2020 Şubat Anneleri

Kızlar evin içi 27.5 derece şuan ben bu çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırdım ya 😭 altında askılı atlet var üstüne uzun kol mu giydirsem kısa kol mu ? Bide uyurken kundak yapıyorum içi uzun kol olursa hepsi üst üste sıcak gelir diyorum kısa kol giydirsem gece uyanıp açılırsa üşür diye korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım ya 😔
Canım evin içi oldukça sıcak üstüne kundak yapacaksan müslin gibi terletmeyen ince kumaşlarla yap. Klimanız var mı bilmiyorum ama filtreleri temizse bebeği önünde tutmadan ona gelecek şekilde açmadan stabil bir ısıda çalıştırabilirsiniz. 27 derecede bezle bile durur çocuk.

Kızlar evin içi 27.5 derece şuan ben bu çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırdım ya 😭 altında askılı atlet var üstüne uzun kol mu giydirsem kısa kol mu ? Bide uyurken kundak yapıyorum içi uzun kol olursa hepsi üst üste sıcak gelir diyorum kısa kol giydirsem gece uyanıp açılırsa üşür diye korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım ya 😔
Bizim evde aynen hatta 28 leri gördüm bende şaşırdım ne giydirsem diye. İçine atlet giydirdim üstüne ince kısa kollu alttan çıtçıtlı body altına bişey giydirmedim bacaklarına bakıyırum sık sık soğuk olursa eşortman altı giydiricem ama şimdilik iyi gibi🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Umarım üşütmem çocuğu

Biogia damla kullanan varmı ?
Hiç kullanmadım onu nurse aldım en son gaz için ama yok fayda etmiyo hiç gaz sancısından yapıyo artık eminim mamaya alışamadı sanırım ne güzel 2 bucuk aylıkken bitmişti gaz sorunumuz,
Dün çok ağladı zor uyuttuk calpol verdim bi yeri ağrıyodur diye sonra uyudu 2 kere emzirdim gecede kalktı emzirdim gazını alıcağım zaman hep ağladı az az popodan gaz çıkardı ağlayarak resmen yatırınca daldı günde bi kaç kez kakasını yapıyodu dün 1 gün 2 saatte yaptı karnu grul grul sesler geliyo hep uyusa gündüz o sesi duyuyorum hıçrayarak uyanıyo 4. Aylık olduk artık yaa bu ne gazı 😞

Hiç kullanmadım onu nurse aldım en son gaz için ama yok fayda etmiyo hiç gaz sancısından yapıyo artık eminim mamaya alışamadı sanırım ne güzel 2 bucuk aylıkken bitmişti gaz sorunumuz,
Dün çok ağladı zor uyuttuk calpol verdim bi yeri ağrıyodur diye sonra uyudu 2 kere emzirdim gecede kalktı emzirdim gazını alıcağım zaman hep ağladı az az popodan gaz çıkardı ağlayarak resmen yatırınca daldı günde bi kaç kez kakasını yapıyodu dün 1 gün 2 saatte yaptı karnu grul grul sesler geliyo hep uyusa gündüz o sesi duyuyorum hıçrayarak uyanıyo 4. Aylık olduk artık yaa bu ne gazı 😞
O gaz tam olarak bitmiyo :KK43: bende dun ne cektim 3.5 saat uyumadi ikimizinde cani cikti

Cok yuksek bir derece bebek icin en fazla 24 falan olmasi gerekiyo oda isisinin sadece citcitli body ile bile durabilir o derecede uzun kol giydirip bi de kundak yapma isilik olur cocuk sicaktan

Sanırım mamayı değiştirmeniz lazım. Gaz için özel olarak üretilenlerden deneyin istersen. Aptamil Comformil in iyi geldiğini duyuyorum.

Bebekleri kundaklamayın lütfen.
Sürekli söyleniyor. Bikaç gün önce kalça çıkıklığı konusunda yazan bir arkadaş vardı bebeğine bu yüzden atel takıldı.
Kalçadaki hafif bi gelişim geriliği kolayca düzelebilcekken kundak yüzünden ameliyat gerektiren sağlık sorununa dönüşebiliyor.
Eşim de bi süre zorla yaptı. Bacakları yamuk olurmuş bilmem ne. O yapıyordu ben söküyordum, lohusayla uğraşılmaz dedi vazgeçti :KK70:

Bebekleri kundaklamayın lütfen.
Sürekli söyleniyor. Bikaç gün önce kalça çıkıklığı konusunda yazan bir arkadaş vardı bebeğine bu yüzden atel takıldı.
Kalçadaki hafif bi gelişim geriliği kolayca düzelebilcekken kundak yüzünden ameliyat gerektiren sağlık sorununa dönüşebiliyor.
Eşim de bi süre zorla yaptı. Bacakları yamuk olurmuş bilmem ne. O yapıyordu ben söküyordum, lohusayla uğraşılmaz dedi vazgeçti :KK70:
Bende kv ile bu konuda cok celistim biz yaptik bir sey olmadi mantigiyla ilerliyordu sanki her bebek birmis gibi bende en son kollarini sarin bacaklarini gevsek birakin diyerek cozumu bulmustum

Bende kv ile bu konuda cok celistim biz yaptik bir sey olmadi mantigiyla ilerliyordu sanki her bebek birmis gibi bende en son kollarini sarin bacaklarini gevsek birakin diyerek cozumu bulmustum
Bir seferlik uygulama bile yetiyormuş. Ciddi bişey.
Eşim de aynısını diyordu,ne alakası varmış çıksa bizim kalçalarımız çıkarmış.
Öyle değil işte, bazı bebeklerde kalça gelişim geriliği oluyor, kundak yapılırsa kalça çıkıyor.
Yapılmazsa çift bez takılarak kendi kendine bile düzeliyor.
Kendini uyandırıyor olabilir bu sağlıksız bişey yapmamıza sebep değil

Bir seferlik uygulama bile yetiyormuş. Ciddi bişey.
Eşim de aynısını diyordu,ne alakası varmış çıksa bizim kalçalarımız çıkarmış.
Öyle değil işte, bazı bebeklerde kalça gelişim geriliği oluyor, kundak yapılırsa kalça çıkıyor.
Yapılmazsa çift bez takılarak kendi kendine bile düzeliyor.
Kendini uyandırıyor olabilir bu sağlıksız bişey yapmamıza sebep değil
İste keske herkes bilincle hareket etse biz yaptik bir sey olmadi mantigiyla hareket ediliyo cogunlukla 🤦🏻‍♀️

O gaz tam olarak bitmiyo :KK43: bende dun ne cektim 3.5 saat uyumadi ikimizinde cani cikti
Uyku gözünden akıyodu resmen ama yok 😢 eşim diyoki ben işten gelince bu kadar yoruluyosam sen bütün gün ne yapıyosundur anlıyorum seni diyo anladığına sevindim dedim bende 😒
Bitsin gerçekten kendimide geçtim artık çocuk perişan oluyo ağlamaktan 😞

Sanırım mamayı değiştirmeniz lazım. Gaz için özel olarak üretilenlerden deneyin istersen. Aptamil Comformil in iyi geldiğini duyuyorum.
Şuan aptamil kullanıyorum ama sabah hipp verdim hipp yapıyo sandım değiştirmiştimdaha iyi çıkardı gazını, şimdi uyudu hatta, klasik kutusu aptamilin ama diğeri çok alerjisi olan bebekler içindi başka çeşidi varmı bakıyım bi

Uyku gözünden akıyodu resmen ama yok 😢 eşim diyoki ben işten gelince bu kadar yoruluyosam sen bütün gün ne yapıyosundur anlıyorum seni diyo anladığına sevindim dedim bende 😒
Bitsin gerçekten kendimide geçtim artık çocuk perişan oluyo ağlamaktan 😞
Hic sorma yine sesi kisildi ama bugunde boyle zor uyuttum galiba sadece gaz degil bizim diste zorluyo olabilir 😔

Şuan aptamil kullanıyorum ama sabah hipp verdim hipp yapıyo sandım değiştirmiştimdaha iyi çıkardı gazını, şimdi uyudu hatta, klasik kutusu aptamilin ama diğeri çok alerjisi olan bebekler içindi başka çeşidi varmı bakıyım bi
Bende hep aptamilin gaz yaptigini duydum ama selozy nin dedigi cesidi gazli bebekler icin uretilmis olmasi gerek oyle bir yazi okumustum bende

Bende hep aptamilin gaz yaptigini duydum ama selozy nin dedigi cesidi gazli bebekler icin uretilmis olmasi gerek oyle bir yazi okumustum bende
Senin dişte etkiliyodur canım bariz görünüyo patlar yakında inşallah sancısız acısız,
Yaa kullanmayım aptamili o zaman bugün hipp ile devam ediyim biogia kullanıcam bide bakalım,
evet araştırdım gazlı bebekler için miş ona geçerim olmadı

Biz 3. Haftadan itibaren biogaia kullanıyoruz bunun yanında ilk haftalarda itibaren her gün kendim de humana rezene çayını içiyorum günde 1 bardak muhakkak. Çok şükür hiç gaz problemimiz olmadı. Biogaia biraz pahalı ama çok faydaliymis doktorum da söyledi probiyotiktir 4. Aya kadar kullanmanızı tavsiye ederim çok iyi dedi. Bu ay yavaştan damla sayısını azaltma azaltma bitireceğiz artık kullanmayı.

X