- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Kac gunluk oldu ve ne kadar almis su ana kadar ?Kızlar dua edin kıxzım iyileşsin anne sütü yetmiyormuş mama ya başladık öneriniz var mı ki bunu sana bir ay sonra anladık aptal doktorumuz yüzünden çok kötü doktora denk gelmişiz onun yüzünden hasta oldu çocuğum
Dualarınızı gr yardımlarınızı bekliyorum 60 ml verdim fışkırarak burnundan ağzından kustu şimdi 40 ml veriyoruz
Siz ne kadar veriyorsunuz bu arada nasıl emziriyonuz sütü nasıl arttıracağım birde şu kabızlık olayı ne durumda aptamil kullanıyoruz ne olur yardı
Ben dayanamiyorum dr a gitmeden once evde ara ara tartiyorum kilo alimini boylelikle kontrol etmis oluyorum.
Her mamanin arkasinda bebegin haftasina gore mama olcusu yaziyo markadan markaya bu olculer degisiyo oraya bakarak ver ama senide emiyosa orda yazani azaltta ver insaAllah biran once toparlar sıkma canini
Bir de bebekler her mamayi kabul etmezmis burada cogu kisi hipp in mamasini kullaniyo bende dahil mamalar arasinda icerigi en temiz mama oymus bi kac kere daha deneyin eger kusmaya devam ederse mamayi degistirmeyi deneyin bence