2020 Şubat Anneleri

Kırktan sonra psikolojik olarak daha iyi olunuyormus onu bekliyorum artık

Inşallah mervişim ya o günlere gelmek istiyorum bir an önce

Darısı başıma inşallah bir an önce kurtulurum bu hastalıklı düşüncelerden ben de

Kırktan sonra psikolojik olarak daha iyi olunuyormus onu bekliyorum artık
Rabbim icimize ferahlik versin cnm 27 yasimdayim ilk defa dun agladim sebebsizce hala biri dokunsa aglayacagim o derecedeyim sebebsiz yere aglayanlar sacma gelirdi demkki aglaniyormus cok bunaldim ama dayanmak zorundayiz evlatlarimiz icin yaz gelince her sey cok daha guzel olacak insallah

Sevgili anneler kızımda ikidir şeffaf renkli sümüksü bi akıntı farkediyorum. Bu normal midir?

Ben bu aralar maşallah emmesini güçlendi gbi hissedyrm, bende bazen anne sütü de veriyorum ama mama da veriyorum.Dr umuz vermişti protein tozu katarak mama kullanyrz.Şmdi braz daha emmek istiyor biberonu azalttım eskiden misal 7 veriyorsam şmdi 4 e indirdim hergn azaltıyorm cnm tek tavsiyem bu olur.Bu konu hakkında videolar izliyordm byle bebeklere emzik ve biberon verdikçe meme emmek istemezlermiş.Emzik ve biberonu emdikçe yorgun düşüyorlarmş.Dediğin gbi canm sağlıkla büyüsünler sağlıklı uzun ömürlü olsunlar

Bizde biraz uyansa da gozlerini acik gorsek diyoruz acik oldugunda da gerci hep huysuz hep bi huzursuz hep bi aglamakli gaz sancilari sagolsun eger ben uyutursam ve yatagina birakirsam hemen uyaniyo ama annem uyutsun yatirsin uyanmiyo sanirim anne kokusundan uzaklastiklarini anliyolar o yuzden hemen uyaniyolar

Bende deneyeyim olabilir

bizimkide gazdan dolayı uyuyamıyorsanırım gaz çıkaarmayı pek beceremiyorum

Kızlar süt getiren çaylar var ya hangi marka sizce iyidir. Bide burun Aspiratörü ne kullanıyorsunuz. İnternetten sipariş vericem Bi sorayım dedim bizim kızlara
aktardan rezene al cnm hurma ve burda boza konusuldu bunlari denemeni tavsiye ederm
Sevgili anneler kızımda ikidir şeffaf renkli sümüksü bi akıntı farkediyorum. Bu normal midir?
Evet canim bizim doktor soylemisdi ve kizimdada var ara ara oluo dogdugundan beri 21 gun oldu

Biz sarılıktan 2 defa yattık ilk yatağımızda 15 küsurdu. Doktor mama vermeyin dedi.
başkaları ver dedi sarılık açlıktan olur sütün yetmiyordur dedi biz doktoru dinledik vermedik.
ışık aldık 2 gün taburcu olduk 2 gün sonra kontrole gittik gene yüksek sınırda çıkmış yarın bidaha gel dedi. Çocuğum delik deşik oldu kıyamam
Doktorumu değiştirdim. Rutin kanlarını aldı kan grubuna baktı idrar tahlili verdik. Diğer doktor bakmamıştı hiç neden düşmüyor diye araştırmadı.
Sarılık değeri 18 çıktı.
Benim kan grubum 0 pozitif kızımın B pozitif çıktı. Bu yüzden yüksek olabilir dedi idrar yolu enf çıktı bide
Hastanede yattık gene
Annemle şekerli su Verdik azcık mama verdik bide ışık aldık 11 e düştü değerimiz evdeyken mama be şekerli su verdik şükür atlattık
Keşke önce verseymişim mamayı çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…