2020 Şubat Anneleri

Gruptaki en küçük bebe kimin ve en büyük . @Prensescann sen mi yapmıştın ilk doğumu
En küçük biziz sanırım 29 şubat 19:57
1 mart olsun diye çok uğraştık ama kakasını yapınca mecbur doğdu
Bizimde başımızın özellikle arka kısmı çok sıcak yavaş yavaş salyalarıda akmaya başladı ellerinin ikisini birleştirip ağzına götürüyo şap şap emiyo o kadar tatlı ki bazen de dediğin gibi bişey çiğniyomuş gibi hareketler yapıyo bunlar hep diş hazırlığı ama daha çok erken yahu az daha beklesin acelesi ne
Kızlar bebişleriniz meme emerken başı terliyormu?? Bizimkinin acayip terliyor da merak ettim sizi
Bizim de çok terliyo ya şakak kısımları özellikle fazla mı giydirdim diyorum o anlarda çıkarsam üstündekileri elleri buz gibi oluyo çok zorlanıyorum şu giydirme konusunda

Bende istiyorum ama bizimkisi hayatta durmaz asilarini bile zor yaptiriyoruz. Anca anestezi alacak ki yapilsin ona da benim gonlum el vermiyo
bizimkide öyle tırnaklarını bile kestirmez mecbur veteninere gmtürüp anestezi vererek traşlatıyoruz eve gelmeden ayılıyor zaten çok az verdiriyoruz geçen sene zorkanmıştı ç0nkü ayılmada. Bu arada tüyleri normalde çok uzun

Kızlar kan damlasını nasıl kullanıyorsunuz ? Aç karnına mı veriyorsunuz ? Verdikten sonra ne zaman emziriyorsunuz ?

Bizim de çok terliyo ya şakak kısımları özellikle fazla mı giydirdim diyorum o anlarda çıkarsam üstündekileri elleri buz gibi oluyo çok zorlanıyorum şu giydirme konusunda
Havalar da bi sıcak bi soğuk valla bende şu son hafta şaşırdım geçen hafta kısa kollu giydirmiştim bu hafta soğuyunca uzun kolluya geçtim yine ama bizimkinin hep terliyo anlamadım niye

Çok çok güzel bir kedi insanlarin siyah kedilere karşı tutumundan nefret ediyorum O kadar güzel ki
herkes bu güzelliği algilayamaz

Aynen öyle duygularıma tercüman oldunuz kızım dogunca da gören ver gitsin birine dedi sal sokaga dedi kolay geliyor söylemek insan alışıyor bende sende çoçugunu ver gitsin diyorum aynı şey kızımla beraber büyücekler oynayacaklar Allah nasip etderse sagolasın

Ne güzel kızınız onunla mutlu bir çocuk olacak iyi bir insan olarak yetişecek uzun uzun ömürleri olsun insallah

Teşekkürler evin üyesi oda kim ne derse desin bizim sevgimiz degişmez
Aynen evlat gibi sevilirler çok başka bir duygu herkes anlayamaz maalesef o yüzden bazen yorum yaparken onların da evlat olduğunu untmalari çok normal. Size bir ömür boyu mutluluklar güzellikler diliyorum
Ne güzel kızınız onunla mutlu bir çocuk olacak iyi bir insan olarak yetişecek uzun uzun ömürleri olsun insallah
Banada cok dediler cocuk olcak napcaksin kili kacar agzina kist olur bilmem ne bir dunya sey saydilar. Bir sey yapmayacagim oglumun canli bir arkadasi olacak bundan guzel bir sey mi var ikisi birlikte buyuyecek dedim.
O tarz konusan insanlar bence merhamet yoksunu ne demek at sokaga ya onlari sadece hayvan olarak gordukleri icin bu sekilde konusabiliyolar halbuki onlar bizim icin bebeklerimizle ayni evlat gibiler. Benim kizim esimin bana dogum gunu hediyesiydi. Kedileri cok sevdigim icin kirmadi beni evlendikten 17 gun sonra dogum gunumde hayvan dernegine gidip sahiplendik yavruyken bizimkiside sokakta ölümden donmus bir kediydi cok sukur kurtuldu ve sicacik bir yuvasi var

KIZIM bağırmayı öğrendi ağlamıyo bağırıyo sürekli son zamanlarda gaz çıkarırken ağlıyodu kakasıda zor yapıyodu doktora götürdüm,
Mama verdiğim için su da verebilirmişim ve zeytin yağı veriyomusun dedi 2 gündür mamasına kattım dedim ver dedi bi çay kaşığı her mamada ağır gelmez mi , şurup yazdı sabah kullan gerekirse sabah akşam ver dedi bağırsak kasları için falan yazıyo, inşallah iyi gelir,
Kilosu 20 günde 500 gram almış 3 cm uzamış kilo alımı az dedi 90 cc içirmeye çalışıyorum bazen içmiyodu bile 120 içir dedi zaten uyku arasında emziriyorum onuda benden alıyodur ama mamayıda içmek istemiyo ki sancısından belkide
Evde tarttığım gibi çıkmadı 4. Ay 10 günlük 5960 çıktı
2490 doğmuştu takmıyorum kilosunu gelişimi iyi maşallah, ama iştahı kesildi çocuğun
Zeytin yağı veren arkadaşlar has zeytin yağı bulamam şuan güvenemem bi yerden almaya evde komili var o olurmu doktor farketmez dedi ama bilemedim ben

Ne güzel yazmışsınız keşke herkez bizim gibi düşünse

Eve gidince kullandığım z yağını atayım size doktorum önermişti eczanelerde bulunuyor

Lamia78
U UMUDUN
Kedi ile ilgili yorumları bana yapmadınız değil mi ben kediyi sevmem Yok efendim siyah kedi vs demedim yanlış anlaşılmamak üzere belirttim de zaten . Bende evde kuş besliyorum. Sadece tüyleri olmayınca bi alışılmışın dışında geldi gözüme . Yoksa illa ki her canlı özeldir . Hatta dedim ben bebeğe zor bakıyorum birde evcil arkadaş besliyorlar nasıl yetişiyorlar ki falan dedim kendi kendime içimden . Tekrar belirteyim dedim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı 8 haftalıktı . Eşim moral olsun diye kuş almıştı iki. Tane . İlaç gibi geldi o günü hiç unutmam hala da benimleler

Eve gidince kullandığım z yağını atayım size doktorum önermişti eczanelerde bulunuyor
Sevinirim benim doktor tam bi neyse sormasam hiç bişey söylemicek poposundan gazı zor çıkarıyo dedim bakmadı bile internette yazdığımda çatlak olabilir yazıyo direk onunda bakması gerek ben söyledim çatlak olabilirmi diye olabilir bakalım dedi biraz varmış oda söylemsem bakmıcak resmen bu kadar huysuz olması zaten normal değil tanıyorum artık bebegimi sinir oldum

Merhabalar kızlar haftaya 4 aylık olucaz.. Yenidoğan döneminden beri kaka yapma sorunu yaşıyorduk ve çok şükür artık her gün yapmaya başladı :) o kadar mutluyum ki resmen psikolojik olarak bitirmişti beni bu durumu..
Bugün 4.sıçramasının başlangıcı ve acayip bir şekilde uyku problemi yaşıyoruz. Zor uyuyor erken uyanıyor, uyumak istiyor ama dalamıyor.. Bu sıçrama döneminde olan var mı? Siz neler yaşıyorsunuz?

Kızlar merhaba bebekleriniz oyuncaklarıyla oynarken ağızlarına götürdüğünde girmiyorsa ya da daha fazla sokmaya çalışıp düşürdüğünde sinirlenip çığlıklar atarak ağlıyorlar mı yoksa benimkine özel bi durum mu yemin ederim oyuncak veresim gelmiyor ardından krize giriyoruz sakinleştirene kadar oyuncak dışında battaniye ya da banyo sonrası giyinirken kıyafetlerinide ağzına sokmaya çalışıyo alırsam vay halimize merak ettim sizinkileride

Bence halis disinda verme canim. Bana 2 doktor da her gun halis z.yagini 1 cay kasigi ver dedi her mamada agir olabilir ama bir de artik buyuduler 4 aylik bebek ortalama 350 750 gr arasi aliyo istisnalarda olsa 4. Aydan itibaren artik kilo alimi azaliyo 20 gunde 500 gr almasi cokta az bir kilo alimi degil dr neden az buldu acaba ona sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…