2020 Şubat Anneleri

Bugün 6.ay aşılarını olduk kızım çocuk felci aşısına allerji geliştirdi. Yapıldıktan 1-2 dk sonra tüm vücudunda kabarma ve kızarıklık oldu hemen en yakın hastaneye gittik. Doktor daha kötüsü olabilirdi ikinci dozu yaptırmayın dedi. Ne olacaksa ilk an olur en kötü ihtimal nefessiz kalmadır bundan sonra bişey olmaz eve gidebilirsiniz dedi.
Kendi doktorumuzla görüştük çocuk allerji bölümü görecek aşıların devamına ona göre karar vereceğiz dedi.
Çok geçmiş olsun canım ya çok şükür deniz iyi şimdi Allah'ım korusun hepsini

Bende aldım bugün başlıcam. Benim oğlan da 7 kg. 7 damla vericem. Sen günün hangi saati veriyorsun cnm. İçindeki çözeltiyi boşalttım sadece. O kadar dimi
Aynen çözeltiyi boşaltınca dolapta saklıyorum ben her verişimde çalkalıyorum mutlaka ve gece yatmadan önce veriyorum. Aynen bizde 6.650 kilosu 7 damla veriyoruz
@ Qiremimm kilosu kadar . 8 damla kullanıyoruz biz
6.650 canım 7 damla dedi doktorumuz

Ne güzel ilgilenmişler canım ya böyle doktor bulmak çok zor inşallah ultrasonda da sıkıntı çıkmaz. Bizimki de çok terliyor çişli bezi azaldı ve Çiş rengi sarardı o yüzden bende azcık su verdim sütten aldığı yetmiyo gibi geldi bilmiyorum doğrumu yapıyorum 🤷🏻‍♀️
Evet canim dr benimde hosuma gitti. Kotu bir sey degil yaptigin zaten buyuduler artik su icebiliyolar korkma havalar gercekten cok sicak onlarda hem cis hem ter sivi kaybina ugruyolar iste onune gecmek lazim

Bugün 6.ay aşılarını olduk kızım çocuk felci aşısına allerji geliştirdi. Yapıldıktan 1-2 dk sonra tüm vücudunda kabarma ve kızarıklık oldu hemen en yakın hastaneye gittik. Doktor daha kötüsü olabilirdi ikinci dozu yaptırmayın dedi. Ne olacaksa ilk an olur en kötü ihtimal nefessiz kalmadır bundan sonra bişey olmaz eve gidebilirsiniz dedi.
Kendi doktorumuzla görüştük çocuk allerji bölümü görecek aşıların devamına ona göre karar vereceğiz dedi.
Cok gecmis olsunn. Kaan da alerjik bi bebek gozum korktu simdi 😔😔 hastanede ne gibi bir islem uygulandi

Cok gecmis olsunn. Kaan da alerjik bi bebek gozum korktu simdi 😔😔 hastanede ne gibi bir islem uygulandi
Bir şey yapılmadı çünkü allerjik şok gelişirse o an gelişirmiş. Bizim durumumuz ciddileşmedi çok şükür. Çocuk alerji bölümü görecek ondan sonra konuşacakmışız.

Ben de happy Kids de gördüm çocuğu komada olan var asi sonrası oldu diye bir kaç tane denk geldim milyonda bir olabilir diye düşünüyodum sen de söyleyince gözüm korktu
Ayy Allah korusun 😔😔
Felc olmasin diye yapiliyo komaya sokabiliyo Allahim sen koru bebeklerimizi bende korktm simdi oglum allerjik bunyeye sahip bir bebek 😖

Allaha şükür hafif atlatmışsınız canım çok geçmiş olsun🙏

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun bzde 6.ay aşısı olacağız çok korktum şmdi 😔 Allahım tüm bebekleri korusun 🤲🏻🙏🏻

Ne kadar verdin muhallebiyi nasıl yaptın hangisinden aldın canım bende haftaya başlıcam sade yoğurdu sevdi şeftalili sevdi muzlu yemedi yada yiyesi yoktu o gün bu hafta yoğurt günü haftaya kahvaltı çorba akşm muhallebi yapmam gerek sanırım tam başlıyoruz 🤦🏻‍♀️
Pirinçunu su ve mama verdim önce sonra değiştiriyorum yavaş yavaş

X