2020 Şubat Anneleri

Bizimde Saçımız baya var maşallah toka takıyorum ben çok tatlı oluyo yaaaaaa
4.5 aylığız biz ama hala dönmüyor ya
4 ay 26 günlük bugün döndü az önce dakikalar önce
Ya dönüyosa arya baya yan duruyodu dönme çabasında yanına oyuncak koy onları almaya çalışırken döner yan öyle öyle alışır hani bizde öyle oldu gibi

Hadi gozun aydin

Geç mi kaldım destekle oturtmaya birde başını tutyormu sizinki bizimki tutuyor ama çok uzun tutamıyor

evet tarihe dikkat etmek gerekiyor onun dışında bir sıkıntı yaşamadım

Deniz de bugün ilk kez sırt üstünden yüz üstüne döndü. Yan dönüp ayaklarıyla oynuyordu bikaç gündür yine öyle yaparken dönüverdi. Hoşuna gitti güldü :)

Bizimlinin kıvır kıvır saçları var sabaha yatakta kafasını koyduğu yer resmen ıslak oluyor günde 5 kere kıyafet değiştirsem terden olacak valla
Ek gıdaya 180 günü geçmeden başlamayın diyorlar bağırsakları daha hazır olmuyomuş ama nasıl dayanılır bilmiyorum sürekli gözleri bizi takip ediyor yemek yerken insan vicdan azabı duyuyor

Genellikle 5.aydan sonra tadım öneriliyor artık. Çevremdeki herkes 5.ay bitiminde başladı. 6aya kadar alışma süreci sonra öğünler..
Tadımlara geç başlamak iştahsızlık sebebi olabiliyor görüşü var çünkü. Sadece mama ile beslenen bebekleri 4.ayda tadımlara başlatıyorlar. Tek tat alarak büyüdüğü için ilerde gıdaları reddetme ihtimali yüksek oluyor. İlle de mamam diyorlar :)
Doyumluk vermek için 7.ayı bile bekleyebilrsin o anneye ve sütün yeterliliğine kalmış.

Kafama takilan bir sey var ben hala sut yogurt vs tuketemiyorum Kaan Alpte asiri gaza sebebiyet veriyo simdi ek gidalarda yogurt var benden emdigi sutte o kadar gaz oluyosa kendisi yediginde ne olacak onu cok merak ediyorum

Kafama takilan bir sey var ben hala sut yogurt vs tuketemiyorum Kaan Alpte asiri gaza sebebiyet veriyo simdi ek gidalarda yogurt var benden emdigi sutte o kadar gaz oluyosa kendisi yediginde ne olacak onu cok merak ediyorum
Yoğurt 3.hafta vericez. Sindirimi zor olduğu için bağırsakları adapte olduktan sonra deneyecek. Direkt yoğurtla başlayan da var,bana da mantıklı gelmiyordu.
Artık gaz sorununun azalarak bitmesi lazım. Böyle devam ederse süt ürünlerini geciktirebilirsin. Süt alerjili bebekler hiç birini tüketmiyor, olmazsa olmaz değil. Duruma göre gidersiniz

Ay maşallah nasıl saçı var benim kızımın döküldü tekrar çıkıyor çok seyrek şimdilik zaten sarışın bellide olmuyo büyüsede toka taksam

Ay maşallah nasıl saçı var benim kızımın döküldü tekrar çıkıyor çok seyrek şimdilik zaten sarışın bellide olmuyo büyüsede toka taksam
Yaa evet saçlı doğdu resmen arka kısımları düğümlendi kestim hatta başının tepesi daha yoğun bende dökülür diye bekledim ama dökülmedi

Eklentiler

• 64478E29-B618-4F23-9D70-B3CA6FC1EBF2.jpeg
    111,6 KB · Görüntüleme: 19
  • 1817B212-345E-4B6D-96C0-AE7948F07137.jpeg
    120,3 KB · Görüntüleme: 16
  • F5FD22B8-6342-4CF8-9C75-97FADC3E13E0.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 40
Ay bizim gazin bitecegi yok hala hicbir sey yiyemiyorum ona ragmen her gun gaz cikariyo surekli

Biz daha çok küçüğüz hiç konuşmadık bu konuyu doktorumuzla ama ben geçen gün karpuz kayısı dilinin ucuyla yalattım bu sabahta haşlanmış patates tattırdım ama daha 3 ay 13 günlük böyle böyle idare etcek şimdilik.

Birbirinden farklı görüşler var insanın da ister istemez kafası karışıyor. Her söylenen de mantıklı geliyor ama senin dediğin gibi tek tat alarak beslendikleri için reddedebilirler ama 180 günden önce beslendikleri zamanda bağırsakları hazır olmadığı için ilerde sıkıntı yaşanabiliyormuş yani her iki yaklaşımında kendince mantıklı tarafları var. Bir çok yerden araştırıp fikir alışverişi yapıp karar vermek lazım diye düşünüyorum ben

Ya kızlar keşke yüzünü de görseniz nasıl gülüyo o kadar mutlu oldu ki çok hevesli bu kız oturmaya

Eklentiler

• C94F7814-A93B-43CA-A015-C227887668D4.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…