danışın belki bu ay da daha farklı bir neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…