Bizimki de kusuyor dik tutuyum derken illaki karnına baskı yapıyorum sonra gak guk edip kusuyor. Üzerimi değiştiriyorum. Birde emerken ilgisi dağılıyor gülmekten ememiyor pek bir aşk yaşıyoruzEk gıda için sabırsızlanıyor biz yemek yerken ağzını şapırtatmaya başladı. Umarım güzelce yutabilir. İki çocukla başbaşa ek gıda serüveni nasıl olacak merak içindeyim
Okadar çok emdiyse ondanda olmuş olabilir canım baya ara olmuş çünkü. Ben her öğünde tek meme veriyorum 2 saatte bir emiyor genelde kusmuyor kusarsa da 1 yemek kaşığı kadar anca kusuyor. Doğduğundan beri 1 kere fışkırtarak kustu onda da 2 mememi emmişti belki seninkine de 2 meme çok gelyodur
Bugün yine az emzirme işini beceremedimHemen yatirma en az bi 10 dk zaman gecsin ve 2si fazla geliyo olabilir 1 saat arayla tek meme olarak bi emzir bakalim
Sleepy 4 numara denemeyi düşünüyorum. Primanın puresini doğumdan sonra kullandım ama sık sık değiştirdiğimiz için hiç ekonomik olmuyordu. 2017 ekimden bu yana bez değiştiriyorum öğ geldi artık. Çocukların bir an önce sağlıcakla büyümelerini istiyorumSlerpyde taşırıyor canım ama o bizimkilerin çok kaka yapmasından benceben sleepynin 4 numarasını kullanıyorum bacaklarını sıkmıyor bi dene istersen birde primanın pure ı var ben önce onu kullanıyordum oda gayet iyidi ben sadece kantinde bulamıyodum sürekli dışardan internetten almak zor geldi bide ona bak istersen
Biz 5.ayı bitireceğiz eğitim konusunu araştırmaya bile fırsatımız olmuyor Deniz ile uyku eğitimi nasıl olacak hiç bilmiyorumBiz yaptırdık canım bebeklerde ishal çok tehlike olabiliyor ve ishallerin büyük çoğunluğunun nedeni de rotavirüsmüş o yüzden maddi olarak imkanın varsa ben yapılması taraftarıyım tabi karar sizin yine de
Kesinlikle verilmeli çünkü bebiş ne kadar iyi uyursa okadar mutlu oluyor bence. Özellikle dikkat ettim uykusu gelip uyumazsa daha da huysuz ve mutsuz oluyor. Ben gündüzleri 1,5-2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum ama kucağımda uyuyor maalesef yatağa koyduğum gibi uyanıyor o yüzden 4. Ayı doldurduktan sonra uyku eğitimi vericem uyku danışmanları uyumanın de öğretilen bir alışkanlık olduğunu söylüyorlar biraz sabretmek lazım ve iyice okuyup araştırıp önce bizim öğrenmemiz lazım☺☺ Ne çok yazdım ama şu 4. Ayın dolmasını ve uyku eğitimi vermeyi dört gözle bekliyorum daha önce veremezmişim gibi geliyordu ama biraz okuyunca çok çok mantıklı geldi☺☺sen yazınca heycanlandım sanırımbaya içimi döktüm
Dikkatli bakmak ne kelime lokmalarimizi sayiyo resmenKızlar bişey soracağım
Sizin bebişler de siz bişey yerken dikkatli bakıyor mu yemek istiyor mu ?
benim kız yemeye çok iştahlı valla bide sinirleniyor vermediğimizde
Mesela babası maden suyu içiyordu bağırıyor şişeye bakıp bakıp eline verince susuyor ağzına götürüyor filan
Bugün gene bişeyler yiyorduk kızı da yatırdım yere
Dikmiş gözleri eşime bakıyor hiç kıpırdamadan
Eşim diyor ki valla utanıyorum yemek yerken al şu kızı karşımdan
Aynen aynenDikkatli bakmak ne kelime lokmalarimizi sayiyo resmentabaktan alip agzimiza gotururken pur dikkat izliyo ve o sirada yalaniyo garibim sofraya kucagimda oturdugunda asiri mutlu oluyo masadaki her seyi tek tek süzüp guluyo bunlarin hepsi artik ek gidaya gecmek istemeleri yuzunden yediklerimizi merak ediyolar ama daha erkenn
Aynen, lokmalarımı sayıyor resmenDikkatli bakmak ne kelime lokmalarimizi sayiyo resmentabaktan alip agzimiza gotururken pur dikkat izliyo ve o sirada yalaniyo garibim sofraya kucagimda oturdugunda asiri mutlu oluyo masadaki her seyi tek tek süzüp guluyo bunlarin hepsi artik ek gidaya gecmek istemeleri yuzunden yediklerimizi merak ediyolar ama daha erkenn
Canım tek meme ver 1 saat sonra diğerini ver zaten doymazsa ağlar bence. Çok hareket ettirdikçe de kusuyolar tabiBugün yine az emzirme işini beceremedimdoymadı gibi geliyo tek meme emince hadi birazda diğerini em diyorum sonunda hepsini çıkartıyo az önce yine öyle bi kustu ki çok moralim bozuldu kıyafeti yarıya kadar ıslandı bütün emdiğini çıkardı. Yine iki meme emmişti sonra yatırdım ağlamaya başladı ağlamasın diye kucağıma alayım dedim alır almaz kustu. Hem iki meme hem arkasından çok mu hareket ettirdim ondan mı oldu diyorum of vallahi çok üzülüyorum ama yarın saat tutup tek meme vercem bu kez yapıcam inş kusmaz yoksa doktor yolu gözüktü bize
Öyle canım onlar baya pahalı bide paket içeriği az. Valla senin en 2 senen daha var çocukların büyümesi içinSleepy 4 numara denemeyi düşünüyorum. Primanın puresini doğumdan sonra kullandım ama sık sık değiştirdiğimiz için hiç ekonomik olmuyordu. 2017 ekimden bu yana bez değiştiriyorum öğ geldi artık. Çocukların bir an önce sağlıcakla büyümelerini istiyorum
Bence senin önce Denize uyku eğitimi vermen lazım yoksa kızı alıştıramazsın uyandırır sürekliBiz 5.ayı bitireceğiz eğitim konusunu araştırmaya bile fırsatımız olmuyor Deniz ile uyku eğitimi nasıl olacak hiç bilmiyorum. Evde avaz avaz bağırıyor koca sesli oğlum. Denize vermedim tek çocuk diye emerek uyuttum. Kıza vermek istiyorum araştırmaya çalışacağım
bizimki de bakıyor ama öyle canı çekiyormuş gibi gelmiyor bana inşallah çekmiyodurKızlar bişey soracağım
Sizin bebişler de siz bişey yerken dikkatli bakıyor mu yemek istiyor mu ?
benim kız yemeye çok iştahlı valla bide sinirleniyor vermediğimizde
Mesela babası maden suyu içiyordu bağırıyor şişeye bakıp bakıp eline verince susuyor ağzına götürüyor filan
Bugün gene bişeyler yiyorduk kızı da yatırdım yere
Dikmiş gözleri eşime bakıyor hiç kıpırdamadan
Eşim diyor ki valla utanıyorum yemek yerken al şu kızı karşımdan
Ben yaptırdımKızlar rotavirüs aşısı hepiniz yaptırdınızmı yaptırınca etkileri oluyormu ateş vs.
Olmadi. Agizdan veriliyor zaten bazilarinda ishal yapabilirmis ama bizde olmadiKızlar rotavirüs aşısı hepiniz yaptırdınızmı yaptırınca etkileri oluyormu ateş vs.
az önce yaptırdım bendeBen yaptırdım
Hiçbir yan etki olmadı. Önemli bir aşı yaptırın muhakkak
Kızım ishal oldu sizlerinkide olmuşmuyduaz önce yaptırdım bende
Bizde ptesi olduk rotayı ama ishal yada başka yan etki olmadı bizdeKızım ishal oldu sizlerinkide olmuşmuydu
Gecmis olsun cabucak toparlar insaAllahherkese selam umarım herkes iyidir malum üç çocuk olunca pek yazamıyorum
bugun oğlum sünnet oldu özel bir klinikte bütün hijyen önlemleri alınarak yapıldı ama canımdan can gitti desem yeridir. normalde çok hareketli sünnet esnasında bacaklarını tuttukları için 20 dakika boyunca kesintisiz ağladı onu sakinleştiremeyince bende ağladım. 20 dakika bana 3-4 saatmiş gibi geldi. şimdi başında gece nöbeti tutuyorum inşallah çabucak iyileşir.
Deniz gündüz bile uyumuyor hep ayakta hayatımın her anında mevcut. Ondan gizli hiçbirşey yapamazsınız yiyemezsiniz. Çekmeceyi açıyorum ben onların orda olduğunu unutmuş oluyorum yada bilmiyorum tablet olmuş oluyor kapıyor. Dondurucuyu açıyorum eşim dondurma almış haberim yok dondurmayı görüyor mutfakta çikolatayı görüyor. Evde sürekli bağıran hayvan seslerini taklit eden bir çocuk düşünün özellikle aslanCanım tek meme ver 1 saat sonra diğerini ver zaten doymazsa ağlar bence. Çok hareket ettirdikçe de kusuyolar tabi
Öyle canım onlar baya pahalı bide paket içeriği az. Valla senin en 2 senen daha var çocukların büyümesi için☺
Bence senin önce Denize uyku eğitimi vermen lazım yoksa kızı alıştıramazsın uyandırır sürekli
bizimki de bakıyor ama öyle canı çekiyormuş gibi gelmiyor bana inşallah çekmiyodur
İshal aşısı olduğundan hafif ishal yapması çok normal. Kaka yapma sıklığı artabilir. Kızım normalde az yaptığından bizim için iyi bile olmuştuKızım ishal oldu sizlerinkide olmuşmuydu
1 kere sabahlari temizliyorum aksama ihtiyac olursa tekrar yapiyorum ama nadir 2. Kez tikaniyo
Annesine cekmis yine bende ilk disimi ustten cikartmisim
MasaAllah bu bebise koca insan olmusdogdugunda kilolu boylu muydu ? Sadece anne sutu mu aliyo ?
Bu anlattigin aslinda refluye cok benziyo bu kadar kusmasi hepsini kusuyo diyosun hemde.
Emdikten sonra hemen yatirma midesi agzina gelir rahatsiz olur o yuzdende kusar az az sık sık besle bir de yatarken basini yukselt belki bir faydasi olurSadece anne sütü aliyo. 3250 52 cm doğmuştu. 4 ay oldu dönmüyo hiç acaba bu aylarda dönmeye baslaması gerekli mi ki1 kere sabahlari temizliyorum aksama ihtiyac olursa tekrar yapiyorum ama nadir 2. Kez tikaniyo
Annesine cekmis yine bende ilk disimi ustten cikartmisim
MasaAllah bu bebise koca insan olmusdogdugunda kilolu boylu muydu ? Sadece anne sutu mu aliyo ?
Bu anlattigin aslinda refluye cok benziyo bu kadar kusmasi hepsini kusuyo diyosun hemde.
Emdikten sonra hemen yatirma midesi agzina gelir rahatsiz olur o yuzdende kusar az az sık sık besle bir de yatarken basini yukselt belki bir faydasi olur