- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Bu sorunun cvbını bende çok merak ediyorumSelam kızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlar neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz ben bazen bulamıyorum yapcak bişi
Burda çoğu kişi sidefer kullanıyor canım araştır istersen biBize de vegaferon verdi asm. Kullansam mı kullanmasam mi bilemedim. Daha yeni bugün verdi. Var mı demir ilacı önerileri. En azından 1 ay kullansam mi sonra mi başka marka alsam. Bilemedim. Henüz doktorumuz da yok malum çıkarmıyorum
Bizde 7 damla kullanıyoruz siz ne kadar kullanıyorsunuz ?arasimmmm neden 5 damla sidefer
Bende aldım bugün başlıcam. Benim oğlan da 7 kg. 7 damla vericem. Sen günün hangi saati veriyorsun cnm. İçindeki çözeltiyi boşalttım sadece. O kadar dimiBizde 7 damla kullanıyoruz siz ne kadar kullanıyorsunuz ?
Ben sidefer almadan önce vegaferon damla kullanayım dedim ama kakasında kırmızı noktalar oldu.kan mı değil mi anlayamadım bıraktım kullanmayı.bi daha olmadı kakasında.sideferden daha doğal ürünler de var. Ben doktora gidince sorucam.mühendisinoğlu diye bi hesap varya instagramda orda gördümBize de vegaferon verdi asm. Kullansam mı kullanmasam mi bilemedim. Daha yeni bugün verdi. Var mı demir ilacı önerileri. En azından 1 ay kullansam mi sonra mi başka marka alsam. Bilemedim. Henüz doktorumuz da yok malum çıkarmıyorum
Bizim 3 4 gündür çişli bezimizde turuncu pembe renk vardı. Netten baktım susuz kalınca idrarı kristalleşip o renk alıyormuş. Korktum kan gibiydi. Sabah aşılarımız vardı ebeye sordum oda aynısını söyledi. Su içmesini arttırdım. Ama dün gece 9 da değiştirmişti bezini sabaha kadar hiç çiş yapmamış. Yani bizimde bayağ çiş sayısı azaldı. Çok terliyo terlemi atıyo yoksa çocuk susuz mu kalıyo acaba yaPeki anneler çişli bez sayınızda azalma oldu mu ?
Canım ilk doğduğunda benim de olmuştu doktor tam doymadigini söylemişti cisli bezin azalması da aynı daha sık emzir istersen yeterli gelmeyince susuz da kaliyo tabi.Bizim 3 4 gündür çişli bezimizde turuncu pembe renk vardı. Netten baktım susuz kalınca idrarı kristalleşip o renk alıyormuş. Korktum kan gibiydi. Sabah aşılarımız vardı ebeye sordum oda aynısını söyledi. Su içmesini arttırdım. Ama dün gece 9 da değiştirmişti bezini sabaha kadar hiç çiş yapmamış. Yani bizimde bayağ çiş sayısı azaldı. Çok terliyo terlemi atıyo yoksa çocuk susuz mu kalıyo acaba ya
Hem emziriyorum hem devam sütü alıyo tatlım ya. Aç olamaz heralde bilemedim kiCanım ilk doğduğunda benim de olmuştu doktor tam doymadigini söylemişti cisli bezin azalması da aynı daha sık emzir istersen yeterli gelmeyince susuz da kaliyo tabi.
Tamam o zaman canım su ver takip et bakalım istersen sıklastir beslemesini biraz daha .düzelir korkma benim düzeldi kısa zamandaHem emziriyorum hem devam sütü alıyo tatlım ya. Aç olamaz heralde bilemedim ki
Aynen cnm arttırcam mamayı. Suyu da aynı arttırdım düzelir inşallahTamam o zaman canım su ver takip et bakalım istersen sıklastir beslemesini biraz daha .düzelir korkma benim düzeldi kısa zamanda
Arkadaşlar benim doktorum kesinlikle 6. ayi doldurmadan ek gıdaya başlama dedi sindirimi daha yetersiz dedi. Bu dönemde sütun yetmezse devam sütü vereceksin dedi. Şuan için sütüm yeterli arada veriyorum mama. Bekleyeceğim bakalım az kaldı
Aynenbenim doktorumda 6 ayinda basla ,aceleye ne gerek var dedi
sonra dusundumde hakkaten ne gerek var
Tahlil sonucumuza göre kilosuna göre dr umuz söyledi ben de 5 damla kullanıyorum oğlumaarasimmmm neden 5 damla sidefer
Benm de oğlumda ilk doğduğu günün ertesi günü olmuştu 35. Hftalık doğmuştu ve emmeyi tam bilemiyordu doktorumz doymadığı için oluştuğunu söylemişti. İstersenz dr unuza danışın belki bu ay da daha farklı bir neden olabilir.Bizim 3 4 gündür çişli bezimizde turuncu pembe renk vardı. Netten baktım susuz kalınca idrarı kristalleşip o renk alıyormuş. Korktum kan gibiydi. Sabah aşılarımız vardı ebeye sordum oda aynısını söyledi. Su içmesini arttırdım. Ama dün gece 9 da değiştirmişti bezini sabaha kadar hiç çiş yapmamış. Yani bizimde bayağ çiş sayısı azaldı. Çok terliyo terlemi atıyo yoksa çocuk susuz mu kalıyo acaba ya