2020 Şubat Anneleri

Bebeklerimiz artik buyudugu icin gunduz uykulari kisaliyor. Benim oglum gecen haftaya kadar gunduz bi uyumada en az 1 saat uyurdu en fazla 2 suan en fazla 40 dk uyuyo ya da 30 dk

Ayy bizim oğlanda bugün öyleydi sabah 7 de bi uyandı en uzun 15 dk uyudu toplasan 2 saat etmedi ben soğuk suda içmiyorum canım bence huyları değişiyor yavaş yavaş bugün bizim 3. Ayı bitti bebişin 4 e giriş yaptık. Senin ki nekadarlık

Ayy ona dikkat etmek lazım bende hep kontrol ediyorum elinde bileğinde saç var mı diye. Kestir bakalım olursa bana da söyle bende kestircem

20 Ocak doğumluyuz. Saat 12 yi geçtiğine göre 4 aylığız güzel huylar öğrensinler ya böyle değil

Kızlar günaydın. Dün gece kızı uyutamadım bir türlü geç yattı halen uyuyor. Ağrı kesici vereceğim artık dişleri çok hassas. Denizde 8gibi uyandı. Kreşler açık olsaydı Deniz kreşe biz uykuya nasıl uykum var gözlerim kapanıyor.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Nasılsınız nasıl gidiyor bebisler neler yapmaya başladılar. Biz 3 ay 3 günlük olduk, dönmek için çabalıyoruz, sizde neler var

O zaman 3 aylık olmuyor mu sizinki
Aynen canım 3 bitti işte 4 e girdik
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Nasılsınız nasıl gidiyor bebisler neler yapmaya başladılar. Biz 3 ay 3 günlük olduk, dönmek için çabalıyoruz, sizde neler var
Bizimkide sürekli oturmak istiyor ellerinden tutup kaldırıyoruz yatınca ağlıyor yüzüstü yatırıyorum ama daha ellerini kollarını kullanıp kaldıramıyor kendini ve sürekli bir emme halinde oluyor yüzüstü yatarken doyuramadık çocuğu bizimki de 3 ay 1 günlük

Benimkide yatmayı sevmiyor. Ya oturacak, ya kucakta gezecek

Ya cekebilirsen bi damaklarinin resmini cekebilir misin ? Bizimki de surekli salya kusuyo her gun 3 4 kere kiyafet degistiriyoruz yakalik takiyorum beyefendi onuda 2 dk da batiriyo yetismiyo hicbir sey bir de bu aralar reflusu azdi galiba eger 2 kere gaz cikarirsa emdikten sonra 3.de muhakkak kusuyo peynir kesigi gibi
Dun kv bize geldi damaklarina bakti parmaklariyla altta bir sey yok ama ust damaginda kabarikliklar var dedi benimde ilk disim ustten cikmis sanirsam onda da anasina benzeyecek bir de 2 gundur emerken meme ucumu sert biseyle eziyomus gibi hissediyorum hafiften canim aciyo

Zeyf bebek bakımı yazınca bu oyun çıkıyor , uygulamanın görseli nasıldı atabilir misin

Eklentiler

• 183094A1-8D15-47F6-AE34-2F5966233A9D.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 15

sudan degildir canim ya ay cok guldum acaba oyuzden mi buyuzdenmi diye diye kafayi siyirdik
ece huysuzlaninca acaba sundanmi gaz oldu bundanmi gaz oldu diye dusunup dururken esimde diyorki afrikadaki kelebek kanat cirpsa sende gaz oluyor bosver ne istiyosan ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…