Direk sıvı gibiyse gazdan diye biliyorum diğerini çok yaşamadım açıkcası,Kızlar nasılsınız benim bebişimde çok kusuyor ya ya direk sıvı halde çıkıyor yada peynir gibi hangisi gazdan hangisi emme fazlalığıydı unuttum genelde emzirmeden önce altını değiştiriyorum sonraya kalırsa direk çıkartıyo çünkü
Birde bebişlerin kontrollerine neden gitmiyorsunuz. Biz düşürdük diye bebeği 4 hastane gezdik üzerine çarşmba günü tekrar gittik hastaneye ve kimsecikler yoktu hastaneler en boş dönemlerini geçiriyor bence. En az temasla en hızlı şekilde işimizi halledip evde de bütün kıyafetleri değişerek riski azaltmaya çalıştım. Düştüğü için hiç gitmemekte daha riskli geldi bana kilo takibi içinde gidicem yine ay sonu
Senin çok önemliydi canım gitmen gerekirdi illaki bide yaşadığın şehire göre değişiyo şuan risk oranı, ben istanbulda yaşıyorum ailemde esenlerde oturuyo ve ilk sırada esenler var vaka sayısı olarak risk çok yüksek hastanemde esenlerde bu yüzden 3. Ay kontrolünü es geçicem sağlık ocağı evimin orda ama gitmek istemiyorum yinede hatta hasta olmasın diye dua ediyorum