2020 Şubat Anneleri

Günde 4 litre su içiyorum iki bardak rezene 3 bardak Hipp stel tea yeşillik helva yiye yiye ayıptır söylemesi dana gibi oldum yine yok sütüm yine yok. Çok üzülüyorum çocuğa mama verdikçe içim sızlıyor. Bi lokma süt geliyor göğüslerimden. Napcağımı şaşırdım😭
Canım dereotu hurma dene bide. Bide bnyoda sıck suda masaj yap oda iyi geliyo. Bebeginin emme refleksi nasıl

Günde 4 litre su içiyorum iki bardak rezene 3 bardak Hipp stel tea yeşillik helva yiye yiye ayıptır söylemesi dana gibi oldum yine yok sütüm yine yok. Çok üzülüyorum çocuğa mama verdikçe içim sızlıyor. Bi lokma süt geliyor göğüslerimden. Napcağımı şaşırdım😭
Bazen olmayınca olmuyo gerçekten benimde azalmıştı mamaya başladım beni emmemeye başladı sağıyorum önce sağdığımı veriyorum yoksa kesilicek napım 🤦🏻‍♀️
Bende yedim içtim olmadı pek dikkat etmiyorum sütüm olsun diye ama çıkıyo işte emmedikce modum düşüyo ister istemez bişey yapasım gelmiyo o dereotu bende hiç işe yaramadı 🤣 hurma iyi yulaf bide sana çok met ettikleri tarifi veryim forumda okumuştum çok süt oluyomuş
Kuru dut al
2,5 su bardağına su 5 yemek kaşığı dut kaynat 10 dk ılısın suyunu iç tanesini ye (şekerde atabilirsin biraz) sabah akşam 1 er kez 3 gün boyunca 3. Gün sağmak istiyomuşsun emiyosa belki sende etki eder 3. Günden sonra günde 1 kez yaparsan etki ederse bol yap belirlediğin ölçüde meyve suyu gibi suyunu içersin, ben bi gün yaptım 1 gün yapmadım ama emmediği için o kadar etki etmedi gibi geldi ama farkı vardı ☺️

dunsal08 dunsal08 Her bebegin gelisimi farklidir kiyas yapmamak gerek ama benim oglum sagina soluna donuyo. Belki kilosundan dolayi rahat hareket edemiyo olabilir

Keske elimizde olsa ama buna vucudumuz kendi karar veriyor bazen ne yapsakta vucut sut uretmemek konusunda israrci oluyo. Sagliklari yerinde olsun yeter ki mamayla buyuyen bir dunya bebek var dunyada.
Bende annemi emmemisim dogru duzgun cogunlukla mamayla buyumusum cok sukur saglikliyim 😊

7200 kg 61 cm.
Disimiz ust damak sol taraftan patladi alt damakta kabardi.
Selam canım ben Mart annelerinden geliyorum 😊 biZim kızın da üst sağ ve sol taraftan patladı gibi geliyor bana ama foto atsam buraya bakar mısın acaba diş mi başka bir şey mi anlayamıyorum ben de ☺️

Facebookta emzirme akademisi diye bir grup var emzirme danışmanları sorulara cevap verip yardımcı oluyorlar ordan öğrendiğim kadarıyla rezene kesinlikle içmeyin diyorlar birde mama markalarının süt arttırıcı çay çıkarmayacaklarını onların ilk önce sütü arttırıp gibi yaptığını daha sonra azaltıp mamaya mecbur bıraktıklarını söylüyorlar nekadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi istersen gruba üye olup sor. Bence bu içtiklerini bırakıp sadece su iç gece 3 saat kesintisiz uyuma şansın varsa uyumayı dene tabi bebişi de bol bol emzirmeye çalış inşallah artar sütün ama artmazsa da yapıcak bişey yok canını sıkma mamayla büyür tek sağlıklı olsunlarda nasıl beslendikleri çok önemli değil bence elinden geleni yaptıktan sonra üzülme☺️☺️

Solgarın hapından memnun olan çok kişi var denedin mi hiç canım ? Benimde bu ara az yemek içmekle de yetmiyor bebişler büyüyor, o ilacı deneyeceğim

Canım dereotu hurma dene bide. Bide bnyoda sıck suda masaj yap oda iyi geliyo. Bebeginin emme refleksi nasıl
Dediklerinin hepsini yapıyorum cnm. Bebeğim tabi çok süt gelmediği için oda günden güne emekten soğuyor. Bin bir zorlukla iki lokma sütümü vermek için zorluyorum onuda

Bazen olmayınca olmuyo gerçekten benimde azalmıştı mamaya başladım beni emmemeye başladı sağıyorum önce sağdığımı veriyorum yoksa kesilicek napım 🤦🏻‍♀️
Bende yedim içtim olmadı pek dikkat etmiyorum sütüm olsun diye ama çıkıyo işte emmedikce modum düşüyo ister istemez bişey yapasım gelmiyo o dereotu bende hiç işe yaramadı 🤣 hurma iyi yulaf bide sana çok met ettikleri tarifi veryim forumda okumuştum çok süt oluyomuş
Kuru dut al
2,5 su bardağına su 5 yemek kaşığı dut kaynat 10 dk ılısın suyunu iç tanesini ye (şekerde atabilirsin biraz) sabah akşam 1 er kez 3 gün boyunca 3. Gün sağmak istiyomuşsun emiyosa belki sende etki eder 3. Günden sonra günde 1 kez yaparsan etki ederse bol yap belirlediğin ölçüde meyve suyu gibi suyunu içersin, ben bi gün yaptım 1 gün yapmadım ama emmediği için o kadar etki etmedi gibi geldi ama farkı vardı ☺
Duy kurusu kürünüde denedim cnm. Neler neler. Ama yok Bi lokma süt geliyo oğluma

Facebookta emzirme akademisi diye bir grup var emzirme danışmanları sorulara cevap verip yardımcı oluyorlar ordan öğrendiğim kadarıyla rezene kesinlikle içmeyin diyorlar birde mama markalarının süt arttırıcı çay çıkarmayacaklarını onların ilk önce sütü arttırıp gibi yaptığını daha sonra azaltıp mamaya mecbur bıraktıklarını söylüyorlar nekadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi istersen gruba üye olup sor. Bence bu içtiklerini bırakıp sadece su iç gece 3 saat kesintisiz uyuma şansın varsa uyumayı dene tabi bebişi de bol bol emzirmeye çalış inşallah artar sütün ama artmazsa da yapıcak bişey yok canını sıkma mamayla büyür tek sağlıklı olsunlarda nasıl beslendikleri çok önemli değil bence elinden geleni yaptıktan sonra üzülme☺☺
Sağol cnm ya moral verdi dediklerin doğru diyorsun

Eklentiler

• B506D2C2-C2E4-4635-A479-EA330B3783DF.jpeg
    B506D2C2-C2E4-4635-A479-EA330B3783DF.jpeg
    36,4 KB · Görüntüleme: 30
Selam canım ben Mart annelerinden geliyorum 😊 biZim kızın da üst sağ ve sol taraftan patladı gibi geliyor bana ama foto atsam buraya bakar mısın acaba diş mi başka bir şey mi anlayamıyorum ben de ☺
Tabikide bakarim bende foto atmistim buraya gordunuz mu bilmiyorum onunlada karsilastirabilirsiniz

Kızlar bugün sünnet oldu oğlum o kadar çok ağladı ki resmen kalbim parçalandı :KK43: ne zormuş, evladının bi saçına bile dayanamıyor insan..
Ara ara hala inlio yanımda uyuttum rlini tutuyorum
Çok geçmiş olsun. Küçükken olduğu daha iyi ben 18 aylıkken yaptırmıştım. Anestezi aldı. Uyanınca çok ağladı kıvrandı bezini değiştirmek çok zor oluyordu. Sürekli pet bardak kesip koydum. Sargısını banyoda açtık çocuk bir süre banyo yapmak istemedi. Annem bitti diyorduk her bezini açışta oda bitti diye ağlıyordu daha erken yaptırmadığım için çok pişman oldum doktorlar yanılttı bizi darlık vardı ama yok diyorlardı. Bir kaç güne toparlar oğlumda 20 gün hep hassasiyet oldu.

Duy kurusu kürünüde denedim cnm. Neler neler. Ama yok Bi lokma süt geliyo oğluma
Arkadaşın dediği gibi tek başına yediklerimiz yeterli gelmiyo canım bende 15 gün falandır vitamin takviyesine başladım ki bakıyorum az diyodum bişeyler bu sütün önüne geçiyo engel oluyo araştırıp almıştım oda iyi geldi farkı varmı var evet geç oldu tabi orası ayrı
ama en iyisi tabi kan değerlerine baktırmak kafama takıldı b12 düşük olabilir bende bi fırsat bulup baktırmak istiyorum,
Çok kafama taktım anlatamam ruh gibi gezdim bide emmeyi reddetmesi üzdü beni ama geçiyo zamanla sonra mamadan dolayı gaz kabızlık sorunumuz başladı mamayı bile doğru düzgün içmiyo zamanla mamayıda içsinde yeter oluyo hiç sıkma canını elimizden geleni yapıyoruz önemli olan sağlıkları ☺️

Tabikide bakarim bende foto atmistim buraya gordunuz mu bilmiyorum onunlada karsilastirabilirsiniz
Görmedim Ya bizimki böyle şimdi daha belirgin bu fotoğraf 10 gün öncesi 😊

Eklentiler

• 2B57BAF6-680A-458A-BCD1-8CB21073E863.jpeg
    2B57BAF6-680A-458A-BCD1-8CB21073E863.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 50
Kullandın mı memnumusun peki ben pregnacare ninkini kullanıyorum vitamin +omega 3 hapı var içinde fayda sağladı ama b 12 den şüpeleniyorum bende düşük olabilir bende denesem mi bilemedim
Ben denemedim ama bizim Mart annelerinde kullanıp memnun kalanlar var öyle şelale gibi yapmıyor tabi ama arttırıyor diyorlar . Yakın bi arkadaşıma da tavsiye etmiştim o da 90 cc sağıyorum şuan diyor

X