- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Yaptıkların yeterli bol bol da kuruyemiş kuru meyve ye. Miktar kadar kalite de önemli. Kuruyemiş sütü yağlandırır. Emzirme danışmanı özellikle cevizi her gün ye demişti.Evet cnm beş aylık oldu,ek gıda olarakta yeni yeni tadımlara başladık.
Süt sağım yapıyor musunuz ya da emmediğinde ek gıdamı veriyorsunuz yoksa az formül süt mü içiyor bebeğiniz?
Benm süt sağmaya vaktim olunca sağıyorum hem artsın dye hem de biberonla veryrm karnı doyuyır o zmn daha fazla içiyor ama yaramaz fırsat vermiyor uyursa sağım yapıyorum malt hapı da kullanıyırm humana çay içiyorum bol su işe yaramaya başladı ama henüz istediğim kadar gene değil
Emmediğinde sağıyorum evet. Sağma taktikleri geliştirdim,bi yandan dans edip onu oyalarken bi yandan sağdığım bile oluyor
Formül süt düzenli vermesem de bulunduruyorum. Sağma fırsatı olmazsa veriyorum, ev dışındayken emmeyi reddederse diye yanıma alıyorum ki dışarı pek çıkamıyoruz malum.. dönem dönem sütte dalgalanma oluyor azaldığı da oldu kullandım. Ben kafaya takmyorum ya mama da içsin, hiç dert değil