2020 Şubat Anneleri

7200 kg 61 cm.
Disimiz ust damak sol taraftan patladi alt damakta kabardi.
Genelde ilk olarak alt taraftaki dişler çıkar, Demek sizin üstten patladı bizim de zaman al tarafı şişti gibi ama yinede bilemiyorum pazartesi doktora gittiğimizde belli olur herhalde Ama son bir aydır sürekli damaklarını kaşıyor bir de kafası hep sıcak

Ya kızlar bugün çok kustu Bade daha dün doktordaydık gelişimini etkilemediği sürece bişey olmaz dedi. Her zaman da kusmuyor bu kadar ama bugün ne emdiyse direk çıkardı. Memeden ayrılınca yatmak istemiyo yatırdığımda ağlarken kusuyo kucağa alıyorum yine kusuyo çok üzülüyorum böyle olunca. Fazla mı besliyorum diyorum acaba çünkü artık 3 aylık oldu ve 2.5 - 3 saatte bir beslemek yeterli olur yazıyo her yerde ama ben o kadar hiç beklemiyorum uyuyo 1 saat uyanıyo emziriyom 1 saat bakınıyo yine uyuyo uyandığında tekrar emziriyorum aslında 2 saati bulmuş oluyo kaka rengi de normal neden oluyo bi türlü anlayamadım

1 kere sabahlari temizliyorum aksama ihtiyac olursa tekrar yapiyorum ama nadir 2. Kez tikaniyo
Annesine cekmis yine bende ilk disimi ustten cikartmisim
Bu ara huysuzlukta en ust seviyedeyiz. Bizimde alttan gelecek gibi duruyor. Peki donmeye basladiniz mi. Biz 9 kilo 68 cmyiz. Hayatta dönmüyor bizimki yan yatirinca bile afakanlar basiyo
MasaAllah bu bebise koca insan olmus dogdugunda kilolu boylu muydu ? Sadece anne sutu mu aliyo ?
Bu anlattigin aslinda refluye cok benziyo bu kadar kusmasi hepsini kusuyo diyosun hemde.
Emdikten sonra hemen yatirma midesi agzina gelir rahatsiz olur o yuzdende kusar az az sık sık besle bir de yatarken basini yukselt belki bir faydasi olur

Bana da reflü gibi geldi canım. Facebookta emzirme akademisi var orda yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla (nasıl yapılır bilmiyorum ama) bebişi dik bir şekilde emzirip emdikten sonra 25 dk kadar yayırmamak gerekiyormuş bende 2 saatte bir emziriyorum gündüzleri emmeye çok istekli bence seninkide normal

Bu anlattigin aslinda refluye cok benziyo bu kadar kusmasi hepsini kusuyo diyosun hemde.
Emdikten sonra hemen yatirma midesi agzina gelir rahatsiz olur o yuzdende kusar az az sık sık besle bir de yatarken basini yukselt belki bir faydasi olur
Takip edicem bakalım bugün de aynı olucakmı. Gece hiç bir sorun yok ama 5 saat uykudan sonra emzirdim iki göğsümü de acıkmıştı sanırım iyice. Gündüzleri tek göğsümü emzirip ara verip diğer göğsümü sonra emzireyim bakalım belki faydası olur. Başının altına yastık sürekli koyuyorum emzirirkende tutabildiğim kadar dik tutuyorum ama emdikten sonra yatırayımmı kaldırayımmı karar veremiyorum iki türlü de kusuyo çünkü

Bizimki de kusuyor dik tutuyum derken illaki karnına baskı yapıyorum sonra gak guk edip kusuyor. Üzerimi değiştiriyorum. Birde emerken ilgisi dağılıyor gülmekten ememiyor pek bir aşk yaşıyoruz Ek gıda için sabırsızlanıyor biz yemek yerken ağzını şapırtatmaya başladı. Umarım güzelce yutabilir. İki çocukla başbaşa ek gıda serüveni nasıl olacak merak içindeyim

Okadar çok emdiyse ondanda olmuş olabilir canım baya ara olmuş çünkü. Ben her öğünde tek meme veriyorum 2 saatte bir emiyor genelde kusmuyor kusarsa da 1 yemek kaşığı kadar anca kusuyor. Doğduğundan beri 1 kere fışkırtarak kustu onda da 2 mememi emmişti belki seninkine de 2 meme çok gelyodur

Kızlar premium careden memnun değilim taşırıyor belinden artık gına geldi. Emerken bir gürültü hemen almazsam taşıyor. Sleepy mi kullansam mı acaba.

Hemen yatirma en az bi 10 dk zaman gecsin ve 2si fazla geliyo olabilir 1 saat arayla tek meme olarak bi emzir bakalim
Kızlar premium careden memnun değilim taşırıyor belinden artık gına geldi. Emerken bir gürültü hemen almazsam taşıyor. Sleepy mi kullansam mı acaba.
Sleepy bizde cok fena bacak yarasi yapti lastikleri cok sıkı bizimkininde bogumlari fazla oldugu icin hep derileri soyulmustu ama sizin bacaklar inceyse belki sizde olmaz ama ben memnun kalmamistim.

Ben premium dan sleepye geçtim. Ama sleepy de taşıyor bellerine kadar ki çok sık değiştiririm molfikside denedim. Hepsi aynı bence canım ya. Şu an sleepyle yola devam ediyoruz

Kızlar, kızım 107 günlük ben 3.5 aylık diyorum annem 4 diyor kaç aylık 3 bitmiş mi oluyor

Bizimkinin de bacak boğumları var. Gürbüz valla kucağımda taşımaktan kol kası yaptım dizlerimde ağrımaya başladı. Birde kucakta tepinmeye başladı. Zaten tek kolla tutamıyorum artık. Deniz okula filan gitseydi kızı battaniye serip yere atardım kendi kendine dönsün dursun. Ama Deniz yürürken ne hikmetse önüne bakmaz kızı ezecek korkusuna aman oğlum demekten kucağımda taşımaktan bir hal oldum.
Ben premium dan sleepye geçtim. Ama sleepy de taşıyor bellerine kadar ki çok sık değiştiririm molfikside denedim. Hepsi aynı bence canım ya. Şu an sleepyle yola devam ediyoruz
Primadan denizde memnundum ama kız kaka işini abartıyor hergün yapıyor en az iki kez fazlasını saymıyorum artık birde sleepy denicem sanki onun arkaya doğru pamuklu kısmı devam ediyor daha emici olabilir. primada pamuklu kısım arkada devam etmiyor kısa tutmuşlar .

Son düzenleme:
Bizimkinin de bacak boğumları var. Gürbüz valla kucağımda taşımaktan kol kası yaptım dizlerimde ağrımaya başladı. O zaman sleepy bize de olmaz.
Ben canbebe ve goondan cok memnun kaldim dene istersen degistirmeyi dusunuyosan

Kızlar bu gün kızımı saglık ocağına götürdüm boy kilo için gayet güzel şükür. Rotavirüs sordum doktor 10 bebekten biri anca yaptırıyor gerekli degil bagırsak dügümü riski de var zaten ishal olursa hastanede tedavi edilir dedi ve 311lira imiş kararsız kaldım bebegim 3.5 aylık

Ben canbebe ve goondan cok memnun kaldim dene istersen degistirmeyi dusunuyosan
Bez konusunda hep Prima sleepy eksenli gittik bakalım değiştirecek miyiz. Valla Deniz tuvaletini ne zaman öğrenmek isteyecek hiç bilmiyorum. Merakla bekliyorum o anı. Kızınkini alıyorum . Deniz geliyor oda yapmış tabi onunki evlerden uzak. Çocuğunun kakası da biryer den sonra çekilmez oluyormuş

Slerpyde taşırıyor canım ama o bizimkilerin çok kaka yapmasından bence ben sleepynin 4 numarasını kullanıyorum bacaklarını sıkmıyor bi dene istersen birde primanın pure ı var ben önce onu kullanıyordum oda gayet iyidi ben sadece kantinde bulamıyodum sürekli dışardan internetten almak zor geldi bide ona bak istersen

Biz yaptırdık canım bebeklerde ishal çok tehlike olabiliyor ve ishallerin büyük çoğunluğunun nedeni de rotavirüsmüş o yüzden maddi olarak imkanın varsa ben yapılması taraftarıyım tabi karar sizin yine de
Kızlar 4.aya geldik uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle verilmeli çünkü bebiş ne kadar iyi uyursa okadar mutlu oluyor bence. Özellikle dikkat ettim uykusu gelip uyumazsa daha da huysuz ve mutsuz oluyor. Ben gündüzleri 1,5-2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum ama kucağımda uyuyor maalesef yatağa koyduğum gibi uyanıyor o yüzden 4. Ayı doldurduktan sonra uyku eğitimi vericem uyku danışmanları uyumanın de öğretilen bir alışkanlık olduğunu söylüyorlar biraz sabretmek lazım ve iyice okuyup araştırıp önce bizim öğrenmemiz lazım Ne çok yazdım ama şu 4. Ayın dolmasını ve uyku eğitimi vermeyi dört gözle bekliyorum daha önce veremezmişim gibi geliyordu ama biraz okuyunca çok çok mantıklı geldisen yazınca heycanlandım sanırım baya içimi döktüm

Benimde en büyük derdim o uzmandan mı yardım alıcaksın yokda kendin mi ilerliyeceksin? Bir kaç güvenilir uzmana danıştım şimdiden ama fiystlar biraz yüksek geldi bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…