Bende asm ninkini vermedim vegaferon vermişti. olmazsa eşime söylerim eczaneden alır. İhmal ediyorum ilaç kullanımını Erzurum’da güneş görmüyor çocuklar.4. Ayda başlanan kan ilacını hangi marka kullanıyorsunuz arkadaşlar. Asm nin verdiği d vitamini gibi paraben var diyorlar özel araştırıyorum o yüzden. D vit de özel almıştık parabensiz
Sidefer kullanıyorum.4. Ayda başlanan kan ilacını hangi marka kullanıyorsunuz arkadaşlar. Asm nin verdiği d vitamini gibi paraben var diyorlar özel araştırıyorum o yüzden. D vit de özel almıştık parabensiz
Aynen öyle valla üşüyor mu neresi ağrıyor bilemiyor İnsanDilleri yok ki anlatsınlar gerçekten öyle❤
Eşim de Erzurumlu akrabaları geçen kar fotoğrafi atmıştı. Siz yine de ihmal etmeyinBende asm ninkini vermedim vegaferon vermişti. olmazsa eşime söylerim eczaneden alır. İhmal ediyorum ilaç kullanımını Erzurum’da güneş görmüyor çocuklar.
Ben de geçen bir çocuk doktorunun kendi bebeği için aldığı Bestirona denk geldim araştırdım kullanan çoğu kişi memnun. Ocean güya ise yaramıyor yazmışlar ama muhendinoglu yıldızlar listesine almışSidefer kullanıyorum.
Doktora da özellikle sordum paraben konusu fazla büyütülüyor , zarar verecek miktarda değil dedi. Ama alacaksan Sidefer al dedi. Fiyatı 80 tl. Ocean da öneriliyor o da 65 sanırım.
Dvitamini olarak Dvit 3 kullanıyorum. Diğerleri yetersiz olabiliyormuş.
Amin canım benimAynen öyle valla üşüyor mu neresi ağrıyor bilemiyor İnsan ☹ Çocuklar hasta olmasın
Doktorlar mukus tek başına bir anlam ifade etmez diyorlar evet biraz mukusluArkadaşlar midesi bulananlardan çok özür diliyorum tahlil yaptırdık temiz çıktı amip gizli kan vs çıkmadı ama bu mukus ve beyaz tanecikler normal mi? Sıvı geliyor kaka bazen 2 günde bir bazen günde 2 kere yapıyor . Ben bu işi çözemedim
Mukus icin bir sey diyemeyecegim zaten tahlil yaptirmissiniz kotu bir sey olsaydi cikardi ama o beyaz tanecikler normal bizimde oyleArkadaşlar midesi bulananlardan çok özür diliyorum tahlil yaptırdık temiz çıktı amip gizli kan vs çıkmadı ama bu mukus ve beyaz tanecikler normal mi? Sıvı geliyor kaka bazen 2 günde bir bazen günde 2 kere yapıyor . Ben bu işi çözemedim
Mukus dışında söylediklerinin hepsi normal. Bir şey ağır geliyor olabilir ama beraberinde kan yoksa ciddi bi alerji değildir.Arkadaşlar midesi bulananlardan çok özür diliyorum tahlil yaptırdık temiz çıktı amip gizli kan vs çıkmadı ama bu mukus ve beyaz tanecikler normal mi? Sıvı geliyor kaka bazen 2 günde bir bazen günde 2 kere yapıyor . Ben bu işi çözemedim
Allah yardımcın olsun bende taşıyamıyorum artık seninki 8kilo olmuştur . Kucağımdan kayıp gidiyor. Yere de koyamıyoruz abimiz sağolsun rahat vermiyor. Deniz rahat verse dönecek. Kollarının üzerinde yükseliyor. Evde yönü dışa dönük taşıyorum bana dönük sevmiyor. dışarda kendime dönük oluyor bir süre sonra uyuyor.Kizlar bebekleri kanguruya disa donuk sekilde koyuyor musunuz ? Kaan Alp sevmemisti yuzu bana donuk sekilde oturmayi bir de disa dogru cevirip deneyeyim diyordum ama pek saglikli degilmis o sekildede tasinmasi ben bu cocugu nasil tasiyacagim yahu daha baska turlu gercekten kollarim dayanmiyo artik
Aldım kullandım inşallah faydasını görürüm, 4 ayı geçiyoruz biz ama mamaya 1 aydır başladık o mu yapıyo anlamadım ücreti sab la aynı çok fark yok 2 şişe kullnmıştım öncesinde iyi gelsinde önemli değil alıştım artıkBiz 3. Haftadan itibaren biogaia kullanıyoruz bunun yanında ilk haftalarda itibaren her gün kendim de humana rezene çayını içiyorum günde 1 bardak muhakkak. Çok şükür hiç gaz problemimiz olmadı. Biogaia biraz pahalı ama çok faydaliymis doktorum da söyledi probiyotiktir 4. Aya kadar kullanmanızı tavsiye ederim çok iyi dedi. Bu ay yavaştan damla sayısını azaltma azaltma bitireceğiz artık kullanmayı.
Yok ya 7 kusur bu aralar guzel emmiyo miy miy diyodum ya disten buyuk ihtimalle. Tasiyamiyorum gercekten korkuyorum pat diye yere dusurmekten ayaklari hic rahat durmuyo zaten surekli bi tepinme modunda kanguruyuda disa donuk deneyecektim iyi degilmis hepten kaldim boyleAllah yardımcın olsun bende taşıyamıyorum artık seninki 8kilo olmuştur . Kucağımdan kayıp gidiyor. Yere de koyamıyoruz abimiz sağolsun rahat vermiyor. Deniz rahat verse dönecek. Kollarının üzerinde yükseliyor. Evde yönü dışa dönük taşıyorum bana dönük sevmiyor. dışarda kendime dönük oluyor bir süre sonra uyuyor.
Mamaya neden başladınızAldım kullandım inşallah faydasını görürüm, 4 ayı geçiyoruz biz ama mamaya 1 aydır başladık o mu yapıyo anlamadım ücreti sab la aynı çok fark yok 2 şişe kullnmıştım öncesinde iyi gelsinde önemli değil alıştım artık
probiyotik olduğu için denemek istedim gaz damlasıyla destekli içiliyomuş bakalım inşallah faydası olur bizede
Sütüm azalmış kilo alımı çok azalmıştıMamaya neden başladınız
Anne sütü ile beslendiği zamanda muskusluydu hala bazen öyleBu arada sadece anne sütü alıyor 2 haftadır mama vermiyorum
huysuzlugunun sebebi gazsa eger ya yedigin birsey dokundu yada mama gaz yapiyor olabilir,Uyku gözünden akıyodu resmen ama yokeşim diyoki ben işten gelince bu kadar yoruluyosam sen bütün gün ne yapıyosundur anlıyorum seni diyo anladığına sevindim dedim bende
Bitsin gerçekten kendimide geçtim artık çocuk perişan oluyo ağlamaktan