- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 35
Bende bişey sorayım öyle kapatalım bu konuyu benim kızım gece2-3 gibi uyuyo bazen 1 bazen 2 kez emip tekrar uykuya dalıyor ve sabah 11-12 ye kadar uyuyor. Ben bu konudan şikayetci değilim çünkü kendim de hamile iken geç yatar geç uyanırdım fakat bu uyku saatleri bebeğimin gelişimini kötü etkiler mi onu bilmiyorum, 3 ay 24 günlük şuanCanımlar o günler geçti ki.. Şimdiyi konuşuyoruz. Zaten bahsettiğimiz yöntemler en erken 4.ay bittikten sonra deneniyor. 1-2 aylık bebek alışkanlık edinmez.Şimdiden sonra edinir..
Burda kimse kimseyi sen niye emzirmiyorsun,sen niye ayağında sallıyorsun diye eleştirmek için bulunmuyor. Kimin bebeğinin daha zorlayıcı olduğunu da tartışmıyoruz. Birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Destek bulmak istiyoruz.
Uyku konusunu konuşmamaya karar verdim. Şikayetlenmiyoruz diye bebeğimiz mamasını kendi yapıyor,biberonlarını kaynatıp kaldırıyor, yatağını döşeğini kendi seriyor sanmayın :)
Hepimiz bir şekilde zorlandık,zorlanıyoruz. Ben 3 ay boyunca 2 saat arayla süt sağdım. Sağması içirmesi toplaması gazı derken .. En uzun uykum 40-50 dakikaydı. Oluyor yani. Geçti bitti. Artık büyüyorlar. Yeniliklere ve düzen kurmaya açıklar. Bilgi paylaşımı yapalım. Doğruya yönelelim :)