2020 Şubat Anneleri

Tadimlara baslayan anneler su miktariniz nedir ? Bizde 10 gun sonra baslayacagiz kismetse

Kızlarrr iyi akşamlar
Bugün adetin 21. Günü bata 6 -7 var, progesteron tesyi yaptırdım 18.11 çıktı. Ve dünden beri ağzımada gitmeyen bi acı metal tadı var. Sizce umutlanmalımıyım. Yani diyelimki gebelik eğer varsa,bu ağızdaki acılık bu metal tadı bu kadar erken başlarmı? Duyduğunuz yada yaşadığınız bişeyse Cevaplarsanız sevinirim.

Kızlar ben yavaştan yavaştan yedigime dikkat etmeye ve spor yapmaya başladım Leslie ile walk yapıyorum çok kilo almıştım veremedim
Bir şey soracam suya limon elma ve salatalık atıp gün içinde içiyorum çok güzel ödem attırıyor acaba emziriyorum bir sakıncası olur mu ki selozy sen bilirsin

Bu kadar erken belirti olmaz canım ağızda metal tadini bilmiyorum ben de öyle bişey olmamıştı. Adetiniz geçince test yaparsınız çünkü belirtiler de adet gecikince hatta daha sonra çıkıyor inşallah hamilesinizdir

Kızlar bende başlamak istiyorum rejime. Sütümü azaltmadan nasıl verebilirim bilgisi olan varmı bütün kıyafetlerim 38 beden ben 42 beden oldum ne giyecegimi şaşırdım buda strese sokuyor

Kızlar bende başlamak istiyorum rejime. Sütümü azaltmadan nasıl verebilirim bilgisi olan varmı bütün kıyafetlerim 38 beden ben 42 beden oldum ne giyecegimi şaşırdım buda strese sokuyor
Lamia ben başladım ödem atıyorum şuan 2 kilo gitti. Ama cok sıkı yapmıyorum tatlı abur cubur hamur işi yemiyorum. Kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği ara öğünlerde gidiyorum. Ekmeği azalttım. 30 dj Spor yapıyorum Leslie sansone ile yürüyüş diye videolar var YouTubeda zamanında çok kilo vermistim bu videolar sayesinde çok işe yarıyor. Bir bak istersen. Çok yiyordum ben şimdi normale döndüm mesela bugün sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalik domates bir büyük dilim ekmek öğlen kabak yemeği yoğurtla yine yarım dilim ekmek aralarda meyve, galeta, akşam bulgur pilavı tavuk salata. Aralarda rezen çayı süt artırıcı humana cayi
Kiraz kuruyemiş tabi çok değil yatarken süt içerim şimdilik iyi gidiyor 5 gün oldu 2 kilo vermisim. Bir de aç karna limonlu su sıcak içiyorum
Yine aralarda limon salatalik ve elma karışımlı su içiyorum çok olmamak kaydiyla

Limon elma salatalık hepsi faydalı şeyler hiç sorun olmaz.
Emzirirken ağır spor yapmamak gerekiyor sadece. Yani ağırlık kişiye göre değişir, kısacası kendini aşırı yoracak hiçbir şey yapmamalısın. Sütteki laktoz miktarı artıyor.
Eskiler yorgun süt bebeği rahatsız eder der vermezlermiş bu o işte :)
Hafif egzersiz yapabilirsin. Süt için bol protein bol su, kuru yemiş, kuru meyve, bitki çayları..
Az yiyerek de olur.

Ya var ya harikasın çok teşekkür ederim keşke çevremde senin gibi bir arkadaşım olsaydı. Dediklerine dikkat edeceğim çoook teşekkür ederim iyi ki varsın Selozy

Ya var ya harikasın çok teşekkür ederim keşke çevremde senin gibi bir arkadaşım olsaydı. Dediklerine dikkat edeceğim çoook teşekkür ederim iyi ki varsın Selozy
Beni utandırıyorsun , sen de iyiki varsın :)
Benim de göbeğim kocaman, bir de salgın sürecinde evde hareketsiz kaldık yumuşadım yumuş yumuş oldum. Her gün Denizle 1 saat yürüme kararı aldım bakalım hayırlısı :)

Gerçekten herkese yardım ediyorsun cevap veriyorsun ve gerçekten mantıklı doğru cevaplar veriyorsun. Hep bakiyorum Selozy ne demiş diye:)

Ben çok sismanladim habire yedim:) inşallah veririz bu kiloları formumaza doneriz Anne kız yürüyüş yapın ne güzel olur

MasaAllah ben gunde 1 ogun yemek yemeye firsat bulamiyorum 3 ogun ve ara ogun yaninda sporada firsat bulmaniz mukemmel

MasaAllah ben gunde 1 ogun yemek yemeye firsat bulamiyorum 3 ogun ve ara ogun yaninda sporada firsat bulmaniz mukemmel
Ben bu yüzden yürüyüşü seçtim. Başka bi spora asla vakit bulamam. Deniz arabada olur, ben yürürüm. Hem bakınırken iki dakika susuyor da kafa dinliyorumm
Senin Kaan Alp i acilen arabaya alıştırman lazım.

Valla hızlı hızlı koştur koştur oluyor biraz bir de akşam gelince eşim tutuyor öyle spor yapıyorum. Çok sismanladim diyetten önce sürekli yiyordum düşün

Keske alissa ne kanguru ne araba kesin boyle buyuyecek yururken yorulacak anne beni arabama koy ittir diyecek oyle binecek arabasina ben biliyorum ah ahh varligina sonsuz sukur ama bu kadar anasini yorup ugrastirmasaydi iyiydi
Suan istanbulda deli gibi yagmur yagiyo simsek cakiyo gok gurluyo kaan uyudu ama ses duydukca kiprasiyo aldim ayagimada uyanmasin diye salliyorum bir yandan

Valla hızlı hızlı koştur koştur oluyor biraz bir de akşam gelince eşim tutuyor öyle spor yapıyorum. Çok sismanladim diyetten önce sürekli yiyordum düşün
Ben aksam kaan uyuyunca direk koltukta uyuya kaliyorum esimi bile gozum gormuyo hala kanka sayiliriz kendisiyle kaldi ki o yorgunlukla spor yapacagim bizim ki simdiden horon tepmeye basladi asla bacaklari yerinde durmuyo zip zip alacagim bu gidisle yay yutmus gibi ziplayip duruyo kol dayanmiyo tutmaya

Bende yürüyüş yapıyorum her akşam. günlük 10 bin adım atmış oluyorum hiç yoktan iyidir. Ağır egzersizleri bıraktım hem çok yoruluyorum hem kilolar kasa dönüşüyor gitmiyor bir türlü, hemde öykü huysuz bir dönemde sütten soğusun istemiyorum. 59 kiloyum regl olmamda sanki iyi geldi . Çocuklar babada oluyor eşimde yürümek istiyor ama ikisi ile mümkün değil.

6 hafta cok kisa bir sure sanki de bir de yalnizca demis

Eklentiler

• Screenshot_20200620-001833636_1.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 33
Facebooktaki Emzirme Akademisinde ödem attıran her şey anne sütünü azaltır diye bir şey okudum bugün hatta fazla spor bile azaltabilir yazmışlar yıkıldım.

Kızlar öncelikle hepimize bol uykulu bir gece diliyorum

yarın 5. Ayımıza giriyoruz rotanın 2. Dozunu yapmam lazım ama haftasonu
Pazartesi yapsam bir sıkıntı olur mu ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…