Kırktan sonra psikolojik olarak daha iyi olunuyormus onu bekliyorum artıkDuzen oturmadigi icin karamsarsin canim inan bende ayni 2. Bide duzen otursa ona gore gezmeye baslasan ve buyudukce rahatliyorsun suan bende ayniyim aksam olunca daraliyorum hic disariya cikma imkanim yok mesela bide buyuk cocuk var tepemde ev desen aldi basini gidio derleyip toplarsam ne alâ temizlik felan hayal yani birisi bakarsa yapiom camasir utu yemek yaparsam benden mutlusu ve yorgunu yokzamanla alisicaz insallah canim yaz gelse inan hersey daha guzel olucak
Inşallah mervişim ya o günlere gelmek istiyorum bir an önceCanim hic oyle dusunme. Hayatina yeni bir anlam geldi. Kizinla ozgur olcaksin asil. Onla yapmak isticeksin herseyi. Beraber bir elmanin iki yarisi olur beraber gezer avm tatil alisveris hersey yaparsiniz. Anne kiz kombinleriyle. Daha guzel bir ozgurluk. Azcik buyusunler hele 3 aydan sonra yaz da geliyor bol bol kangurularimizi alir gezeriz. Onlarin gulusu yetecek bize
Darısı başıma inşallah bir an önce kurtulurum bu hastalıklı düşüncelerden ben deAynı duygular bende de vardı canım bugün 24 üncü gün ilk defa bu kadar birbirmize ait ve aşk hissettim aramızda ondan önce sadece kaygı ve başedemeyecem yapamayacak gibi beni kısıtlıyor gibi hissediyordum ama ezmirdikçr aramızdaki bağ güçleniyor ve birbirimizi anlamaya başladık sanki gerçekten çok farklı duygular yaşıyor insan hepsi gelip geçici o yüzden tadını çıkar bebeğinin bugünleri bidaha gelmeyecek onu düşün ☺
Rabbim icimize ferahlik versin cnm 27 yasimdayim ilk defa dun agladim sebebsizce hala biri dokunsa aglayacagim o derecedeyim sebebsiz yere aglayanlar sacma gelirdi demkki aglaniyormusKırktan sonra psikolojik olarak daha iyi olunuyormus onu bekliyorum artık
Ben bu aralar maşallah emmesini güçlendi gbi hissedyrm, bende bazen anne sütü de veriyorum ama mama da veriyorum.Dr umuz vermişti protein tozu katarak mama kullanyrz.Şmdi braz daha emmek istiyor biberonu azalttım eskiden misal 7 veriyorsam şmdi 4 e indirdim hergn azaltıyorm cnm tek tavsiyem bu olur.Bu konu hakkında videolar izliyordm byle bebeklere emzik ve biberon verdikçe meme emmek istemezlermiş.Emzik ve biberonu emdikçe yorgun düşüyorlarmş.Dediğin gbi canm sağlıkla büyüsünler sağlıklı uzun ömürlü olsunlar35+6da doğdu. Mama değil sütümü sağarak veriyorum. Ne kadar uğraşsam da memeyi doyacak kadar emmedi. Artık güçlendi ama yine de iki çekip bırakıyor
Emziriyorum ama sadece emzirmek için.
Biberonla vermediğim sürece aç.
Ben de sana nasıl hallettin bana da söyle diyecektim.
Neysr sağlıkla büyüsünler de nasıl olduğu önemli değil.
Hastane de varmıydı kontrol kan alıyorlar mı acaba hiçBugun gittim tartildik asi olduk. Ates yapmio diyor herkes ama hemsire kucukte olsa ihtimal var dedi. Calpol aldim donerken nolur nolmaz
Bizde biraz uyansa da gozlerini acik gorsek diyoruzTatlı anneler internet de yenidoğan 18 saat ortalama uyur diyor ama bizimki toplasan 5 saat anca uyuyor sizce neden olabilir hep emmek istiyor memede uyuyor ama ben alışmasın diye yatağa yatırıyorum uyanıyor çoğu zaman
Darısı başıma inşallah bir an önce kurtulurum bu hastalıklı düşüncelerden ben de❤
Bende deneyeyim olabilirBizde biraz uyansa da gozlerini acik gorsek diyoruzacik oldugunda da gerci hep huysuz hep bi huzursuz hep bi aglamakli gaz sancilari sagolsun eger ben uyutursam ve yatagina birakirsam hemen uyaniyo ama annem uyutsun yatirsin uyanmiyo sanirim anne kokusundan uzaklastiklarini anliyolar o yuzden hemen uyaniyolar
aktardan rezene al cnm hurma ve burda boza konusuldu bunlari denemeni tavsiye edermKızlar süt getiren çaylar var ya hangi marka sizce iyidir. Bide burun Aspiratörü ne kullanıyorsunuz. İnternetten sipariş vericem Bi sorayım dedim bizim kızlara
Evet canim bizim doktor soylemisdi ve kizimdada var ara ara oluo dogdugundan beri 21 gun olduSevgili anneler kızımda ikidir şeffaf renkli sümüksü bi akıntı farkediyorum. Bu normal midir?
Bebekler için sakıncalı aspiratör düye duydumKızlar süt getiren çaylar var ya hangi marka sizce iyidir. Bide burun Aspiratörü ne kullanıyorsunuz. İnternetten sipariş vericem Bi sorayım dedim bizim kızlara
Terlet kendini kız uyuyunca uyu. Bi de emzirirken maske kullan.Grip oldumvar mı tavsiyeniz Kızlar inşallah kızıma bulaştırmam
Hurmayla rezene bolca içiyorum cnm. Bide bozayı deneyeyim bariaktardan rezene al cnm hurma ve burda boza konusuldu bunlari denemeni tavsiye ederm
Evet canim bizim doktor soylemisdi ve kizimdada var ara ara oluo dogdugundan beri 21 gun oldu
Biz sarılıktan 2 defa yattık ilk yatağımızda 15 küsurdu. Doktor mama vermeyin dedi.Selam kizlar persembe gunu sezeryan dogum ile kizimi kucagima aldim kizim 3.350gr dogdu hastaneden ciktigimizda 3.030gr di sislik dediler bide beslenme bi tık düsükmus mememi aliyor fakat yetmiyor sanirim. Sezeryandan cikista gozumu actim kizimi sordum iyi dediler sonra saldim kendimi bagira bagira agladim ben boyle bi aci gormedim sezeryan olacak ark bu mesajimdan etkilenmesin cunku bu cok karsilasan bi durum degil ark sezeryani cok guzel gecti benimki hala agrilarim devam ediyo ciktim yirtik etime tuz basiyolar gibiydi bide dikisimin ustune kac kiloluk kum koymuslardi neyse ciktim odama agri kesici vs kendime geldim sonra 4 defa ayri hemsireler geldi icimi temizlemek icin karnima baski uygulayip rahmimin icin elleriyle temizlediler canimdan can cikti hastane iyiydi ilgi alaka da hijyeni ve dr da iyiydi ama bu uygulama cok agriliydi her hastane bunu yapmiyor zaten aciklamalari mantikli fakat bunu agriyan vucuduna anlatamazsin neyse uzatmayayimbebisimin sarilik degeri 13.7 cikti aclik esigide biraz dusukmus dr dediki emmesiyle alakali degil mama vermene gerek yok karaciger enzimleriyle alakali bir durum dedi ama ben yinede gunde 1 veya 2 mama vericem en azindan su sariligi atlatana kadar bide deger cok mu yuksek sizce
Yok canım bende doğurmadım dahaGününü doldurup bekleyen bir ben mi kaldım herkes doğurdu galiba
Çok teşekkür ederim rahatladım :)aktardan rezene al cnm hurma ve burda boza konusuldu bunlari denemeni tavsiye ederm
Evet canim bizim doktor soylemisdi ve kizimdada var ara ara oluo dogdugundan beri 21 gun oldu
Bzdden aldilar sarilik devam sebebi ne diye. Sebebi cikmadi anne sutunsariligi dediler sarilikta 6 ciktiHastane de varmıydı kontrol kan alıyorlar mı acaba hiç