2020 Şubat Anneleri

Biz yoğurtla başladık fena gaz yapıyor yemek istemiyor şimdiden başlasam anca alışır altıncı aya bence

Ben bazı şeyleri vermek için erken olduğunu düşünüyorum aşkında. 20 Ocak doğumlu kuzum.
memlekete gitmiştik Hem eşimin ailesi hem benim ailem sürekli bişeyler veriyorlar çocuğa
Özellikle eşimin ailesi 😡 vermeyin diyorum o an bırakıyorlar sonra gene aynı
Karpuz suyu içiriyorlar karpuzu emdiriyolar filan e damakları da çok güçlü zaten kopacak diye korkuyorum
Karpuz suyunu içtikten sonra ishal oldu böyle sıvı mukuslu gibiydi bide az kustu
Diyorum ki bidaha vermeyin ishal oldu bak
Onlar da üşütmüştür karpuzdan değildir diyorlar 😡
Allahtan kendi evimdeyim şükür 🤯

Gece uyumamak için direniyor mu sizinkiler de 🤦‍♀️ Gündüzleri uykusunu alamazsa da ağlıyor ama geceleri uyumamak için direniyo resmen. Ayağımda sallayarak uyutuyorum önce kucağımda mayışsın diyorum pışpışlıyorum sonra ayağıma yatırıyorum Allahım nasıl ağlamak görmeniz lazım sanki dövüyorum işkence yapıyorum avazı çıktığı kadar bağırıp sesi kısılana kadar ağlıyor 😔 2-3 dk kadar sürüyo dayanamayıp kaldırıyorum ama bu saat oluncada inat ediyorum kaldırmıyorum sonunda uyuyo ama ben o kadar ağlattığım için vicdan azabı çekiyorum başıma ağrı giriyo 😔

Ben bazı şeyleri vermek için erken olduğunu düşünüyorum aşkında. 20 Ocak doğumlu kuzum.
memlekete gitmiştik Hem eşimin ailesi hem benim ailem sürekli bişeyler veriyorlar çocuğa
Özellikle eşimin ailesi 😡 vermeyin diyorum o an bırakıyorlar sonra gene aynı
Karpuz suyu içiriyorlar karpuzu emdiriyolar filan e damakları da çok güçlü zaten kopacak diye korkuyorum
Karpuz suyunu içtikten sonra ishal oldu böyle sıvı mukuslu gibiydi bide az kustu
Diyorum ki bidaha vermeyin ishal oldu bak
Onlar da üşütmüştür karpuzdan değildir diyorlar 😡
Allahtan kendi evimdeyim şükür 🤯
İlk ay yiyebilecekleri belli. Her şeyi vermelerine izin verme.
Karpuzdan olmuş olabilir.

Gece uyumamak için direniyor mu sizinkiler de 🤦‍♀️ Gündüzleri uykusunu alamazsa da ağlıyor ama geceleri uyumamak için direniyo resmen. Ayağımda sallayarak uyutuyorum önce kucağımda mayışsın diyorum pışpışlıyorum sonra ayağıma yatırıyorum Allahım nasıl ağlamak görmeniz lazım sanki dövüyorum işkence yapıyorum avazı çıktığı kadar bağırıp sesi kısılana kadar ağlıyor 😔 2-3 dk kadar sürüyo dayanamayıp kaldırıyorum ama bu saat oluncada inat ediyorum kaldırmıyorum sonunda uyuyo ama ben o kadar ağlattığım için vicdan azabı çekiyorum başıma ağrı giriyo 😔
Evt bu aralar gece gunduz farketmiyo uyku oncesi yasadigimiz bir olay cok sinir bozucu 😩

.

Eklentiler

• Screenshot_20200612-061335253_1.jpg
    Screenshot_20200612-061335253_1.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu uygulama çok güzel ya eşime indirttim ben indiremiyorum app storide neden yok ya sinir oluyorum eşim geliyo yemek hazırla ye aryayı uyut bakamıyorum fazla ama çok bilgi kaynağı
Evet her konuda bilgi iceriyo a dan z ye icerigi cok guzel ve dolu dolu

X