- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Belki minyon olacaktır. Çocuğun yapısıyla da ilgili. Özel bişey yapmadım,sadece çok sık besledim ilk 2 aypeki siz nasıl kilo aldırdınız? Bizim 2. Ayda 3600 ancak oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki minyon olacaktır. Çocuğun yapısıyla da ilgili. Özel bişey yapmadım,sadece çok sık besledim ilk 2 aypeki siz nasıl kilo aldırdınız? Bizim 2. Ayda 3600 ancak oldu
Belki minyon olacaktır. Çocuğun yapısıyla da ilgili. Özel bişey yapmadım,sadece çok sık besledim ilk 2 ay
2 saatte bir düzenli besledim. Emmediği için sütümü sağarak verdim. Mama düzenli kullanmadım. Şu dönem sürekli sağma şansım olmadığından geceleri veriyorum.ne kadar sık cnm? Birde mama takviyesi kaç yaptın
2 saatte bir düzenli besledim. Emmediği için sütümü sağarak verdim. Mama düzenli kullanmadım. Şu dönem sürekli sağma şansım olmadığından geceleri veriyorum.
Doktor mama ver dedi mi?
Oldukça soğuk ağzınada götürünce buz oluyor. Uykuda ve uyanıncada sıcak ama sonra soğukElinde eldiveni olmayan bebislerinizin el isisi ne durumda kizlar ?
Soğuk oluyor genelde hatta altını değiştirirken biraz açık bıraktırıyorumm hava alsın rahat etsin dötü diye giydiriyorum ellerine bakıyorum resmen buzzElinde eldiveni olmayan bebislerinizin el isisi ne durumda kizlar ?
Bazen soğuk oluyor bazen sıcak oluyor ama elin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyormuş sırtı ve göğsü soğuksa üşüyor demekmişElinde eldiveni olmayan bebislerinizin el isisi ne durumda kizlar ?
Emdikten sonra üstünü değiştirip altını alırsam bizimkide kusuyor canım yanım nekadar çok hareket okadar çok kusmukKızlar sabahtan beri bez değiştir, üst değiştir uğraşıp duruyorum. Bizim kız ha gayret kusuyor iç badisini değiştirdim hop bir daha, yine değiştirdim yine başladı. Niye bu kadar kusar ki ? Sonra bir gürültü altını değiştir. Birde sürekli yüzünü gözünü ovuşturuyor ne derdi varsa Denizde hiçbirşey yemiyor zayıflamaya başladı çaresiz kaldım ya kokluyor yada görüntüyü beğenmiyor yemiyor birşey. Eşimde güzel gelişmeler var dedi ayrıntı vermedi inş. eve döner
Dün kızı anneme verdim denizde yanındaydı.yatağa uzandım oh be dedim esnedim kemiklerim ağrımış dedim Deniz geldi anne kalkkkk ötelemedim bir anlık hayatı durdurma çabam 1dakika sürdü yeniden hayata karıştım
Soğuk oluyor ama üstüne düşmüyorum ikinci çocuk olunca salıyorsun çayıra. Denizde telefon elimden düşmezdi okurdum sağı solu arardımElinde eldiveni olmayan bebislerinizin el isisi ne durumda kizlar ?
Bizimki kendinden hareketli . Altını ve üstünü zor değiştiriyorum tekmeliyor kollarını kasıyor. Emdikten sonra gaz çıkartmaya çalışıyorum eskisi gibi gak demiyor. emip uyumuşsa uyanınca kusuyor. Oğlum hiç kusmazdı. Geceleri hep tedirginim. yan yatırıyorum düz yatıyor inatçı kızım benim tam oğlakBazen soğuk oluyor bazen sıcak oluyor ama elin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyormuş sırtı ve göğsü soğuksa üşüyor demekmiş
Emdikten sonra üstünü değiştirip altını alırsam bizimkide kusuyor canım yanım nekadar çok hareket okadar çok kusmuk
Bence sen kızı emzir annene ver Denizle daha çok ilgilen kız nasılsa bir süre daha Deniz kadar anlamaz onunla daha çok oyna
Oldukça soğuk ağzınada götürünce buz oluyor. Uykuda ve uyanıncada sıcak ama sonra soğuk
Soğuk oluyor genelde hatta altını değiştirirken biraz açık bıraktırıyorumm hava alsın rahat etsin dötü diye giydiriyorum ellerine bakıyorum resmen buzz
Ya diyorum kızım bezini değiştirdim sadece ellerin neden üşüyor
Birde bizimki battaniyenin üstüne çıkarıyor ellerini(bende hep öyle yaparım) ondan ısınmıyor fazla
A AlisdendefBazen soğuk oluyor bazen sıcak oluyor ama elin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyormuş sırtı ve göğsü soğuksa üşüyor demekmiş
Emdikten sonra üstünü değiştirip altını alırsam bizimkide kusuyor canım yanım nekadar çok hareket okadar çok kusmuk
Bence sen kızı emzir annene ver Denizle daha çok ilgilen kız nasılsa bir süre daha Deniz kadar anlamaz onunla daha çok oyna
Dolasim sistemleri henuz tam gelismedigi icin el ve ayaklarinin soguk olmasi normal bunu biliyorum ama bazen asiri derecede buz oluyo sizede sormak istedim demek ki daha isinmak icin biraz daha buyumeleri gerek sorun yok o zamanSoğuk oluyor ama üstüne düşmüyorum ikinci çocuk olunca salıyorsun çayıra. Denizde telefon elimden düşmezdi okurdum sağı solu arardım
Arttı evet 3 aydır böyle sütüm de yetiyoremmediğihalde sadece sağarak arttı mı süt?
Evet doktorumuz dedi
Arttı evet 3 aydır böyle sütüm de yetiyor
Lansinoh ikili elektrikli kullanıyorum. Gündüzleri 2-3 saatte bir sağıyorum her öğün için,kaç kere gerekirse. 150 cc kadar çıkıyor.günde kaç kez sağım yapıyorsun cnm ne kadar çıkıyor? Bir de makine ne kullanıosun
Lansinoh ikili elektrikli kullanıyorum. Gündüzleri 2-3 saatte bir sağıyorum her öğün için,kaç kere gerekirse. 150 cc kadar çıkıyor.
Yok yara yapmıyor ben çok memnunum. Sağım kalitesi de çok iyi. Burada bi çok arkadaşla konuştuk;sütüm çok ama sağınca az geliyor diyen çok kişi var.. benim öyle değil. İyi ki değil yoksa kızım bu kadar anne sütü alamazdı. Emmediği için benim için ne kadar sağabildiğim çok önemli.tek seferde mi 150 cc ? Yara yapıyor mu lansinoh acaba
Yok yara yapmıyor ben çok memnunum. Sağım kalitesi de çok iyi. Burada bi çok arkadaşla konuştuk sütüm çok ama sağınca az geliyor diyen çok kişi var.. benin öyle değil. İyi ki değil yoksa kızım bu kadar anne sütü alamazdı. Emmediği için benim için ne kadar sağabildiğim çok önemli.
Evet tek seferde çıkıyor. Kızım öğünde ortalama 100 cc içiyor.
Sen de sağarak mı besliyorsun?yaa ne güzel. İnsan somut olarl görmeden sütün varloğına inanamıyor işte :/