- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Kilo alımı bana iyi gibi geldi canım ilk 3 ay 500-1000 gr alımı normalmiş seninki 20 günde 500 gr almış ki 3. Aydan sonra düşüyormuş kilo alımı.KIZIM bağırmayı öğrendi ağlamıyo bağırıyo sürekli son zamanlarda gaz çıkarırken ağlıyodu kakasıda zor yapıyodu doktora götürdüm,
Mama verdiğim için su da verebilirmişim ve zeytin yağı veriyomusun dedi 2 gündür mamasına kattım dedim ver dedi bi çay kaşığı her mamadaağır gelmez mi , şurup yazdı sabah kullan gerekirse sabah akşam ver dedi bağırsak kasları için falan yazıyo, inşallah iyi gelir,
Kilosu 20 günde 500 gram almış 3 cm uzamış kilo alımı az dedi 90 cc içirmeye çalışıyorum bazen içmiyodu bile 120 içir dedi zaten uyku arasında emziriyorum onuda benden alıyodurama mamayıda içmek istemiyo ki sancısından belkide
Evde tarttığım gibi çıkmadı 4. Ay 10 günlük 5960 çıktı
2490 doğmuştu takmıyorum kilosunu gelişimi iyi maşallah, ama iştahı kesildi çocuğun
Zeytin yağı veren arkadaşlar has zeytin yağı bulamam şuan güvenemem bi yerden almaya evde komili var o olurmu doktor farketmez dedi ama bilemedim ben
Herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor bizimkide eline ne gelirse girmeyince sinirlenip bağırıyor bizimki pek ağlamıyor. Bizimki çok oyuncaktan anlamıyor gerçi pek oyuncağı da yok ama bi diş kaşıyıcısı var bide oyun halısı sizde neler var oyuncak neler alabilirim acabaKızlar merhaba bebekleriniz oyuncaklarıyla oynarken ağızlarına götürdüğünde girmiyorsa ya da daha fazla sokmaya çalışıp düşürdüğünde sinirlenip çığlıklar atarak ağlıyorlar mı yoksa benimkine özel bi durum muyemin ederim oyuncak veresim gelmiyor ardından krize giriyoruz sakinleştirene kadar oyuncak dışında battaniye ya da banyo sonrası giyinirken kıyafetlerinide ağzına sokmaya çalışıyo alırsam vay halimize merak ettim sizinkileride
Kilo alımı bana iyi gibi geldi canım ilk 3 ay 500-1000 gr alımı normalmiş seninki 20 günde 500 gr almış ki 3. Aydan sonra düşüyormuş kilo alımı.
Herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor bizimkide eline ne gelirse girmeyince sinirlenip bağırıyor bizimki pek ağlamıyor. Bizimki çok oyuncaktan anlamıyor gerçi pek oyuncağı da yok ama bi diş kaşıyıcısı var bide oyun halısı sizde neler var oyuncak neler alabilirim acaba
Şimdilik oynayacakları şeyler sürekli çıngırağımsı nesneler. Bez kitap alabilirsiniz. Siyah beyaz zeka kartları var. Elinde tutabileceği yumuşak ve küçük oyuncaklar olabilir bi saniye ben size şöyle güzel fotoğraflarını atayımKilo alımı bana iyi gibi geldi canım ilk 3 ay 500-1000 gr alımı normalmiş seninki 20 günde 500 gr almış ki 3. Aydan sonra düşüyormuş kilo alımı.
Herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor bizimkide eline ne gelirse girmeyince sinirlenip bağırıyor bizimki pek ağlamıyor. Bizimki çok oyuncaktan anlamıyor gerçi pek oyuncağı da yok ama bi diş kaşıyıcısı var bide oyun halısı sizde neler var oyuncak neler alabilirim acaba
Evet ya çok iyi olurBen daha vermedim asm ninkini vermicem. Nasıl verileceğini unuttum . Verenler anlatırsa iyi olur aslında.
Uygulamada 9. Ay yaziyor ama daha onceden yapiliyor mu hicbir fikrim yokKızlar meningokok B ne zaman yapılıyor bilginiz var mı ?
Bizimki doğduğu günden bu yana böyle gözlerini yanaklarını sıkıyor parmaklar gözünün içine bile giriyor. Bizimki de uyandırıyor kendini.Oglum birkac gundur uyurken surekli ellerini yuzune gozune goturuyor gozlerini kasiyor en sonunda da kendini uyandiriyor boyle olaniniz var mi aranizda cok sinirim bozulmaya basladi
Bizimkide öyle canım ya hatta hızını almayıp alnına burnuna çat çat vuruyor. Bide uyurken kafasını sağa sola çevirmeye başladı hızlı hızlı meme arıyor elimizi koyunca bırakıyor yapmayı diyorum başı burnu biyeri mi ağrıyor ama sadece uyurken yapıyor uyanıkken hiç öle bişey yapmıyorOglum birkac gundur uyurken surekli ellerini yuzune gozune goturuyor gozlerini kasiyor en sonunda da kendini uyandiriyor boyle olaniniz var mi aranizda cok sinirim bozulmaya basladi
Tamam canım ekran görüntüsü aldım bende yavaşa yavaş alayım bunlardanmermermermer bu tarz birşeyler tabi yavaş yavaş anlamaya başlıyorlar.
Ya ne zormuş bebiş büyütmekKızlar ek gıdaya var ama çokta yok sanki ne düşünüyorsunuz blw mi klasik yöntem mi?
Soğuk bi şeyler tüketiyorsaniz o zaman da kusuyorlar. Ben soğuk su içince kusuyor bebeğim.Kızlar bugün kızım çok kusuyo yanormalde emdikten sonra kucağa alırsak yada dik tutarsak kusardı ama bugün emzirip direk yatırıyorum yine de kusuyo hemde az değil yani emdiği bütün sütü direk çıkarıyo 5-6 gündür köydeydik annemde hava da 35-40 dereceden birden 20 derecelere düştü hava değişimi+soğuk neden olmuş olabilir mi ? Kakası normal ishal yada farklı renkte değil keyfide yerinde ateşide yok ama kusması beni çok üzüyor bu tarz bi sorun yaşayanınız varmı ?