2020 Şubat Anneleri

Hemen yatirma en az bi 10 dk zaman gecsin ve 2si fazla geliyo olabilir 1 saat arayla tek meme olarak bi emzir bakalim
Bugün yine az emzirme işini beceremedim doymadı gibi geliyo tek meme emince hadi birazda diğerini em diyorum sonunda hepsini çıkartıyo az önce yine öyle bi kustu ki çok moralim bozuldu kıyafeti yarıya kadar ıslandı bütün emdiğini çıkardı. Yine iki meme emmişti sonra yatırdım ağlamaya başladı ağlamasın diye kucağıma alayım dedim alır almaz kustu. Hem iki meme hem arkasından çok mu hareket ettirdim ondan mı oldu diyorum of vallahi çok üzülüyorum ama yarın saat tutup tek meme vercem bu kez yapıcam inş kusmaz yoksa doktor yolu gözüktü bize

Sleepy 4 numara denemeyi düşünüyorum. Primanın puresini doğumdan sonra kullandım ama sık sık değiştirdiğimiz için hiç ekonomik olmuyordu. 2017 ekimden bu yana bez değiştiriyorum öğ geldi artık. Çocukların bir an önce sağlıcakla büyümelerini istiyorum

Biz 5.ayı bitireceğiz eğitim konusunu araştırmaya bile fırsatımız olmuyor Deniz ile uyku eğitimi nasıl olacak hiç bilmiyorum . Evde avaz avaz bağırıyor koca sesli oğlum. Denize vermedim tek çocuk diye emerek uyuttum. Kıza vermek istiyorum araştırmaya çalışacağım

Kızlar bişey soracağım
Sizin bebişler de siz bişey yerken dikkatli bakıyor mu yemek istiyor mu ?

benim kız yemeye çok iştahlı valla bide sinirleniyor vermediğimizde
Mesela babası maden suyu içiyordu bağırıyor şişeye bakıp bakıp eline verince susuyor ağzına götürüyor filan
Bugün gene bişeyler yiyorduk kızı da yatırdım yere
Dikmiş gözleri eşime bakıyor hiç kıpırdamadan
Eşim diyor ki valla utanıyorum yemek yerken al şu kızı karşımdan

Dikkatli bakmak ne kelime lokmalarimizi sayiyo resmen tabaktan alip agzimiza gotururken pur dikkat izliyo ve o sirada yalaniyo garibim sofraya kucagimda oturdugunda asiri mutlu oluyo masadaki her seyi tek tek süzüp guluyo bunlarin hepsi artik ek gidaya gecmek istemeleri yuzunden yediklerimizi merak ediyolar ama daha erkenn

Aynen aynen yaklaştırıyoruz mesela nasıl çırpınıyor heyecanlanıyor versek yiyecek herşeyi yahu

Aynen, lokmalarımı sayıyor resmen yanında bişeyler yerken suçluluk duyuyorm nerdeyse ağzını şapırdatıyor

Canım tek meme ver 1 saat sonra diğerini ver zaten doymazsa ağlar bence. Çok hareket ettirdikçe de kusuyolar tabi
Öyle canım onlar baya pahalı bide paket içeriği az. Valla senin en 2 senen daha var çocukların büyümesi için
Bence senin önce Denize uyku eğitimi vermen lazım yoksa kızı alıştıramazsın uyandırır sürekli
bizimki de bakıyor ama öyle canı çekiyormuş gibi gelmiyor bana inşallah çekmiyodur

Kızlar rotavirüs aşısı hepiniz yaptırdınızmı yaptırınca etkileri oluyormu ateş vs.

herkese selam umarım herkes iyidir malum üç çocuk olunca pek yazamıyorum
bugun oğlum sünnet oldu özel bir klinikte bütün hijyen önlemleri alınarak yapıldı ama canımdan can gitti desem yeridir. normalde çok hareketli sünnet esnasında bacaklarını tuttukları için 20 dakika boyunca kesintisiz ağladı onu sakinleştiremeyince bende ağladım. 20 dakika bana 3-4 saatmiş gibi geldi. şimdi başında gece nöbeti tutuyorum inşallah çabucak iyileşir.

Gecmis olsun cabucak toparlar insaAllah

Deniz gündüz bile uyumuyor hep ayakta hayatımın her anında mevcut. Ondan gizli hiçbirşey yapamazsınız yiyemezsiniz. Çekmeceyi açıyorum ben onların orda olduğunu unutmuş oluyorum yada bilmiyorum tablet olmuş oluyor kapıyor. Dondurucuyu açıyorum eşim dondurma almış haberim yok dondurmayı görüyor mutfakta çikolatayı görüyor. Evde sürekli bağıran hayvan seslerini taklit eden bir çocuk düşünün özellikle aslan sessiz olması gerektiğini anlatmaktan bir hal oldum.
Deniz sanki bezden şikayetçi gibi bu ara. Çekiştiriyor izne gidersek bahçe içinde öğretmeyi düşünüyorum. İnş. oda bizde kurtuluruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…