2020 Şubat Anneleri

Biz beşinci ayın bitmesiyle tadımlara başladık. Sebzelerle giriş yaptık.
Kabak,havuç,patates yedik. Üç dört kaşık verdim. Hepsini sevdi gibi. 3 gün kuralı uygulamadık,alerjik bir bebek değil. Alerjen besinlerde 3 gün kuralına dikkat edilmedi tabiiki.
Yarından sonra meyvelere geçeriz.
Yoğurt 3.haftadan sonra. Sonra da karışık pürelere başlarız.

Biz beşinci ayın bitmesiyle tadımlara başladık. Sebzelerle giriş yaptık.
Kabak,havuç,patates yedik. Üç dört kaşık verdim. Hepsini sevdi gibi. 3 gün kuralı uygulamadık,alerjik bir bebek değil. Alerjen besinlerde 3 gün kuralına dikkat edilmedi tabiiki.
Yarından sonra meyvelere geçeriz.
Yoğurt 3.haftadan sonra. Sonra da karışık pürelere başlarız.
Saydigin 3luyu ne sekilde yedirdin

Denize artık 6 numara kullanıyoruz taşırma problemi olmadı. Küçük bedenler mi taşırıyor acaba. Kız yaptığı an almazsam hemen taşıyor. Sanunla ovuyorumda çıkıyor Allahtan.
kızlarda bi sorun var o zaman😂 bide bazen öne doğru yapıyor nasıl oluyo anlamıyorum ama bezin arkası temiz önü kaka oluyo😂

MERhaba anneler 2 soru sorup kaçacağım. Müsait olan cevaplarda sevinirim . 1- bebekleriniz kahkaha atıyor mu ? 4 ay olmasına on gün var. Ne zaman gülecek olsa hıçkırık tutuor hep gözlemledim.2- saçlarım bembeyaz yeter da boyamak istiyorm amaç içim rahat değil . Kına uygulasam ne olur ? Paket kına değil böyle bildiğiniz açık toz kına( hiçte sevmem ama ) boyadan daha temizdir içeriği

Sonunda ailemin yanina gidiyorum cok sukur 3 gun sonra ne kadar mutluyum anlatamam tek dusuncem o kadar saat havaşta ucakta mizmiz oglumu nasil idare edecegim 🤦🏻‍♀️ bugun disari ciktik cocuk arabasinda bile durmuyo yari yolu kucakta geldik sonra kol dayanmadi amcasini aradik yoldan aldi bizi eve birakti 🥴 19. Haftaya girdik su atak muhabbeti Biter artik umarim selozy selozy sizde durum ne uyku duzeni oturdu mu 19 dan sonra ?
Senin adına çok çok sevindim Zeyf cim 😊😊

Sagolasin 😍
Burasida nemli ya yaniyoruz Kaan Alp citcitli body ile duruyo genelde Allahtan saci cok yok daha simdiden emerken ve aglarken kafasi terlemeye basladi bir de sacli olsa nolcakti acaba 😃
Ek gidaya ne zaman gececeksin ? Diger kizlar siz ne zaman gecmeyi dusunuyosunuz ilk 6 ay anne sutu diyolar ama tadim falan yaptirmayi dusunuyo musunuz ?
133 günlük olduk biz doktor bu ay ki kontrolümüzde kilosu çok iyi önümüzdeki ay ek gıdaya geçelim dedi 😊 bu ayın 30unda bizde başlıycaz bakalım 😊

133 günlük olduk biz doktor bu ay ki kontrolümüzde kilosu çok iyi önümüzdeki ay ek gıdaya geçelim dedi 😊 bu ayın 30unda bizde başlıycaz bakalım 😊
Bizde 134 gunluguz 1 gun varmis aramizda :)
Kendi doktorumuza 2 aydir gitmiyoruz bir daha istanbuldan donunce giderim artik henuz ek gida ile ilgili hic bir sey konusmadik asm deki ebe de bir sey demedi o yuzden memeye devam 😃

Sagolasin 😍
Burasida nemli ya yaniyoruz Kaan Alp citcitli body ile duruyo genelde Allahtan saci cok yok daha simdiden emerken ve aglarken kafasi terlemeye basladi bir de sacli olsa nolcakti acaba 😃
Ek gidaya ne zaman gececeksin ? Diger kizlar siz ne zaman gecmeyi dusunuyosunuz ilk 6 ay anne sutu diyolar ama tadim falan yaptirmayi dusunuyo musunuz ?
Bizde gündüz body le duruyoruz 🤣büyüdüğü için rahatca yıkayabiliyoruz banyo benim in kabus tu aştık şükür hergün yıkamaya başladım yıkadıktan sonra daha huzurlu oluyo, iyice oturur hale gelsin balkona havuz alıp içine atıcam 🤣
Ben hiç bilmiyorum 5. Ayda kontrolde doktora danışıcam belki 5. Buçukta tadımlarla başlarız 6. Aydada Daha ilerlemiş oluruz heralde,

Bu bötürtüler nedir fikri olan varmı ?

Eklentiler

• AAE2BA43-68DB-4E10-99BA-7B7AC74315D9.jpeg
    AAE2BA43-68DB-4E10-99BA-7B7AC74315D9.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 42
Bizde gündüz body le duruyoruz 🤣büyüdüğü için rahatca yıkayabiliyoruz banyo benim in kabus tu aştık şükür hergün yıkamaya başladım yıkadıktan sonra daha huzurlu oluyo, iyice oturur hale gelsin balkona havuz alıp içine atıcam 🤣
Ben hiç bilmiyorum 5. Ayda kontrolde doktora danışıcam belki 5. Buçukta tadımlarla başlarız 6. Aydada Daha ilerlemiş oluruz heralde,

Bu bötürtüler nedir fikri olan varmı ?
Sicaktan olabilir her gun mutlaka nemlendir tum vucudunu. Bize banyo asil simdi iskence cunku tepinmekten her yeri su yapiyo ve durmuyo kuvetinin icinde islak ve sabunluyken hic tutulmuyo 😀 donunce bende havuz alicam bizim evde 3 tane balkon var atarim birine hem d vitamini hem serinlik ohh miss kucukken kardesimle benimde vardi cok eglenirdik 🤣

MERhaba anneler 2 soru sorup kaçacağım. Müsait olan cevaplarda sevinirim . 1- bebekleriniz kahkaha atıyor mu ? 4 ay olmasına on gün var. Ne zaman gülecek olsa hıçkırık tutuor hep gözlemledim.2- saçlarım bembeyaz yeter da boyamak istiyorm amaç içim rahat değil . Kına uygulasam ne olur ? Paket kına değil böyle bildiğiniz açık toz kına( hiçte sevmem ama ) boyadan daha temizdir içeriği
4 bucuk aylıkken uzun uzun kahkaha attı sanırım 1 kez öyle oldu arada atıyo yinede uzun uzun değil daha erken sizin için ama her bebekte farklı,
Kına hakkında bilgim yok

Sicaktan olabilir her gun mutlaka nemlendir tum vucudunu. Bize banyo asil simdi iskence cunku tepinmekten her yeri su yapiyo ve durmuyo kuvetinin icinde islak ve sabunluyken hic tutulmuyo 😀 donunce bende havuz alicam bizim evde 3 tane balkon var atarim birine hem d vitamini hem serinlik ohh miss kucukken kardesimle benimde vardi cok eglenirdik 🤣
Sıcaktan olsunda alerjik olmasın, evet ya tam serinlik hem d vitamini dediğin gibi ☺️ tam dönmüyomu aryada dönüyo baya uzun uzun kalıyo o şekilde ama altta kalan kolundan takılıyo yüz üsttü çeviremiyo daha kendini ben yardım ediyorum o şekildede hareket ede ede dönüyo geri gidiyo falan, heralde 15 güne tam dönerler hatta erken sürünede bilir gözlemlemerime göre, saç demişsin o saç bizde nasıl var ben napımm 🤦🏻‍♀️ toka aldım ama kıyamıyorum daha 🤣

Eklentiler

• 01E8605E-F10A-4617-9E48-DD8466580402.jpeg
    01E8605E-F10A-4617-9E48-DD8466580402.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 40
Ciglikla karisik atiyo sevincliyken.
Kina dogal bir sey boyanin icinde bir dunya kimyasal madde var kinanin bir zarari olcagini sanmiyorum.

Sıcaktan olsunda alerjik olmasın, evet ya tam serinlik hem d vitamini dediğin gibi ☺ tam dönmüyomu aryada dönüyo baya uzun uzun kalıyo o şekilde ama altta kalan kolundan takılıyo yüz üsttü çeviremiyo daha kendini ben yardım ediyorum o şekildede hareket ede ede dönüyo geri gidiyo falan, heralde 15 güne tam dönerler hatta erken sürünede bilir gözlemlemerime göre, saç demişsin o saç bizde nasıl var ben napımm 🤦🏻‍♀️ toka aldım ama kıyamıyorum daha 🤣
Oy masaAllah bizimkinin boyle saci olmasi icin 2 yasinda falan olmasi gerek galiba anca uzar 🤣🤣 donuyo ama bizimkinin belden asagisi tombalak oldugu icin totosu ve bacaklari daha agir basiyo geriye dusunuyo 🤣🤣 bazen cok gaza gelirse donuyo ama kolunuda kurtariyo. Ben gunduz yere ortu serip yuz ustu birakiyorum kaslari icin tabi en fazla 5 dk duruyo o ayri 😃 kendi etrafinda tepinirken 360 derece donuyo 😃

Sıcaktan olsunda alerjik olmasın, evet ya tam serinlik hem d vitamini dediğin gibi ☺ tam dönmüyomu aryada dönüyo baya uzun uzun kalıyo o şekilde ama altta kalan kolundan takılıyo yüz üsttü çeviremiyo daha kendini ben yardım ediyorum o şekildede hareket ede ede dönüyo geri gidiyo falan, heralde 15 güne tam dönerler hatta erken sürünede bilir gözlemlemerime göre, saç demişsin o saç bizde nasıl var ben napımm 🤦🏻‍♀️ toka aldım ama kıyamıyorum daha 🤣
Bizimde Saçımız baya var maşallah 😃 toka takıyorum ben çok tatlı oluyo yaaaaaa 🥰
4.5 aylığız biz ama hala dönmüyor ya

Oy masaAllah bizimkinin boyle saci olmasi icin 2 yasinda falan olmasi gerek galiba anca uzar 🤣🤣 donuyo ama bizimkinin belden asagisi tombalak oldugu icin totosu ve bacaklari daha agir basiyo geriye dusunuyo 🤣🤣 bazen cok gaza gelirse donuyo ama kolunuda kurtariyo. Ben gunduz yere ortu serip yuz ustu birakiyorum kaslari icin tabi en fazla 5 dk duruyo o ayri 😃 kendi etrafinda tepinirken 360 derece donuyo 😃
Şuan şoktayım dönmüyo dediğim kızım döndü tamda bu konuşmanın üzerine ben şok 😂😂
Nee olduu zeyfcimm uyuyodu uyandı mutfağa gittim bi 5 dk yoktum sesi geliyodu ama oyuncaklara bağırıyo sandım geldim dönmüş yüz üstü ayy nasıl korktum görünce çok tehlikeli olmaya başladı yaa gözüm korktu şuann 😫 hemen annemi arıyorum sana yazıyım dedim tesadüfe bak şaşırdım
annemde ne zaman dönücen sen falan diyodu arıyımda sevinsin 🤣
Maşallah senin kuzuyada 😍😍

X