2020 Şubat Anneleri

Evet kısa ama her kalktığında güzel emiyorsa ihtiyacı var demek ki. Emmiyorsa alışkanlıktan kalkıyor olabilir. Sistematik kaldırma deneyebilirsiniz.
4. ayda bebekler 6-8 saat uyur diyor bebek gelişimi uygulaması..
5 ay bitince hala gece 2 den fazla kalkıyorsa sistematik kaldırma deneyin diyor..
6 aydan sonra deliksiz uyuması bekleniyor

Cozdum nedenini diş 20.30 gibi gece uykusuna daldi zor bela bu saate kadar 15 kere uyandi neredeyse sanirsam patlak verecek bayagi bir zorluyo uykusunda elini agzina sokuyo isirip agliyo kuzum cok acisi var ciglik atarak agliyo aliyorum kucagima sakinlestirmek icin itiyo beni sinirinden geri atiyo kendini

Bir ara kızım da çok kötüydü. Bir iki kez Nurse Harveys diş jeli kullandım çok ağlıyordu,işe yaradı. Öneririm.

Aynı bizimki çok huysuz emmek hiç istemiyor sürekli kafasını geri atıyor. Kalkmaya çalışıyor Uyanınca bağıra çağıra ağlıyor. Eğer kucağımıza almazsak katılıp kalıyor. Yere koyuyoruz dönüyor emeklemeye çalışıyor yorulup ağlıyor.
Deniz bu ara öykünün üzerine basmaya oturmaya çalışıyor sürekli anlatıyorum ama inatla her fırsatı kolluyor. Doktor kardeşini kafaya taktığını söyledi. Eşim olmazsa ne yaparım bilmiyorum Allahtan kritik zamanlarda rahatlatıyor beni. inş.şu Atak bitmiştir

öyle cnm. Hem işe yaramıyorlar hem tonla para alıyorlar. Kadına resmen beni depresyona sokması için para verdim. İnstagram Nazife ebe var ebenazifecan. 750₺ aldı ama çöptü. Ne sütüm arttı ne bebeğim öyle aman aman kilo aldı. Her Allah ın günüağlattı moralimi bozdu.

yaa bizimki 1 ayda 180 gr alınca hemen emzirme danışmanı tutmuştuk. Bayada meşhur biri. Nazife Can adı instagramdan bak cnm ebenazifecan diye yazıyor. Kadın hergün ağlatıyordu beni. Sözde sütümü arttıracağının tahüdünü vermişti. İlk mama kutusu yarıya gelmeden sütün artacak gerek kalmayacak dedi ama hep yalan dolan. Çok vicdansızlar. Bi lohusaya “ölmemek için emmiş ahhahaha ” denir mi? Ev ziyaretinden sonra kapıdan çıkarken “ilk defa aylar sonra midesi bayram etti yavrucağın” dedi.Günlerce ağladım.

Aslında hiç gerek yok. Süt arttırmak için denenebilecek üç beş şey var. Olursa olur olmazsa yapacak bişey yoktur. Tamamen para tuzağı,bir de üzmüş seni.
Danışacağın her konuda biz burdayız.

troidlerine baktir derim canim.5 aydir ishal olmak pek normal degil maskeni eldivenini tak git doktora bisey olmaz

Yok canım emiyor ama gözlerini hiç açmadan uyuyor bir yandan da ben herkesin böyledir diye düşünüyordum
Sen uyku eğitimi vermeye başladın mı canım? Bazı yerlerde 4. Aydan sonra bazı yerlerde 6. Aydan sonra diyor. Ben 6. Aydan sonra vermeye karar verdim

Aslında hiç gerek yok. Süt arttırmak için denenebilecek üç beş şey var. Olursa olur olmazsa yapacak bişey yoktur. Tamamen para tuzağı,bir de üzmüş seni.
Danışacağın her konuda biz burdayız.

artık mamayı kabullendim zaten yapacak bişey yok. Ama onlar gerçekten para tuzağı. İnstagramda şişirdikleri hep boşmuş

Kızlar bebek arabası henüz almadım. Tavsiye edeceğiniz model ve markalar varmı. Travel düşünmüyorum hiç estetik gelmiyor bana
Araba alırken bir çok şeyi göz önünde bulundurun:
Arabanızın bagajının genişliği
Kolay katlanıp açılma
Sağlamlık
İç malzemeleri terletiyor mu.
Bebek arabası çift yönlü mü tek yönlü mü.
Kaç kiloya kadar taşıyabiliyor.
Artık puseti olan bir araba (travel) almazsınız diye düşünüyorum kabin boyları tavsiye edebilirim. Bizde her ikisi de mevcut travel daha sağlam ama çok yer kaplıyor. Kabin boy ona göre hafif ve pratik. Ama travel olanın bagajı çok geniş alışverişlerde aldıklarımı ve montları altına atıyorum. Biz iki çocuk olunca ikisini de kullanıyoruz. Arabamız sedan.

Puset almıştım. O yüzden gerek yok pusetlilere. Benim içinde öncelik ufak ve pratik kullanışlılık. Bizim arabada küçük hele bagaj ufacık. Kraftın kabin tiplerine bakıyorum şimdi. Kullanıcı yorumlarını filan okuyorum. Teşekkür ederim tavsiyelerin için cnm

Aslında uyku eğitimi denilemez. Her bebeğin eğitime ihtiyacı yok. Uyku eğitimcileri de eğer bebek kendi kendine uykuya dalıyorsa, gece uyanıp emip geri uyuyorsa eğitim gerekmiyor diyor. Yaptığımı anlatayım belki denemek istersin.
Kızım zaten gece uyandığında sütünü içip uyuyordu. Seninki gibi :) Sadece desteksiz uyumasını sağlamalıydım. Uyku saati oturmaya başlayınca, ki bu 4 ayın bitmesine yakın oldu, uyumak üzereyken yatağına yatırıp kendi dalması için yanında bekledim. Ağlamadı,sadece ilk zamanlar uykuya dalmakta zorlanıyor tabi. Sabırlı olunmalı. Önceden de son beslenmesini yaptıktan sonra gaz çıkarma kucakta pışpışlama faslıyla beraber uyurdu. Başka bişeye alıştırmamaya özen göstermştim. Şimdiye kadar da yatağında uyuyordu. Sizde de durum öyleyse her şey daha kolay oluyor.
West'in yöntemi bu, yöntemden bahsederken "Hala uyanık ama uykulu haldeyken yatırın" diyor. Doğru zamanda yatırdığında uykuya kendisi geçecek ve desteksiz uyuduğu için uyku geçişlerinde ağlayarak uyanmayacak. Kendi kendine uykuya devam edebildiği için uzun uyuyacak. Acıkmadan 6 saat kadar uyuyabilir artık.
Siz şuan hangi aşamadasınız? :)

Bu uyku duzeni ve bebegin yapisi olarak aramizda en sanslisi sensin bence burada cogumuzun bebegi bende dahil olmak uzere desteksiz uyumadi hic ya ayakta ya kucakta ya memede hatta bazilarininki hic uyumuyo keske bizimde isimiz senin kadar kolay olsa bu konuda cok ozeniyorum size

Açıkçası şu da var; Bebeklerin hiçbiri bize anne beni gezdir yoksa uyumam demedi. Biz alıştırıyor sonra da şikayet ediyoruz. Benim kız da gündüz uyumuyor. İlle uyusun diye uğraşmıyorum. Emin ol akşama kadar uyumadığı oluyor. Var demek sıkıntısı. Uyusa da yarım saati geçmez. Tüm gün kucağımda. Bazen ağlamak istiyorum.
Emin ol diğerleri de uyuyorlardır, çoğu kişi de nazar değmesin diye söylemez
Ben yardımcı olmak istiyorum :)

Arkadaşımın oğlu 2buçuk aylık,gece iki kez kalkıyor. Bu biraz şans yani.
Onda da kız kendi kaldırıyor, daha küçük 4 saatten fazla aç kalmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…