Çok geçmiş olsun canım ya çok şükür deniz iyi şimdi Allah'ım korusun hepsiniBugün 6.ay aşılarını olduk kızım çocuk felci aşısına allerji geliştirdi. Yapıldıktan 1-2 dk sonra tüm vücudunda kabarma ve kızarıklık oldu hemen en yakın hastaneye gittik. Doktor daha kötüsü olabilirdi ikinci dozu yaptırmayın dedi. Ne olacaksa ilk an olur en kötü ihtimal nefessiz kalmadır bundan sonra bişey olmaz eve gidebilirsiniz dedi.
Kendi doktorumuzla görüştük çocuk allerji bölümü görecek aşıların devamına ona göre karar vereceğiz dedi.
Teşekkür ederiz. AminÇok geçmiş olsun canım ya çok şükür deniz iyi şimdi Allah'ım korusun hepsini
Aynen çözeltiyi boşaltınca dolapta saklıyorum ben her verişimde çalkalıyorum mutlaka ve gece yatmadan önce veriyorum. Aynen bizde 6.650 kilosu 7 damla veriyoruzBende aldım bugün başlıcam. Benim oğlan da 7 kg. 7 damla vericem. Sen günün hangi saati veriyorsun cnm. İçindeki çözeltiyi boşalttım sadece. O kadar dimi
6.650 canım 7 damla dedi doktorumuz@ Qiremimm kilosu kadar . 8 damla kullanıyoruz biz
Evet canim dr benimde hosuma gitti. Kotu bir sey degil yaptigin zaten buyuduler artik su icebiliyolar korkma havalar gercekten cok sicak onlarda hem cis hem ter sivi kaybina ugruyolar iste onune gecmek lazimNe güzel ilgilenmişler canım ya böyle doktor bulmak çok zor inşallah ultrasonda da sıkıntı çıkmaz. Bizimki de çok terliyor çişli bezi azaldı ve Çiş rengi sarardı o yüzden bende azcık su verdim sütten aldığı yetmiyo gibi geldi bilmiyorum doğrumu yapıyorum
Cok gecmis olsunn. Kaan da alerjik bi bebek gozum korktu simdiBugün 6.ay aşılarını olduk kızım çocuk felci aşısına allerji geliştirdi. Yapıldıktan 1-2 dk sonra tüm vücudunda kabarma ve kızarıklık oldu hemen en yakın hastaneye gittik. Doktor daha kötüsü olabilirdi ikinci dozu yaptırmayın dedi. Ne olacaksa ilk an olur en kötü ihtimal nefessiz kalmadır bundan sonra bişey olmaz eve gidebilirsiniz dedi.
Kendi doktorumuzla görüştük çocuk allerji bölümü görecek aşıların devamına ona göre karar vereceğiz dedi.
Bir şey yapılmadı çünkü allerjik şok gelişirse o an gelişirmiş. Bizim durumumuz ciddileşmedi çok şükür. Çocuk alerji bölümü görecek ondan sonra konuşacakmışız.Cok gecmis olsunn. Kaan da alerjik bi bebek gozum korktu simdihastanede ne gibi bir islem uygulandi
Çok geçmiş olsunBir şey yapılmadı çünkü allerjik şok gelişirse o an gelişirmiş. Bizim durumumuz ciddileşmedi çok şükür. Çocuk alerji bölümü görecek ondan sonra konuşacakmışız.
Teşekkürler.Çok geçmiş olsun
Bir çok kişide bu 6 ay aşısı sıkıntı olmuş benim de gözüm korktu
Ben de happy Kids de gördüm çocuğu komada olan var asi sonrası oldu diye bir kaç tane denk geldim milyonda bir olabilir diye düşünüyodum sen de söyleyince gözüm korktuTeşekkürler.
Öyle miymiş ben duymamıştım. Bizimkine benzer şikayetler mi?
Ayy Allah korusunBen de happy Kids de gördüm çocuğu komada olan var asi sonrası oldu diye bir kaç tane denk geldim milyonda bir olabilir diye düşünüyodum sen de söyleyince gözüm korktu
Allaha şükür hafif atlatmışsınız canım çok geçmiş olsunBugün 6.ay aşılarını olduk kızım çocuk felci aşısına allerji geliştirdi. Yapıldıktan 1-2 dk sonra tüm vücudunda kabarma ve kızarıklık oldu hemen en yakın hastaneye gittik. Doktor daha kötüsü olabilirdi ikinci dozu yaptırmayın dedi. Ne olacaksa ilk an olur en kötü ihtimal nefessiz kalmadır bundan sonra bişey olmaz eve gidebilirsiniz dedi.
Rica ederim canım sor bakalım belki farklı bir şeydir ek gıda alıyor mu belki de ondandrTamam canim demek ki ondan değil usuttu herhalde doktora sorayım ben teşekkür ederim ♥♥
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun bzde 6.ay aşısı olacağız çok korktum şmdiBugün 6.ay aşılarını olduk kızım çocuk felci aşısına allerji geliştirdi. Yapıldıktan 1-2 dk sonra tüm vücudunda kabarma ve kızarıklık oldu hemen en yakın hastaneye gittik. Doktor daha kötüsü olabilirdi ikinci dozu yaptırmayın dedi. Ne olacaksa ilk an olur en kötü ihtimal nefessiz kalmadır bundan sonra bişey olmaz eve gidebilirsiniz dedi.
Çok geçmiş olsun şimdi nasılGeçmiş olsun canım aAllahım korusun
Benim kızı soruyorsun sanırım çok şükür gayet iyi.Çok geçmiş olsun şimdi nasıl
Oğlumun kakası tam bahsettiğin gbi yeşil asm ye sordum damladandır normal dediTamam canim demek ki ondan değil usuttu herhalde doktora sorayım ben teşekkür ederim
Canım çok teşekkür ederim cvp.icin takipteyim
Teşekkür ederim canım cvp için ins ondandir benimkideOğlumun kakası tam bahsettiğin gbi yeşil asm ye sordum damladandır normal dedi
Yapıldı ara ara tekrar götürüyorum böbrekler vs temiz çıktı şükür ama yine de ağlıyorHiç tahlil yapılmadı mı?
Pirinçunu su ve mama verdim önce sonra değiştiriyorum yavaş yavaşNe kadar verdin muhallebiyi nasıl yaptın hangisinden aldın canım bende haftaya başlıcam sade yoğurdu sevdi şeftalili sevdi muzlu yemedi yada yiyesi yoktu o gün bu hafta yoğurt günü haftaya kahvaltı çorba akşm muhallebi yapmam gerek sanırım tam başlıyoruz