Evet elle etti canim docentti risk grubunda gozukmuyor dedik ultrasonla baktirmadik o yuzden virus olaylarindan das
Merhaba Merve . Bacak boğumlarının hizasına bakmalısın eşit mi diye . Doktor elle mi muayene etti . Ultrasonla bakılması lazım
Keşke benimki de seninki gibi uzun uyuşaKızlar gündüz uykularına değinilmiş. Benimkide gündüzleri 45 dakika 1 saat uyuyor nasıl uzatabiliriz süreyi acaba
Beyaz sabunla çitile kurumadan çıkıyor lekeler aklında bulunsunHergün yapıyo kakasını ama anlamadım bende
Ayy bizimde 2 gündür beline kadar çıkıyo zıbınlariçinde bide o sarı renk çıkmıyo ishal mi normal mi bu kakalar valla kafamız karıştı doktoruna sorayım desem adama kaka resmi mi göndercem
Ay ben ilk doğduğunda gazını çıkardığında ve osurduğunda çok şaşırmıştımBen de bi sabunla yıkayıp ondan sonra atayım bariaynı bizimkide bi osuruyo sanırsın büyük insan osuruğu
Gruptaki birçok kişi aynı dertten muzdaripKızlar gündüz uykularına değinilmiş. Benimkide gündüzleri 45 dakika 1 saat uyuyor nasıl uzatabiliriz süreyi acaba
Yaaa bende çok istiyorum saçlarımı kestirmeyi rapunzel gibi oldumKızlar bugün dışarı çıktım. Çıkmışken kuaföre girdim baktım ortam nasıl diye. Kaşları aldırdım eşim çocuğa bakarım deyince saçlarımı kestirdim. Çok dökülüyordu. Hemde o iğrenç sarı gitmiş oldu .İnş. Birşey olmamıştır. Tek kullanımlık ürün kullanıyorlardı. Küt kestirdim özüme döndüm resmengelir gelmez banyoya attım kendimi. Eşim başka biri oldun diyor
Ben evde kendim kesiyorumYaaa bende çok istiyorum saçlarımı kestirmeyi rapunzel gibi oldumama korkuyorum da bi yandan da
Bende sormak için girdim. bir cesaretle kestirdim uzun süre gitmem artık. İnsan korkuyor ister istemez .Yaaa bende çok istiyorum saçlarımı kestirmeyi rapunzel gibi oldumama korkuyorum da bi yandan da
Evdekilere kestiremedim bir türlü düz olduğu için hata belli ediyor benim saçım. Korkarak gittim ama iyi de oldu hafifledim .Ben evde kendim kesiyorum
Dün duşta kriz geçirdim dökülen saçlarıma yok böyle bişey yumak yumak resmen makası elime aldım kesicem dedim eşim geldi kesiyim diye kıyamadım yamuk falan olur diye bıraktım benimde belimi geçiyo uzun kullanıyorum ama bu kadarı sıktı harbi bide dökülmesiYaaa bende çok istiyorum saçlarımı kestirmeyi rapunzel gibi oldumama korkuyorum da bi yandan da
Benim sacim gur ve dalgali o yuzden duz kesim yapamiyorum kat kat kesiyorum bir nebzede olsa o gurluk biraz azaliyo. Benim saclarimda belime kadar esimde uzun saci sever ikna edene kadar canim cikti dokuluyo diyorum ben arrtik cocuklu bi kadinim pratik olmam lazim yikamasi uzun suruyo kurutmasi uzun suruyo diyorum olsun diyoEvdekilere kestiremedim bir türlü düz olduğu için hata belli ediyor benim saçım. Korkarak gittim ama iyi de oldu hafifledim .
Benim kahküllerim var 15 günde bir onları kesiyorum baya kuaför makaslarım fln var ama saçım dümdüz kendim kesememBen evde kendim kesiyorum
Off o dökülme çok fena bişey ya heryer saç içinde kalıyo nefret ediyorum. Valla dayanamayıp bende kestirebilirim her an evdekilere saçlarımıDün duşta kriz geçirdim dökülen saçlarıma yok böyle bişey yumak yumak resmen makası elime aldım kesicem dedim eşim geldi kesiyim diye kıyamadım yamuk falan olur diye bıraktım benimde belimi geçiyo uzun kullanıyorum ama bu kadarı sıktı harbi bide dökülmesidaha az risk olan bi şehirde olsam gidicem ama şuan o riske giremem hiç en son düşüncem yani 1 ayı geçti ne zaman geçicek bu dönem kısa sürüyodu hani döküldü bitsin yenisi bile çıkıyo yani
Soguk seyler bebekte gaz yaparmis bende kara kara dusunuyorum nasil yazin buz gibi su icemeyecegim dondurma yiyemeyecegim diyeBenim kız dünden beri fena huysuz. Uykuya dalmıyor ağlayarak uyanıyor
Uykusuzluktan bayılacağım valla
Arkadaşım soğuk sudan olabileceğini söyledi
Birkaç gündür içmeye başladım normalde normal su içerim. olabilir mi acaba soğuk sudan ?
Siz de içiyorsunuzdr diye düşünüyorum
Evet evde hep toplu duştan sonrada üzerimdekileri eşime toplatıyorum Aryayı kucağıma aldığımda ya eli yada üzerinde saçlar oluyo dikkat ediyorum sürekli,Benim kahküllerim var 15 günde bir onları kesiyorum baya kuaför makaslarım fln var ama saçım dümdüz kendim kesememeşime anneme diyorum siz kesin diye onlarda cesaret edemiyolar. Uzun da noluyo hep toplu saçım tepede bi lahusa topuzu
Off o dökülme çok fena bişey ya heryer saç içinde kalıyo nefret ediyorum. Valla dayanamayıp bende kestirebilirim her an evdekilere saçlarımı
Aynen yaaa napcaz bilmiyorumSoguk seyler bebekte gaz yaparmis bende kara kara dusunuyorum nasil yazin buz gibi su icemeyecegim dondurma yiyemeyecegim diye ☹
İnşallah düzelirler dediğiniz gibi hem uyutma süreleri uzadı hem uyuma süreleri kısaldı bir garipler bu hafta bebeklerGruptaki birçok kişi aynı dertten muzdaripama inan seninki iyi bile uyuyormuş, benimki öyle uyusa mutlu olucam. Uyutmak 40 dk uyuması yarım saat muhtemelen bi atak dönemindeler (öyle umuyorum) düzelir inşallah