Aman bunca lohusanın arasında anlatmayın bu gece herkes kötü rüyalar görür :)Lohusa ve bebekk 40 gun yalniz kalmaz uzerlerine kapi kapatilmaz derler ya halk arasinda ay ondan midir bilmem annemle kv oglumu yikayacaklardi bende o sirada firsatten istifade uyuym dinleniyim biraz dedim odanin kapisinida kapattim ruyamda icine cin girmis insanlar gordum ruhum daraldi surekli kacmaya calisiyodum ayy cok kotuyduu
Hayirli olsun cnm allah anali babali büyütsünBEnde Doğum yaptımanne oldum
Ben eczaneden ocean markalı d vitamini aldım. Bir puf yetiyor.Kızlar d vitamini hangisini kullanıyorsunuz ben asm den verilen i kullanmak istemiyorum 10 günlük olduk 5 gün sonra başlamamız gerekiyor galiba
öyle diyorlar bende bilmiyordum, kullanma sen ışığı yine bir süre bu sarılık olayı geçene kadar en iyisi.Bizim de odasında ayarlı sarı ışık var. Yüzü de sarı gibi ama sarı ışık kullanmasam mı ki odada. Daha 3 gunluguz,sali kontrolümüz var.
sonrasında daha olmadı, bugün takip edicem bir daha olursa mutlaka gidicem. çok teşekkür ederimASM deki hemşire bana kanamanda koyulaşma olursa yani normal seyrinden farklı bir kanama olursa Dr a görün demişti senin hastanede yakındı sanırım fazla bekletme bence ne olur ne olmaz
gözün aydın alla analı babalı büyütsünBEnde Doğum yaptımanne oldum
hastanede yazdılar bize aldık, deca-tabs adı. ama bize başlayın dediler 15 gün beklemedik, veriyorum ben yanlış mı yapıyorum acabaKızlar d vitamini hangisini kullanıyorsunuz ben asm den verilen i kullanmak istemiyorum 10 günlük olduk 5 gün sonra başlamamız gerekiyor galiba
Aynen benimde 2.bebeğim sanki bunda daha çok anneliği hissediyor gibiyim tecrübeli olduğumuz için sanırım. Tadını çıkartalımevet ya resmen yeni doğmuş bebek kokusuna hasret kalmışım
birincilerde tecrübesizlik, korku ve endişeden sanırım tadını çok çıkaramadık. yani ben öyle hissediyorum. sanki şu an daha çok tadını çıkarıyormuşum gibi oldu. acaba ikinci tecrübeyi yaşayan herkes böyle mi hissediyor
henüz çok erken canım kendin de söyledin bak. ben kendimi hazırladım en az 3-4 ay bir düzen beklemiyorum.
bir şeyler düzene girsin diye uğraştıkça daha kötü oluyor. akışına bırakalım elbet olur. bahar gelecek, sonrası yaz. her şey güzel olacak inşallah ❤
Kaç damla kullanıyorsunuz d vitamininiBen eczaneden ocean markalı d vitamini aldım. Bir puf yetiyor.
İki başlığı var damlatırsak 3 damla, sıkacaksak bir puf yapıyoruz. Biz puf tercih ettik tek seferde gidiyor. O daha rahat oluyor.Kaç damla kullanıyorsunuz d vitaminini
Hep ole canimFull uykusuz bir gecenin sabahı
Duzen oturmadigi icin karamsarsin canim inan bende ayni 2. Bide duzen otursa ona gore gezmeye baslasan ve buyudukce rahatliyorsun suan bende ayniyim aksam olunca daraliyorum hic disariya cikma imkanim yok mesela bide buyuk cocuk var tepemde ev desen aldi basini gidio derleyip toplarsam ne alâ temizlik felan hayal yani birisi bakarsa yapiom camasir utu yemek yaparsam benden mutlusu ve yorgunu yokHerkes doğurmuş nerdeysedoguranlarin gözleri aydın doğuracak olanlar da sağlıkla kavuşsun inşallah ❤
Bugün bebişim 19 günlük onu çok seviyorum ama bi tarafımda onu özgürlüğümü elimden almış olarak görüyor vicdanım sızlıyorhep bi vesvese var beynimde. Akşamları daha fena oluyorum. Aglamalarim başlıyor afakanlar basıyor artık hiç bir zaman özgür ve mutlu olamıcam gibi hissediyorum
Canim hic oyle dusunme. Hayatina yeni bir anlam geldi. Kizinla ozgur olcaksin asil. Onla yapmak isticeksin herseyi. Beraber bir elmanin iki yarisi olur beraber gezer avm tatil alisveris hersey yaparsiniz. Anne kiz kombinleriyle. Daha guzel bir ozgurluk. Azcik buyusunler hele 3 aydan sonra yaz da geliyor bol bol kangurularimizi alir gezeriz. Onlarin gulusu yetecek bizeHerkes doğurmuş nerdeysedoguranlarin gözleri aydın doğuracak olanlar da sağlıkla kavuşsun inşallah ❤
Bugün bebişim 19 günlük onu çok seviyorum ama bi tarafımda onu özgürlüğümü elimden almış olarak görüyor vicdanım sızlıyorhep bi vesvese var beynimde. Akşamları daha fena oluyorum. Aglamalarim başlıyor afakanlar basıyor artık hiç bir zaman özgür ve mutlu olamıcam gibi hissediyorum
İzmirde gezersiniz biz haziranda bile rüzgardan çıkamayız. Erzurum’a ilk geldiğimde bende özgürlüğümden ödün verdiğimi düşündüm. Birazda öyle oldu. Aralık ayıydı her yer kar buz. Yoğun bir çalışma ve sosyal yaşamdan sonra resmen eve tıkıldım. Ama sıcak memleketlerde kanguru ile araba ile çıkarsınız. Çok keyifli oluyor.Canim hic oyle dusunme. Hayatina yeni bir anlam geldi. Kizinla ozgur olcaksin asil. Onla yapmak isticeksin herseyi. Beraber bir elmanin iki yarisi olur beraber gezer avm tatil alisveris hersey yaparsiniz. Anne kiz kombinleriyle. Daha guzel bir ozgurluk. Azcik buyusunler hele 3 aydan sonra yaz da geliyor bol bol kangurularimizi alir gezeriz. Onlarin gulusu yetecek bize
Suan 17 derece suan bile cikariz valla 33 gunluguz amaaİzmirde gezersiniz biz haziranda bile rüzgardan çıkamayız. Erzurum’a ilk geldiğimde bende özgürlüğümden ödün verdiğimi düşündüm. Birazda öyle oldu. Aralık ayıydı her yer kar buz. Yoğun bir çalışma ve sosyal yaşamdan sonra resmen eve tıkıldım. Ama sıcak memleketlerde kanguru ile araba ile çıkarsınız. Çok keyifli oluyor.
Bizde Kars ta güneşi gördüğümüzde hemen perdeyi açıp ohh diyoruz oğluşumla olsun diyorum. Buna da şükürSuan 17 derece suan bile cikariz valla 33 gunluguz amaa
Canım 1 aylık kontrole gittinmi ne yapıyorlar aşı ateş yapıyor muSuan 17 derece suan bile cikariz valla 33 gunluguz amaa