2020 Şubat Anneleri

Kac gunluk oldu ve ne kadar almis su ana kadar ?
Ben dayanamiyorum dr a gitmeden once evde ara ara tartiyorum kilo alimini boylelikle kontrol etmis oluyorum.
Her mamanin arkasinda bebegin haftasina gore mama olcusu yaziyo markadan markaya bu olculer degisiyo oraya bakarak ver ama senide emiyosa orda yazani azaltta ver insaAllah biran once toparlar sıkma canini
Bir de bebekler her mamayi kabul etmezmis burada cogu kisi hipp in mamasini kullaniyo bende dahil mamalar arasinda icerigi en temiz mama oymus bi kac kere daha deneyin eger kusmaya devam ederse mamayi degistirmeyi deneyin bence

canım kızlar nasılsınız napıyosunuz? geçmişi bile okuyamadım kaç gündür öyle yoğun ve yorgunumki. umarım herkesler iyidir.

iki gündür kızımın doğum günü koşturmacası vardı. dün okulda bugün evde kutladık. saat olmuş 12 nerdeyse aha şimdi kızımın pastasını yedim yeminle oğlum ablasının doğum gününü çok güzel sabote etti

her akşam kolik krizlerimiz çok fena. annem gidince ben napıcam bilmiyorum kızımla yeterince ilgilenemiyorum. o da huysuz ve kaprisli hep. kardeşini inanılmaz çok seviyor ama bize karşı bazen çok aksi ve huysuz. bakalım bu da geçecek herhalde

Mete’nin göbeği düştü düşecek, incecik bir iplik gibi bişey kaldı o da kopsa bitecek artık. bugün 23. günümüz, düşsün artık bi zahmet
pazartesi kontrole götürücem ilk kez kendi çocuk doktorumuza. belki bir damla önerir biraz rahatlarız. hiç umudum yok ama

Benim sütüm hiç akmıyordu doğumda emzirme hemşiresi bestlak diye bi damla önerdi onu kullandım 3 gün sonra sütüm akmaya başladı hatta kızım boşaltamadigi için bu seferde mastit oldum, anne çayları da güzel ama bu damla daha çabuk etki ediyor, aktardan rezene,kimyon, anason alıp kendinde çay yapabilirsin 3 unu 1er tatlı kaşığı 250ml kaynamış suya döküp 10 15 dk demleyip iç. Allah yardımcın olsun inşallah şifa bulursunuz...

Kızlar emzirmeden önce göğsünüzü biraz sıkın sütünüz aksın göğüs ucunuza yedirin o sütü, öyle emzirmeye başlayın. Göğsünüz kuru olduğu için zaten yara olan yerler daha da fazla tahriş oluyor. Ayva çekirdeği jeli de çok ferahlatiyor kullanın mutlaka, emzirme sonrası göğüs ucunuz beyazliyor ve uzun süre sizliyorsa bu şekilde mantar olmuş olabilir Dr a gidin muhakkak onun için ilaç kullanın. Hepinize geçmiş olsun şimdiden bunların hepsini yaşadım 25 günlüğüz ama geçti hepsi çok şükür..

Biogaia biraz pahalı ama ilk çocuğum kolikti bizde işe yaramıştı. Birde toz haline gelmemiş kekik alıp demleyip 2 3 damla onun ağzına versen kalanıda kendin içsen? İnşallah şifa olur.

Kürt değil ama mantarimsi birşey oluyor ve kokuyor çok fena yani bende yapma taraftarı değildim ama pipi ucu biraz kızarınca mecburen yaptım çünkü yapması da zor birşey en azından bizimkinde öyleydi o zaman gördüm derinin altı beyaz beyaz olmuştu ve çok kötü kokuyordu ben çözümü sünnet ettirmekte buldum.

canim guzel saglikli yillari olsun begumcugun cok tatli olmus nasil mutlu kuzum
ayni tarif ettigin gibi elada kardesini cok seviyor ama bize karsi cok huysuz beni cok yoruyor,
doktor bana diyet verdi simdilik yumurta sut ve urunleri ,yogurt yemiyorum,bakliyat zTen yemiyorum, yinede cocuk hava kompresoru gibi gaz cikartip duruyor dualarimiz tutmadi gaz konusunda sanirim kuzum

canim doktor bana beslak damla verdi ,gunde 3 defa 20 damla.suya damlatip iciyorum ,birde humananin sut artirici cayi var onuda deneyebilirsin,iyi beslen ,iyi uyu bol.su ic ,sutun artar ,
mama.konusunda geceleri 1 defa 60 lik veriyorum, memeyide.nezaman isterse veriyorum cnku.emzik tutmuyor malesef, cok gecmis oosun canim.bebisler cabuk topluyor.,sen guclu durmaya calis

Biogaia biraz pahalı ama ilk çocuğum kolikti bizde işe yaramıştı. Birde toz haline gelmemiş kekik alıp demleyip 2 3 damla onun ağzına versen kalanıda kendin içsen? İnşallah şifa olur.
benim de ilk çocuk kolikti bu da öyle oldu sağolsun. yarın doktor kontrolü var bir de ona danışıcam damlayı. olmadı deneye deneye bulucaz. o damlayı da duydum ama kızımda da neler aldık fayda etmedi. olmayınca olmuyor ya.
kekik değil de kimyon tohumundan çay içiyorum onlar da bi işe yaramıyor. bunu böyle çekeceğiz belliki, sağlık olsun.

sağol Cananım ya bir aydır doğum gününü bekliyordu çok mutlu oldu tabii

alerjisi mi çıktı Ece’nin o yüzden mi diyet yapıyorsun? zaten ne yiyebiliyorduk ki anasını satayım her şey gaz ya da alerji yapıyor

tutmadı vallahi dualarımız. ama olsun napalım geçici bir süreç. inşallah 3 aya biter

Efulimmmm tesekkur ederim kuzummmmm sağol evet 20 günlük olduk artık onla uğrasmaktan giremiyorum bile foruma allah sanada tez zamanda nasip etsinnnn balım benim en hayırlısından inşallah ❣
Oyy Kuzum Benim maşallah ona. Valla Bende pek girmiyorum foruma küb sizi merakımdan giriyorum bazen:) Aminn kuzum inşallah. Seninle birlikte hamiş kalalım diyordum hep ama kısmet değilmiş benim için daha :)

K
Kuzum benim yaa biliyorum elbette zordur anlayabiliyorum seni ama kendini yıpratma. Bırak o kendi yağında kavrulsun ne hali varsa görsün. Senin yavrun var:/ onun için ayakta kalman gerek. Oda zamanla anlayacaktır bişeyleri senin değerini. Rabbim hiçbirşeyi karşılıksız koymaz

Kızlaaar moralim çok bozuk
Kızım ishal olmuş dün akşamdan beri kaç kere bez değiştirdim
Ya onu üşüttüm ya kendim üşüttüm
Ne yapabilirim Kızlar
Çok üzülüyorum
Karnı ağrıyordur şimdi onun kıyamam

Bebeğiniz en çok kaç gün kaka yapmazsa normaldir ? En son dün sabah 10 da yaptı , başka yapmadı. Kabız olduğunu düşünmeli miyim yarın doktor kontrolümüz var ama ben yine de size sormak istedim

Usutme olduğuna eminmisin cnm bebekler zaten ishal gibi yaparlar genelde

Cok guzel olmuş dogum gününüz canim ne kadar mutlu kolik olayına gelince allah sabir versin ya bendede uyumayan ve devamli aglayan bir kiz var artik tukeniyorum insallah bir an once gecer de rahatlariz

Günde 6 -7 kereye kadar yapabilir.
Aşırıysa ishal sayılır. Kaç kez yaptı ki

3-5-hatta 6 aylık olana kadar biz bunla mi yaşayacağız hep ya . Çok zormuş . Hamileliği zor sanırdım . O nimetmiş . Kusması kakası emmesi hep mesele . Ben baş ederim sanıyordum ama 15. Gün pilim bitmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…