Merhaba 4 aylık aşısı nedir ?bizde ay sonu 4 aylık olacağız daBirde bugün 4 aylık aşımızı yaptırdık o kadar huysuz ki kızım anlatamamdiğer hiçbir aşısında böyle olmamıştı o ağladıkça çok üzülüyorum ☹
keşke bana vursalar da sütümden geçse☹☹
Sizde de olmuş muydu huysuzluk filan
Canım o fotoğraftaki bana diş gibi gelmedi sanki o şişlik dişeti olan yerde yani fotoğraftan öyle anladım ben ama tecrübeli anneler yorumlarsa daha iyi olur3.5 saat aglama uzerine sonunda uyudu ama bende beyin falan kalmadi basim donuyo ve arkasi felaket derecede agriyo gozume vuruyo alt tarafi yogurt yemistim bu nedir arkadas yaa
2. Ayda vurulan aşıların 2. Dozları ama iki bacaktan oluyor sadece koldan yok bu seferMerhaba 4 aylık aşısı nedir ?bizde ay sonu 4 aylık olacağız da
Dis eti beyaz sekilde sis iste patlak verecek ki dis disari ciksin anneme attim dise benziyo dedi orada sert beyaz baska ne olabilir kiCanım o fotoğraftaki bana diş gibi gelmedi sanki o şişlik dişeti olan yerde yani fotoğraftan öyle anladım ben ama tecrübeli anneler yorumlarsa daha iyi olur
Tabi tabii aynı.Konusu acilmisken sorayim bu 2. Dozunu yaptirirkende ayni asiyi alacagiz degil mi 1 ve 2 doz arasinda farklilik yoktur
İki doz arası ne kadar süre olabilir bilmiyorum ama hep 2 ay arayla yapılıyor.Bende tam 2.ayı doldurduğu gün rotariks vururdum. İkinci dozu en geç kaç ay sonra vurdurabiliriz. Menengigokla birlikte vurdurcam. Diğer 4.ay karma aşıları ile arasında bir ay olsun dedi doktorumuz. 5.ayda rotariksin ikinci dozunu vurdursam geç olur mu ki
Ben dişe benzettim sanki yakında tamamen görünecek gibi duruyor eşimde diş değil diyorKizlar bu dis mi ?
Herkes farklı birşey söylüyor kararsız kaldım bu konuda. Oğlum 18 aylıkken oldu nimenrix ti adı başka olmadı.2 doz cnm oda. Bi tane 5 ayda diğeri 5 6 yaşında
Bende bugun sans eseri farkettim o kadar salyaya surekli isinan basa gore distir diyorum bende defne nin basi isiniyo mu ? Esin dis degilse neye benzetti aceppBen dişe benzettim sanki yakında tamamen görünecek gibi duruyor eşimde diş değil diyordefne ağzına hiç elletmiyor açıp bakamıyorum bile elimi itiyor çok huysuz kısacık uyuyor bağırarak uyanıyor. ama kendisi eliyle dişlerini kaşıyor soğuk uyguladığım kaşıyıcıları severek emiyor. İki çocuk arasında koşturuyorum resmî çekemiyoruz yakında depresyona gireceğim
Başı son zamanlarda sıcak geliyor öpüyorum kontrol ediyorum iki üç gündür yatmadan calpol verdik. Sürekli kolunu işaret parmağını emmeye çalışıyor kehribar aldık ama defnede işe yarıyor mu bilmiyorum salyası azaldı gibi geliyor. Deniz çok rahat çıkarmıştı. Eşim uyudu yarın sorarımBende bugun sans eseri farkettim o kadar salyaya surekli isinan basa gore distir diyorum bende defne nin basi isiniyo mu ? Esin dis degilse neye benzetti acepp
Bizim tukuruklerimiz ve sicak basimiz hemen hemen 1 aydir var.Başı son zamanlarda sıcak geliyor öpüyorum kontrol ediyorum iki üç gündür yatmadan calpol verdik. Sürekli kolunu işaret parmağını emmeye çalışıyor kehribar aldık ama defnede işe yarıyor mu bilmiyorum salyası azaldı gibi geliyor. Deniz çok rahat çıkarmıştı. Eşim uyudu yarın sorarımOğluyla yatıyor çocuklar hayatımıza ambargo koydu.
Biz ana kız kombini yaptık oğlumda çok işe yaradı hala da takıyor. Biz çekeğe benziyoruz vallaBizim tukuruklerimiz ve sicak basimiz hemen hemen 1 aydir var.
Su kehribardan bende alcam umarim ise yarar. Gazindan cektim disten cekmek istemiyorum
Bende kaandan cekcez diye dusunuyorumBiz ana kız kombini yaptık oğlumda çok işe yaradı hala da takıyor. Biz çekeğe benziyoruz valla
Sizin de 20 Ocak doğumlu değil mi? Benim oğlum da aynı kaç derece ateşi calpol verin istersenizDördüncü ayda yapılan aşıdan sonra ateşi çıkan oldu mu ? benim kızın ateşi var dagece uyku yok bize
Canım aynı aşıların 1. Dozları nasıl geçmişti?bizde yakında olacağızda o sebeple sordumDördüncü ayda yapılan aşıdan sonra ateşi çıkan oldu mu ? benim kızın ateşi var dagece uyku yok bize
Kullanıp memnun kalan var mı acaba?biz iki gündür bol salyalı ve elleri bırak kolları yiyoruzBizim tukuruklerimiz ve sicak basimiz hemen hemen 1 aydir var.
Su kehribardan bende alcam umarim ise yarar. Gazindan cektim disten cekmek istemiyorum