Yok cnm gaz olsa anlarim degilCanım gaz sancısı olmasın
Belki sıcaktan emmek istemiyodur bence zorlama mama için ama illa vericem diyosan kaşıkla dene yada alıştırma bardakları varya onlarla da veriliyormuş bide onunla dene. Bebek arabasını yanına almamıştın dimi biz evin içinde bebek arabasına koyup onunla geziyoruz tanıdıklarından bulma ihtimalin varsa alıp bi denesen belki sever öyle gezmeyiKizlar bana bir akil verin 3 haftadir ailemin yanindayim dedemin hastane isi icin annem geldigim gunden beri kosturuyo sonra ameliyat fasli oldu donusumlu olarak 2 kisi kaliyolar yaninda mecbur annemde gidiyo ben kaanla yalniz kaliyorum kaan suan hic zapt edilmeyecek durumda imkani yok susmuyo surekli agliyo sicaktan cok terliyo emmek istemiyo artik halsizlikten yorgunluktan kaan in guzel emmemesinden dolayi bu sabahtan beri sutum cok azalmis mama veriyim dedim biberonu reddediyo eds ile deniyorum hortumu anliyo siringayla veriyorum basiyo cigligi icmek istemiyo ve benim artik tepemde dumanlar cikmaya basladi hicbir seyi kabul etmiyo ve tek yaptigi sey aglamak simdi ben ne yapayimartik kollarimin dermani kalmadi basim catliyo sinirden oturup agliyorum iyice gidecek sutum kafayi yemek uzereyim
Benide dogru durust emmiyo karni ac ve emmedigi icinde zaten sutum azalmis bi de burada cok stres yaptim kaan durmuyo annem yok hemen sutum geri cekilmis neler denedim yok atese atmissin gibi bagirip agliyo sinirden kasiyo kendini istemiyo bebek arabasini normalde de sevmiyo durmuyo icinde bu cocuk hic biseyi sevmiyo ki of Allahim ne yapacagimi sasirmis durumdayimBelki sıcaktan emmek istemiyodur bence zorlama mama için ama illa vericem diyosan kaşıkla dene yada alıştırma bardakları varya onlarla da veriliyormuş bide onunla dene. Bebek arabasını yanına almamıştın dimi biz evin içinde bebek arabasına koyup onunla geziyoruz tanıdıklarından bulma ihtimalin varsa alıp bi denesen belki sever öyle gezmeyi
Bebek arabasında yatar pozisyonda veya bana dönük şekilde Deniz de asla durmuyor. Etrafı görebileceği şekilde denedin mi?Benide dogru durust emmiyo karni ac ve emmedigi icinde zaten sutum azalmis bi de burada cok stres yaptim kaan durmuyo annem yok hemen sutum geri cekilmis neler denedim yok atese atmissin gibi bagirip agliyo sinirden kasiyo kendini istemiyo bebek arabasini normalde de sevmiyo durmuyo icinde bu cocuk hic biseyi sevmiyo ki of Allahim ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Zeyfcim bence kesinlikle dişKizlar bana bir akil verin 3 haftadir ailemin yanindayim dedemin hastane isi icin annem geldigim gunden beri kosturuyo sonra ameliyat fasli oldu donusumlu olarak 2 kisi kaliyolar yaninda mecbur annemde gidiyo ben kaanla yalniz kaliyorum kaan suan hic zapt edilmeyecek durumda imkani yok susmuyo surekli agliyo sicaktan cok terliyo emmek istemiyo artik halsizlikten yorgunluktan kaan in guzel emmemesinden dolayi bu sabahtan beri sutum cok azalmis mama veriyim dedim biberonu reddediyo eds ile deniyorum hortumu anliyo siringayla veriyorum basiyo cigligi icmek istemiyo ve benim artik tepemde dumanlar cikmaya basladi hicbir seyi kabul etmiyo ve tek yaptigi sey aglamak simdi ben ne yapayimartik kollarimin dermani kalmadi basim catliyo sinirden oturup agliyorum iyice gidecek sutum kafayi yemek uzereyim
Hayir denemedim cunku onu goremeyince aklim kaliyoBebek arabasında yatar pozisyonda veya bana dönük şekilde Deniz de asla durmuyor. Etrafı görebileceği şekilde denedin mi?
Stres yapma sütün tekrar artar.
Biraz dışarı mı çıkarsan?
Amin canim amin insaAllah dişse eger tez zamanda ciksinlar onlarda kurtulsun bizde vallaZeyfcim bence kesinlikle dişBizimkide aynı çünkü. Mamayı reddetmeye başladı sürekli kucak istiyor ki bazen kucak bile sakinleştirmeye yeterli olmuyor. Resmen huyları değişti. Gündüzleri 15 dakika anca uyuyor ağlayarak uyanıyor. Geceleri desen deliksiz Bi saat belki. Bende artık bitmiş durumdayım. Hamileleliğimde zor ve uykusuz geçmişti bugün düşündüm en son ne zaman deliksiz 7 saat uyudum hatırlamıyorum. Belki hamileliğin ilk zamanları. Bu ay düzelir öbür ay düzelir derken 6. Aya girdik. Benimde artık umudum sabrım tükenmiş durumda. Allah evlatlarımıza sağlık ve bol uyku bizlerde sabır ve dayanma güçü versin
Öyle canı sıkılır durmaz tabi çok normal. Bizim arabanın penceresi var ben yukardan onu görebiliyorum. Veya gölgeliğini kapatırsan da görebilirsin. Bana sıcaktan bunalmış olabilir gibi geldi o yüzden söyledim. Susuyor da olabilir. Tadım yapıyorsunuz hem de terle su kaybediyordurHayir denemedim cunku onu goremeyince aklim kaliyo
Cikardik bugun dayisiyla eve geldik yine ayni
Çıksa da geçmiycek herhalde biri cıkınca diğeri başlıycakAmin canim amin insaAllah dişse eger tez zamanda ciksinlar onlarda kurtulsun bizde valla
zeyfcim su veriyor musun? sanırım tadım da yaptırıyordun sen. yaptırmasan da havalar aşırı sıcak, anne sütünden yeterli suyu alamıyordur belki. Metenin bezinde çişi koyu sarı olmaya başladı, yeteri kadar su alamıyor belli ki, normalde anne sütü alan bebeğin suya ihtiyacı olmaz görüşündeydim ama artık büyüdüler ve hava çok sıcak, bugün ilk kez su vericem. bir dene bakalım karnı tokken vermeyi belki rahatlar.Hayir denemedim cunku onu goremeyince aklim kaliyo
Cikardik bugun dayisiyla eve geldik yine ayni
Veriyorum kuzum veriyorum inan yapmadigim bir sey kalmadizeyfcim su veriyor musun? sanırım tadım da yaptırıyordun sen. yaptırmasan da havalar aşırı sıcak, anne sütünden yeterli suyu alamıyordur belki. Metenin bezinde çişi koyu sarı olmaya başladı, yeteri kadar su alamıyor belli ki, normalde anne sütü alan bebeğin suya ihtiyacı olmaz görüşündeydim ama artık büyüdüler ve hava çok sıcak, bugün ilk kez su vericem. bir dene bakalım karnı tokken vermeyi belki rahatlar.
Selam canım ben de pek bşey bulamıyorum genel de balkona çıkıyoruz bakınıyoruz yoldan geçenlere ve arabalara bakıyoruz öyle anlatıyorum neler olduğunu, sonra oyun halısında oynuyoruz dğer oyuncaklarıyla oynuyoruz , müzik açıp dans ediyoruz o kdar yani bende arayış içindeyim bebeklerle neler yapılır başka bilemiyorumSelam kızlar bebeklerinizle uyanık olduğu zamanlar neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz ben bazen bulamıyorum yapcak bişi
Maşallah canım sevndimCok sukur tamamen gitmemis sutum dunki 3 damladan sonra bugun emzirme sonrasi 2 memeden toplam 60 cc sut geldi sagimda
Moralim biraz yerine geldi
Çok geçmiş olsun canım kanser ne zor çok iyi bilirim babam da 2016 dan beri hala kemoterapi görüyorŞükürler olsun canım iyi sayılır kanser babam şu an durumunda degişiklik yok üremede yok hamdolsun ara ara kontrole gidiyor sen ne yaptın kaldınmı gittinmi canım
Canım ben kullanıyorum faydasını da görüyorum sanırım 15 gün filan oldu eskiden gögsümü sıktığımda bile süt gelmezdi sağdığımda 30 cc zor gelirdi,baştan vardı sütüm ama bir ara emmeyince bnde sağamayınca baya azalmıştı.Şimdi şükür toparlamaya başlıyor gibiyimSolgar bira mayası kullananlar işe yarıyormu bende alsammı acaba
Dr umuz tahlil istemşti bizden 4 aylıkken yaptırmıştık kan ilacına da başladık 5 damla sidefer kullanıyoruzKızlar bu kan damlası kullananlara sorum. Kan değerlerine bakıldımı bebişlerinizin. Altıncı aydan önce tahlil yapılmadan pek önermiyo doktorlar o yüzden soruyorum
Bize de vegaferon verdi asm. Kullansam mı kullanmasam mi bilemedim. Daha yeni bugün verdi. Var mı demir ilacı önerileri. En azından 1 ay kullansam mi sonra mi başka marka alsam. Bilemedim. Henüz doktorumuz da yok malum çıkarmıyorum4. Ay aşımızdan sonra vegaferon verdi asm. Sidefer mi almalıyım tabi kiselozy kaptan senden not etmiştim . Fakat rica etsem bi Özet geçer misin neden vegaferon değildi ve sizde 4. Ay bitiminde başladınız mi