2020 Şubat Anneleri

.
Kızlar 5. Ayda eline salatalık havuç tarzı sebzeler vermeyi düşünüyormusunuz elma suyu gibi ara ara yoksa devam mı sadece anne sütü yada mama
ben bu ürünleri direkt vermem Allah korusun damağı ile koparabilir. Fileler var onların içine ayına göre meyvesini sebzesini verebilirsiniz ondan emiyorlar.

Ben düşünmüyorum canım 6. Aydan sonra belki tattırılır zaten hemen başlanmıyo ek gıda da dikkat önem gerektiriyo miğdesini zorlamamak için yavaş yavaş başlanıyo buharda pişmesi sebzelerin falan baya zahmetli uğraştırıcı benim gözümde çok büyüyoda bu ek gıda 🤣
Aventin buharda pişiren bir ürünü var oğlumda kullandım 15-20 dakika arası buharda pişiriyor pişince ötüyordu galiba 🤣 ve aleti ters çevirdiğinde blende ediyor malzemeyi diğer türlü tencerede haşlarken tencerenin içi kenarları yanıyor. Biraz pahalı bir ürün ama büyük kolaylık.

Eklentiler

• 01FA98F0-338E-4F49-80CC-A3FAB56202B6.jpeg
    01FA98F0-338E-4F49-80CC-A3FAB56202B6.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 18
Aventin buharda pişiren bir ürünü var oğlumda kullandım 15-20 dakika arası buharda pişiriyor pişince ötüyordu galiba 🤣 ve aleti ters çevirdiğinde blende ediyor malzemeyi diğer türlü tencerede haşlarken tencerenin içi kenarları yanıyor. Biraz pahalı bir ürün ama büyük kolaylık.
Ayy evet biliyorum bunu fiyatında 🤦🏻‍♀️ hatta eşime sormuştum alalım diye bön bön bakmıştı 😒🤣 çok üzerine düşmedim bende alsam bişey de demez aslında
İlk çocukta almakta mantıklı 🤣2.cide elinin altında oluyo gerçi uzun bi süre düşünmüyorum 1. Yetti bana 😂 memnun kaldıysan bi düşünüyüm bende

Slm kizlar cok giremiyorum. Benim kiz gecen haftaya kadar gunde 2-3 kere kaka yapardi. 5 gun yapmadi huzursuzdu da gazi cok kotu kokuyordu fitille yaptirdim 3 bezlik en az. Simdi gene 3 gun bitti yapmadi noldu bu kiza yaa. Gece uykularimiz guzel gunduz hic uyumuo kucaktan da inmiyo mahvoluyorum. Gece toplam 7-8 saat uyuyor 2 kere emerek ama cok duzenli. 34 haftalik 2575 dogmustuk simdi yakaladik 4 ay 1 gunluguz 6800 sanirim.
Kızım sürekli 3-5 günde bir yapıyor. Hiç müdahale etmedim hep kendi yaptı. Bir sakıncası yok. Bikaç gün yapmayınca gazı kötü kokabilir.
Katı yapmadığı sürece kabız sayılmaz.

Ben tencere içine koyulan aparatlardan almayı düşünüyorum daha uygun fiyatı bence 🤗

Biz 6 gun sonra dolu dolu 4 olacagiz. Genel olarak dis 6. Aydan sonra cikar ama disle dogan bebeklerde gunumuzde mevcut. Tanidik bi ablamin kizinin 40 liyken cikti mesela disleri. Siz yine de tedbiri elden birakmayip atesini surekli kontrol edin. Kesin distir demiyorum ama oladabilir. Bizde bas sicakligi, asiri tukuruk hatta bazen tukuruk kusuyo o kadar fazla, elini yumruk yapip damaklarini kasiyo emme degil ama kasima bunlar var bir de eskiye oranla miy miy emiyo damaklari aciyo sanirim cok istahli emmiyo ki benim oglum memeye yapisik buyudu
Tabi ki ihtimallerden biri olabilir. Mevzu bebeklerse her an herşey olabilir😊 Dediğiniz gibi bizde de tükürük olayı fazlalasti. Damaklari incelemeye alayım ben bı🤔 Allah'ım bütün evreleri kolayca atlatmamizi nasip etsin hepimize. Kılıcı kalkanı kusandik bekliyoruz hepimiz ne olacak diye😀

Tabi ki ihtimallerden biri olabilir. Mevzu bebeklerse her an herşey olabilir😊 Dediğiniz gibi bizde de tükürük olayı fazlalasti. Damaklari incelemeye alayım ben bı🤔 Allah'ım bütün evreleri kolayca atlatmamizi nasip etsin hepimize. Kılıcı kalkanı kusandik bekliyoruz hepimiz ne olacak diye😀
Amin insaAllah 🙂

Gunaydin kizcelerrr :halay:
Hepimizin bayrami mubarek olsunn :KK200:
Cok tuhaf bir bayram oldu bu sefer ki umarim ilk ve son olur bir daha boyle kotu gunler gormeyiz :110:
Bayramın mübarek olsun zeyfcimm. Bebeklerimiz ve sevdiklerimizle bir arada olacağımız güzel bayramlar olsun inşallah☘️🥰

Herkese hayırlı bayramlar 🥰 hepimiz eminim ki ilk bayramı Böyle hayal etmemiştik ama sağlık olsun evde giyeriz bayramlıklarımızı 😃

Kızlar iyi bayramlar 🍬. Bizim bayram evde çocukların bezini değiştirmekle geçiyor . Deniz rahatsız sürekli kaka yapıyor babası dışarı çıkarmıştı üşütmüş gece kusmuş yatakları batırmışlar 😩 Defne huysuz sürekli ağlıyor. onlarla uğraşıyorum. Kocaya sarıyorum. Çok sıkıcı bir bayram geçiriyorum 🤷‍♀️

Kızlar iyi bayramlar 🍬. Bizim bayram evde çocukların bezini değiştirmekle geçiyor . Deniz rahatsız sürekli kaka yapıyor babası dışarı çıkarmıştı üşütmüş gece kusmuş yatakları batırmışlar 😩 Defne huysuz sürekli ağlıyor. onlarla uğraşıyorum. Kocaya sarıyorum. Çok sıkıcı bir bayram geçiriyorum 🤷‍♀️
Gecmis olsun Deniz'e.
Bende iyice bunalmis durumdayim sinirden oturup oturup agliyorum

Sağol canım. Ağlama ya inş. Geçecek bugünler .sizin uçak işi ne oldu. Ben sinirden kocaya sarıyorum 😜 Allahtan alttan alıyor yoksa çekilecek kahrım yok :KK12:
Al benden de o kadar didisiyoruz sabahtan beri her seye tmm diyo susuyo ben daha cok sinir oluyorum bu sefer :KK34:
İc hatlar 4 haziranda basliyo bizim 3 hazirandi ama daha ortalik tam anlamiyla durulmus degil her ne kadar durum iyiye gitsede o yuzden mecbur biletleri aciga aldik su haziranida bi atlatalim bakalim temmuzda durum daha da iyiyse o zaman dusunuyoruz hem sicakta bulasma olasiligi daha azmis ya temmuzda da istanbul yaniyo zaten

X