2020 Şubat Anneleri

Dün gece oturup ağladım artık o noktaya geldim. Ne yapsam uyumuyor sallama, pışpışlama, emzirme uyuduğunda da 2 saat sonra uyandı.

Herhangi bir su verebilirsin. Bazı bebekler su sevmiyor. Bir kaç marka denemen gerekebilir. Benim kız ilk verdiğimi içti.
Bebek suları da var gerek duyarsan.
Ben bebek suyu kullanıyorum çok iştahlı içmiyo ama içiyo mama ile de beslendiğimiz için veriyorum suyuda biberon kullanıyorum ama alıştırma bardağıda var ona geçsem mi sen ile veriyosun

Ben bebek suyu kullanıyorum çok iştahlı içmiyo ama içiyo mama ile de beslendiğimiz için veriyorum suyuda biberon kullanıyorum ama alıştırma bardağıda var ona geçsem mi sen ile veriyosun
Ondan içmekte zorlanabilir. Biberonu kaç numara uçla kullanıyordun?
Akışı fazla gelir diye düşünüyorum.
Kaşıkla bile verebilirsin.

Ondan içmekte zorlanabilir. Biberonu kaç numara uçla kullanıyordun?
Akışı fazla gelir diye düşünüyorum.
Kaşıkla bile verebilirsin.
1 numara kullanıyoruz akış olarak mamada da aynı şekilde, banada öyle geldi fazla gider diye sana sormak istedim tadımlara başlayınca onada başlamışsındır belki diye

Kızlaaarrrr dün oğlanın damaklarına bi bakıyım dedim eli sürekli ağzında bu günlerde ve acayip salya akıtıyor ön alt ve üstte bişey yok ama alt yan da elime sivri beyaz bişey denk geldi bence diş ama önlerde bişey yok Daha yandan gelmesi garip oldu resim çekebilirsem buraya da aratarım çarşamba doktor kontrolümiz var inşallah sıkıntılı bir durum değildir

Merhaba kızlar nasılsınız ? Bebekleriniz nasıl ? Benim bebiş çok yaramaz doğduğunda da kolik sorunumuz vardı çok giremiyordum buraya, uyuma sorunu da var şmdi de diş eklendi sürekli üstü ıslanıyor tabi daha çıkmadı ama bir aydır sıkıntı da huysuzluğu uykusuzluğu var.Arada iştah kaybı da oluyor özellikle rotavirüs aşısında çok oluyordu sizler de nasıl ?

Ayağında sallayan arkadşları çok iyi anlıyorumbiz de öyleyiz önce emziriyrm sakinleşiyor snra ayakta kalıyor uzun süre hemen yerine alırsam da uyumuyor nasl düzelir hiç bilmiyorum koala gibiyiz evde kanguruyla geziyoruz

Tüm yazdıklarınızı okuyamadım kızlar son birkaç sayfa bakabildim umarım herkes iyidir kiminiz tadımlara başlamışsınız bakalım bize ne zaman başlatıcak doktorumuz heyecanlıym o konuda buhar pişirici ve mama sandalyemizi de aldıkbekliyoruz heyacanla

İnşallah sıkıntısız sağlıkla gelir dişleriDiş ile ilgili bir jel veya toz kullanıyor msn canım

İnşallah sıkıntısız sağlıkla gelir dişleriDiş ile ilgili bir jel veya toz kullanıyor msn canım
Yok canım zaten dün akşam farkettik sürekli elinin ağzımda olması ve salyasının artması haricinde de bi belirtisi yoktu inşallah da olmazilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum tabi

Aryanında sürekli ali ağzında kemirme emme moduna giriyo kucağımda oturur pozisyondayken elimi alıp ağzına götürüyo, üst damağında beyazlık görmüştüm diş dedim evet ama kabarıklık yoktu bugün tesadüf yine orayı gördüm ve beyazlık daha belirgindi ikisi yan yana birden ikisinidemi çıkarıcak acaba calpol jel var bi kere sürdüm geçen masaj yaptım ama her gün sürsem mi sürmekte istemiyorum, bi doktora sorayım,
Bide kızım 16 ocakta doğdu rota aşısını nisan 20 yaptım şimdi ben doktora 20 sindemi gideyim 16 sında mı bilemedim bide aşıyı yine ben mi alıp gidicem ? Hastanede bulunuyomu tazemidir orda alıp gitsem yapın desem ne olur ki

Bizimki de yanda bir arkadasin bebegininkide yandaydi 2020 bebeklerinin bir ortak ozellikleride bu sanirim yandan cikmaya calisan dişler

Bebek arabasini resmen bosa almisiz bugun kv ile disari ciktik bir seyler aldik yarin yolculuk var huysuz oglum her zamanki gibi arabada degil kucakta gezdi bir de sevincten avazi ciktigi gibi ciglik atip guldu disarda her goren laf atti bakalim yarin ne yapacagiz emzirme onlugumu takip memeye kendilerini yapistirmayi dusunuyorum eve girene kadar anca oyle susar cok korkuyorum yarindan

Kızlar sonunda regl oldum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sistem çalışmaya başlamış demek oluyor bu. Ekstra çaba sarfetmem gerekecek bakalım kilo vermeye başlayacak mıyım. Bugün rota aşısını yaptım diğer aşıları kaymasın diye. Biraz mızırdanarak içti sonrada uyudu Bende tadımlara başlamayı düşünüyorum çünkü istekli bu konuda.

1 numara kullanıyoruz akış olarak mamada da aynı şekilde, banada öyle geldi fazla gider diye sana sormak istedim tadımlara başlayınca onada başlamışsındır belki diye
Biz 2 numara kullanıyoruz.
6-7 aylıkken alıştırma bardağı denerim diye düşünüyorum.

Arayıp sor bence hastaneyi aşı varmı elinizde diye ama olmayabilir varsa da dikkat ediyorlardır son kullanma tarihine.
Huzursuzluğu yoksa bence bişey sürmene gerek yok ama ateşini kontrol etmek lazım diş çıkarırken ateşlenebiliyorlarmış
Bizimki de yanda bir arkadasin bebegininkide yandaydi 2020 bebeklerinin bir ortak ozellikleride bu sanirim yandan cikmaya calisan dişler
Vallahi ben seninkinin resmini gördüğümde yanda diye diş değildir demiştim ama bizimkide öle çıktı ya
Biz bebek arabasını evde sürekli kullandık 2+1 evde turladık durduk baya alıştı bizimki gerçekten hayat kurtarıcı bugün dışarı çıkarken almadık 15 dk taşıdım kucağımda mahfoldum resmen. Ama dışarı çıkmak çok iyi geldi bize size de öyle gelmiştir kesin

Evt bu aralar gece gunduz farketmiyo uyku oncesi yasadigimiz bir olay cok sinir bozucu
Dün gece oturup ağladım artık o noktaya geldim. Ne yapsam uyumuyor sallama, pışpışlama, emzirme uyuduğunda da 2 saat sonra uyandı.
Bizimki bi kere uyusa sorun kalmıyo çok şükür 7-8 e kadar uyuyo karnının tok olduğunu da buradan anlayabiliyorum ama o ilk uykuya geçme aşaması beni mahvediyor

Geldi geldi ama kucakta tasimasaydik iyiydi bizimki yatmayi sevmedigi icin bebek arabasinida o yuzden sevmiyo pusetinde dar oldugu icin durmak istemiyo bebek arabasinida cok dik yapamiyorum yokusta oturuyoruz ve kendisi tepindigi icin surekli asagi kaydiriyo kendini bizim disari cikmamiz suanlik sıkıntı benim acimdan ona gore hava hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…