2020 Şubat Anneleri

Birde bugün 4 aylık aşımızı yaptırdık o kadar huysuz ki kızım anlatamam diğer hiçbir aşısında böyle olmamıştı o ağladıkça çok üzülüyorum
keşke bana vursalar da sütümden geçse
Sizde de olmuş muydu huysuzluk filan

Merhaba 4 aylık aşısı nedir ?bizde ay sonu 4 aylık olacağız da

3.5 saat aglama uzerine sonunda uyudu ama bende beyin falan kalmadi basim donuyo ve arkasi felaket derecede agriyo gozume vuruyo alt tarafi yogurt yemistim bu nedir arkadas yaa

3.5 saat aglama uzerine sonunda uyudu ama bende beyin falan kalmadi basim donuyo ve arkasi felaket derecede agriyo gozume vuruyo alt tarafi yogurt yemistim bu nedir arkadas yaa
Canım o fotoğraftaki bana diş gibi gelmedi sanki o şişlik dişeti olan yerde yani fotoğraftan öyle anladım ben ama tecrübeli anneler yorumlarsa daha iyi olur

Canım o fotoğraftaki bana diş gibi gelmedi sanki o şişlik dişeti olan yerde yani fotoğraftan öyle anladım ben ama tecrübeli anneler yorumlarsa daha iyi olur
Dis eti beyaz sekilde sis iste patlak verecek ki dis disari ciksin anneme attim dise benziyo dedi orada sert beyaz baska ne olabilir ki tecrubeli anneler ve A Alisdendef sende bir bakar misin senin kizinda boyle mi ?

İki doz arası ne kadar süre olabilir bilmiyorum ama hep 2 ay arayla yapılıyor.

Kizlar bu dis mi ?
Ben dişe benzettim sanki yakında tamamen görünecek gibi duruyor eşimde diş değil diyor defne ağzına hiç elletmiyor açıp bakamıyorum bile elimi itiyor çok huysuz kısacık uyuyor bağırarak uyanıyor. ama kendisi eliyle dişlerini kaşıyor soğuk uyguladığım kaşıyıcıları severek emiyor. İki çocuk arasında koşturuyorum resmî çekemiyoruz yakında depresyona gireceğim

Bende bugun sans eseri farkettim o kadar salyaya surekli isinan basa gore distir diyorum bende defne nin basi isiniyo mu ? Esin dis degilse neye benzetti acepp

Bende bugun sans eseri farkettim o kadar salyaya surekli isinan basa gore distir diyorum bende defne nin basi isiniyo mu ? Esin dis degilse neye benzetti acepp
Başı son zamanlarda sıcak geliyor öpüyorum kontrol ediyorum iki üç gündür yatmadan calpol verdik. Sürekli kolunu işaret parmağını emmeye çalışıyor kehribar aldık ama defnede işe yarıyor mu bilmiyorum salyası azaldı gibi geliyor. Deniz çok rahat çıkarmıştı. Eşim uyudu yarın sorarım Oğluyla yatıyor çocuklar hayatımıza ambargo koydu.

Bizim tukuruklerimiz ve sicak basimiz hemen hemen 1 aydir var.
Su kehribardan bende alcam umarim ise yarar. Gazindan cektim disten cekmek istemiyorum

Su kehribardan bende alcam umarim ise yarar. Gazindan cektim disten cekmek istemiyorum
Biz ana kız kombini yaptık oğlumda çok işe yaradı hala da takıyor. Biz çekeğe benziyoruz valla

Dördüncü ayda yapılan aşıdan sonra ateşi çıkan oldu mu ? benim kızın ateşi var da gece uyku yok bize

Kızlar evin içi 27.5 derece şuan ben bu çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırdım ya altında askılı atlet var üstüne uzun kol mu giydirsem kısa kol mu ? Bide uyurken kundak yapıyorum içi uzun kol olursa hepsi üst üste sıcak gelir diyorum kısa kol giydirsem gece uyanıp açılırsa üşür diye korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım ya

Kullanıp memnun kalan var mı acaba?biz iki gündür bol salyalı ve elleri bırak kolları yiyoruz hiç durmuyor huzursuz ve ben perişanım..işe yarayan birşeyse hemen alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…