- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Artik 1 kg almazlar buyuyolar. Belki tartin dogru tartmamistir bir de doktorunuz ya da asm tartsin bakalim ona gore degerlendirme yapacaklardir.3. Ay kontrolüne malum gitmemiştim,
Kızımı dün tarttım yani önce ben sonra kızımla çıktım 560 gram almış gibi görünüyo yani 3 ay 7 günlük ve 560 gram almış çok üzüldümmm normalde 1 er kiloyla gidiyoduk, Çok taktım kafaya başka sitede çok kişide 3. Ayda kilo alını 500 falanmış,
süt arttırıcı damlyada başlamıştım iyi geldi baya dün saat başı emzirdim nerdeyse çocukta gaz oluştu uyuyan kız yok nerde uyku 4 te uyumuş ben dayanamadım eşime vermiştim eşimde saati çekip atmış bana bu saatte uyuduk diye uyandı 5 bucukta emzirdim uyku sermemiydi şimdi yine uyandı emzirdim uyanmak üzere gibi o 6 saat uyuyan 4 saat uyuyan bebe gitti valla gazınıda çıkarıyodu ne güzell dün zorlandı baya
Bu aradaa dün sürekli emmesine rağmen çişli bezimiz yine dolu dolu değildi
Evet cisli bez sayisi bebegin doyup doymadigini gosteriyor. Butun gun mu 2 bez aldin ?Bez çok çisli olunca bu doyduğu anlamına geliyor değil mi?
Benim kızım emdikten sonra üst dudağını emiyor doymuyor diyorlar çok üzülüyorum mama verdim almadı içmedi. Fakat günde 2 kere çişli bez 2 kere de kakali bez alıyorum.
Son düzenleme: