2020 Şubat Anneleri

Kızlar gündüz uykularına değinilmiş. Benimkide gündüzleri 45 dakika 1 saat uyuyor nasıl uzatabiliriz süreyi acaba
Keşke benimki de seninki gibi uzun uyuşa
Beyaz sabunla çitile kurumadan çıkıyor lekeler aklında bulunsun
Ben de bi sabunla yıkayıp ondan sonra atayım bari aynı bizimkide bi osuruyo sanırsın büyük insan osuruğu
Ay ben ilk doğduğunda gazını çıkardığında ve osurduğunda çok şaşırmıştım bu ne dedim ya 2 kilo çocuk nasıl çıkarıyor bu sesi

Kızlar gündüz uykularına değinilmiş. Benimkide gündüzleri 45 dakika 1 saat uyuyor nasıl uzatabiliriz süreyi acaba
Gruptaki birçok kişi aynı dertten muzdarip ama inan seninki iyi bile uyuyormuş, benimki öyle uyusa mutlu olucam. Uyutmak 40 dk uyuması yarım saat muhtemelen bi atak dönemindeler (öyle umuyorum) düzelir inşallah

Kızlar bu arada instagramda arkadaşım sayfa açtı, 6 Ay ve üstündeki bebekler için montessori tarzı oyun etkinleri paylaşıyor. İlgilenenler için link bırakıyorum sayfanın adı @ulas_etkinlikleri

Kızlar bugün dışarı çıktım. Çıkmışken kuaföre girdim baktım ortam nasıl diye. Kaşları aldırdım eşim çocuğa bakarım deyince saçlarımı kestirdim. Çok dökülüyordu. Hemde o iğrenç sarı gitmiş oldu .İnş. Birşey olmamıştır. Tek kullanımlık ürün kullanıyorlardı. Küt kestirdim özüme döndüm resmen gelir gelmez banyoya attım kendimi. Eşim başka biri oldun diyor

Ay bu kız benimle kavga ediyor telefonu almaya çalışıyor. Bu oğlandan da fena olacak. Sürekli kucak istiyor her yanım ağrıdı taşımaktan Artık hafif değiller ki. Oturunca anlıyorum. Abisiyle çete olup beni çok bezdirecek gibiler Şimdi bana nasıl söyleniyor bakmazsam sesini yükseltiyor yerim ben bunları ya

Yaaa bende çok istiyorum saçlarımı kestirmeyi rapunzel gibi oldum ama korkuyorum da bi yandan da

Yaaa bende çok istiyorum saçlarımı kestirmeyi rapunzel gibi oldum ama korkuyorum da bi yandan da
Dün duşta kriz geçirdim dökülen saçlarıma yok böyle bişey yumak yumak resmen makası elime aldım kesicem dedim eşim geldi kesiyim diye kıyamadım yamuk falan olur diye bıraktım benimde belimi geçiyo uzun kullanıyorum ama bu kadarı sıktı harbi bide dökülmesi daha az risk olan bi şehirde olsam gidicem ama şuan o riske giremem hiç en son düşüncem yani 1 ayı geçti ne zaman geçicek bu dönem kısa sürüyodu hani döküldü bitsin yenisi bile çıkıyo yani

Evdekilere kestiremedim bir türlü düz olduğu için hata belli ediyor benim saçım. Korkarak gittim ama iyi de oldu hafifledim .
Benim sacim gur ve dalgali o yuzden duz kesim yapamiyorum kat kat kesiyorum bir nebzede olsa o gurluk biraz azaliyo. Benim saclarimda belime kadar esimde uzun saci sever ikna edene kadar canim cikti dokuluyo diyorum ben arrtik cocuklu bi kadinim pratik olmam lazim yikamasi uzun suruyo kurutmasi uzun suruyo diyorum olsun diyo en sonunda kestim ama dustan sonra guzelce tarayip islakken en yukarda at kuyrugu yapiyorum sonra onume alip istedigim kadar kesiyorum sonuc katli kesim

Kizlar bana bir sey oluyo yaa fena halde bagirsaklarimi bozmusum
Dogru duzgun bir seyde yiyemiyorum ki oglum sagolsun yedigim dokundu desem feci halde karnimin icleri agriyo sabahtan beri

Ben evde kendim kesiyorum
Benim kahküllerim var 15 günde bir onları kesiyorum baya kuaför makaslarım fln var ama saçım dümdüz kendim kesemem eşime anneme diyorum siz kesin diye onlarda cesaret edemiyolar. Uzun da noluyo hep toplu saçım tepede bi lahusa topuzu
Off o dökülme çok fena bişey ya heryer saç içinde kalıyo nefret ediyorum. Valla dayanamayıp bende kestirebilirim her an evdekilere saçlarımı

Benim kız dünden beri fena huysuz. Uykuya dalmıyor ağlayarak uyanıyor
Uykusuzluktan bayılacağım valla
Arkadaşım soğuk sudan olabileceğini söyledi
Birkaç gündür içmeye başladım normalde normal su içerim. olabilir mi acaba soğuk sudan ?
Siz de içiyorsunuzdr diye düşünüyorum

Soguk seyler bebekte gaz yaparmis bende kara kara dusunuyorum nasil yazin buz gibi su icemeyecegim dondurma yiyemeyecegim diye

Evet evde hep toplu duştan sonrada üzerimdekileri eşime toplatıyorum Aryayı kucağıma aldığımda ya eli yada üzerinde saçlar oluyo dikkat ediyorum sürekli,
Bende bende kız kardeşimle denk gelirsek saç kesme makinaları var ya kuaförlerde kesiyo onunla belki biraz kestiririm sonrada düzelttirim doğumu bekleyelim lohusalık virüs derken çok uzadı

Gruptaki birçok kişi aynı dertten muzdarip ama inan seninki iyi bile uyuyormuş, benimki öyle uyusa mutlu olucam. Uyutmak 40 dk uyuması yarım saat muhtemelen bi atak dönemindeler (öyle umuyorum) düzelir inşallah
İnşallah düzelirler dediğiniz gibi hem uyutma süreleri uzadı hem uyuma süreleri kısaldı bir garipler bu hafta bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…