- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Ne yazıkki sağlığı da sıkıntıya düştü o yüzden bu kadar dertlenmemYetisirsiniz canim sıkma canini onemli olan kilosu degil sagligi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazıkki sağlığı da sıkıntıya düştü o yüzden bu kadar dertlenmemYetisirsiniz canim sıkma canini onemli olan kilosu degil sagligi
Bizimki 2 ayn 10 günlük 4 kilo oldu sizin şimdi kaç kilo aslında 5 olması lazımdıMedipol koşuyolu, Fırat Erdoğan. Memnunuz biz de. 300₺ ücreti
Teşekkürler alalım biz de eğer internet üzerinden alıp da memnun kalan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
Hemen hemen aynı durumdayız sanırım. Bizimki de 3300 doğdu, 2890 a düştü. Benim de sütüm yetmiyormuş meğer mama takviyesine başladık 1. Ayında 3580 oldu. Bugün 2. Ay muyenesine gittik. Oğlum bir müddet emdikten sonra göğsümle savaşmaya başlıyor, öyle olumca sütü yetmiyor düşümcesiyle mamayı arttırdım ben ama doktor mamayı baya azalttı. Burdaki kilo alımı oranlarına bakımca 1100gr normal gelmişti bana ama doktor 500-700 gr kilo alımı iyi dedi. Şimdi emme vakti gelince ne yapçam kara kara düşünüyorum, başlayacak yine meme savaşları
Sizinki şimdi kaç günlük kaçıncı ayında?
Belkide en az demek istemiştirAylik 800 900 gr biliyodum normal kabul edildigini ama 500 700 gr az geldi bana bizim dr muz mesela bana aylik 900 gr yeter diyo sizinki bayagi az soylemis
Fotoğrafını çekip doktoruna atabilir misin?Bizimki yemyeşil☹
Minimum 700 gr alması isteniyor. İlk aylar için geçerli. 3.aydan sonra kilo alımı yavaşlayacak. İlk iki ay için ayda 500 az evet.Aylik 800 900 gr biliyodum normal kabul edildigini ama 500 700 gr az geldi bana bizim dr muz mesela bana aylik 900 gr yeter diyo sizinki bayagi az soylemis
Beslenme sorununu çözdünüz önemli olan bundan sonra ne kadar alacağı.Bizimki 2 ayn 10 günlük 4 kilo oldu sizin şimdi kaç kilo aslında 5 olması lazımdı
Süt yetmiyorsa mama vermemek için direnmek hiç doğru değil. Senin bebeğin zayıf mı neden öyle dedin?Yaa nasıl aldırdınız kilo ilk ay mama vermedim enbüyük hatamdı bnm
71 gunluguzMaşallah çok güzel beslemişsin 3 ay bitti mi senin benim başındayım
Tartidan tartiya degisir ama bizim evdeki tartiyla doktorumuzun tartisi bir cikiyoEvde kucağınıza alıp bebişi tartınca sonuç doğru çıkıyormu kızlar ya biz kontrole gidemedik doktor gelmeyin dedi kilosunu da merak ediyorum acaba doğru çıkarmı sonuç?
kilo konusunda da doğum kilosu önemli mesela bizim bebiş 3860 doğdu o yüzden bizimkinin kilosu 2500 doğanlardan daha fazla olacak doğal olarak Bence ayda alması gereken kiloyu alıyosa çiş kaka miktarı normalse çokta takmamak lazım
Zaten çocuklar 3-4 aydan sonra daha az alıyor diye biliyorum. Burdaki kilo alımlarına bakınca da bizimki normal diye düşündüm ama doktor mama takviyesinden dolayı öyle dedi sanırımAylik 800 900 gr biliyodum normal kabul edildigini ama 500 700 gr az geldi bana bizim dr muz mesela bana aylik 900 gr yeter diyo sizinki bayagi az soylemis
2ay + 2 günlük oldu. 4600 kilosuBizimki 2 ayn 10 günlük 4 kilo oldu sizin şimdi kaç kilo aslında 5 olması lazımdı
500 alt sınır ama 700gr normal , o kadar alsa yeter dediBelkide en az demek istemiştir
Birçok doktor aynı kanıda galiba, bizimki niye öyle dedi acabaMinimum 700 gr alması isteniyor. İlk aylar için geçerli. 3.aydan sonra kilo alımı yavaşlayacak. İlk iki ay için ayda 500 az evet.
Yeşil kakayı önemsemedi doktorFotoğrafını çekip doktoruna atabilir misin?
Ya da bebeği çıkarmasanız da biriniz gidip hiç değilsr sağlık ocağı doktoruna gösterip sorabilirsiniz.
Kaka bebeğin sağlık durumunu gösterir önemli bi konu.
Evet doğru şimdilik iyi gidiyoruz umarım daha da iyi oluruz herkesin evladıniçinde de benimBeslenme sorununu çözdünüz önemli olan bundan sonra ne kadar alacağı.
Çok güzel o zamanYeşil kakayı önemsemedi doktor
evet senle ben aynıyız sanırım senin daha fazla kilon maşallah umarım sağlıkla büyürlerZaten çocuklar 3-4 aydan sonra daha az alıyor diye biliyorum. Burdaki kilo alımlarına bakınca da bizimki normal diye düşündüm ama doktor mama takviyesinden dolayı öyle dedi sanırım
2ay + 2 günlük oldu. 4600 kilosu
500 alt sınır ama 700gr normal , o kadar alsa yeter dedi
Birçok doktor aynı kanıda galiba, bizimki niye öyle dedi acaba
Çok güzel o zaman
100 gr kadar hata olabilir belki.Evde kucağınıza alıp bebişi tartınca sonuç doğru çıkıyormu kızlar ya biz kontrole gidemedik doktor gelmeyin dedi kilosunu da merak ediyorum acaba doğru çıkarmı sonuç?
kilo konusunda da doğum kilosu önemli mesela bizim bebiş 3860 doğdu o yüzden bizimkinin kilosu 2500 doğanlardan daha fazla olacak doğal olarak Bence ayda alması gereken kiloyu alıyosa çiş kaka miktarı normalse çokta takmamak lazım
Biz direk kucaga aliyoruz100 gr kadar hata olabilir belki.
Ben bide küçük elyaf yastığı koyup tartının üzerine yatırıyorum.
Leğene koyan da duydum