2020 Şubat Anneleri

Canım 1 aylık kontrole gittinmi ne yapıyorlar aşı ateş yapıyor mu
Ateş yapmıyo canım aşı ama bana ateş düşürücü yazdırdı hemşire evde bulunması gerek gerçi artık ☺️ Calpol dü adı sanırım tadını küçükken çok severdim 😂, ama ne hikmetse çatır çatır gazını çıkaran yavrum kucağıma aldığım anda çıkarıyodu hatta aşıdan sonra gaz sorunumuz oldu kaka sorunumuz aşıdanmırır çözemedim ben gaz damlasıyla günleri geçiriyorum vermeyince sancısı oluyo 😞

Kızlar kocayla acayip gerildim hastaneyi de iptal ettim. Bir hışımla arabayı boşalttım. Anahtarı verdim eline. Bana sen sat demedin mi diyor. Sanki her lafımı yapıyormuş gibi. Annemle bir olup üstüme geliyorlar. Bıktım bu erkek hegomanyasından ve ona çanak tutan kadınlardan. Annemde sanıyor ki ben evde hep böyleyim. Kusura bakmayın siz neyle uğraşıyorsunuz ben neyle. 😩

Kızlar kocayla acayip gerildim hastaneyi de iptal ettim. Bir hışımla arabayı boşalttım. Anahtarı verdim eline. Bana sen sat demedin mi diyor. Sanki her lafımı yapıyormuş gibi. Annemle bir olup üstüme geliyorlar. Bıktım bu erkek hegomanyasından ve ona çanak tutan kadınlardan. Annemde sanıyor ki ben evde hep böyleyim. Kusura bakmayın siz neyle uğraşıyorsunuz ben neyle. 😩
Canim ya takma artik araba konusunu bosver her ser de vardir bi hayir🙄

Bizim kız ilginç bir şekilde memeyi boşaltınca o garip şapırtı sesini çıkarmıyor ve iyi emiyor. sürekli sağmakta çok yorucu. Evi şu anda pislik götürüyor hiç elimden iş gelmiyor artık. Çöpü çöp üstüne koymuyorum.

Tatlı anneler internet de yenidoğan 18 saat ortalama uyur diyor ama bizimki toplasan 5 saat anca uyuyor sizce neden olabilir hep emmek istiyor memede uyuyor ama ben alışmasın diye yatağa yatırıyorum uyanıyor çoğu zaman

Herkes doğurmuş nerdeyse 😍 doguranlarin gözleri aydın doğuracak olanlar da sağlıkla kavuşsun inşallah ❤
Bugün bebişim 19 günlük onu çok seviyorum ama bi tarafımda onu özgürlüğümü elimden almış olarak görüyor vicdanım sızlıyor 😔 hep bi vesvese var beynimde. Akşamları daha fena oluyorum. Aglamalarim başlıyor 😢 afakanlar basıyor artık hiç bir zaman özgür ve mutlu olamıcam gibi hissediyorum 😔
Aynı duygular bende de vardı canım bugün 24 üncü gün ilk defa bu kadar birbirmize ait ve aşk hissettim aramızda ondan önce sadece kaygı ve başedemeyecem yapamayacak gibi beni kısıtlıyor gibi hissediyordum ama ezmirdikçr aramızdaki bağ güçleniyor ve birbirimizi anlamaya başladık sanki gerçekten çok farklı duygular yaşıyor insan hepsi gelip geçici o yüzden tadını çıkar bebeğinin bugünleri bidaha gelmeyecek onu düşün ☺️

Beni de uykusuzluk zorluyor. Annem benle yatıyor ama gece bir faydası yok. Allah için gündüz çok bakıyor. Eşime sen gel gece en azından gazını çıkarırsın diyorum ayarlama yapıyorum anneme söylüyorum kadın tamam diyor tam yatacakken annem yatsın diyor. Annem de bizim kız azdı diyordur. Aslında alakası yok 🤪
Bence sen haklısın özellikle kocaları gece yormak gerek empati için

Tatlı anneler internet de yenidoğan 18 saat ortalama uyur diyor ama bizimki toplasan 5 saat anca uyuyor sizce neden olabilir hep emmek istiyor memede uyuyor ama ben alışmasın diye yatağa yatırıyorum uyanıyor çoğu zaman
Sen onlara bakma canim😂bizdekiler numune vala toplasan anca o kadar onuda guc bela 😕sallamayla yapio saolsun

Çok acil emziğe alıştırmam lazım 🤦‍♀️
Emip doyduktan sonra uykusu gelince tekrar emmek istiyor, karnı tok olduğu için rahatsız oluyor ağlamaya başlıyor. sakinleştiriyorum sonra tekrar emmek istiyor. bu döngü bitmiyor tabii. elimdeki emzikleri kabul etmedi, avent alıcam ama eşim yok şu an, çıkıp da alamadım bende. umarım ona alışır.

çünkü uykuya dalmak için emme ihtiyacı duyuyor ama süt gelmesin istiyor. ama verdiğim ezmiği de beğenmiyor beyfendi 😂

bu arada bugün de neredeyse hiç kanamam yok, çok az var. bir daha öyle olursa doktora gidicem, inşallah olmaz.

ilk çocukta yaşanan o duyguları çok iyi hatırlıyorum. çok normal, insanın hayatı tamamen değişiyor. hiç bilmediği bir hayat başlıyor. kimseye bu konuda tavsiye verecek kadar tecrübeli değilim ama tek bildiğim bu duygular geçiyor, bu yeni hayata insan alışıyor.

hatta ikinci kez anne olunca keşke kızımın ilk zamanlarının tadını daha çok çıkarabilseydim diyorum 🥰 ama bu duygular buna engel olabiliyor. o yüzden elinizden geldiğince koklayın, bağrınıza basın, o yeni doğmuş bebek kokusunu insan çooook özlüyor ❤️

Kızlar virüs Erzurum’a da geldi.😱 Hemen dibimizde hastane var İranlı da virüs tespit edilmiş . Çok tedirginiz. Karantina altına almışlar. Allah’tan bugün bir yere çıkmamışım. İşin kötüsü arabayı sattık ve alana kadar eşim illaki toplu taşımaya binecek. Onu bir kez daha dövmek istedim şu an.

Kızlar virüs Erzurum’a da geldi.😱 Hemen dibimizde hastane var İranlı da virüs tespit edilmiş . Çok tedirginiz. Karantina altına almışlar. Allah’tan bugün bir yere çıkmamışım. İşin kötüsü arabayı sattık ve alana kadar eşim illaki toplu taşımaya binecek. Onu bir kez daha dövmek istedim şu an.
Allah korusun canim ya insallah birsey olmaz hic kimseye cok ters bi zamanda satildi arabaniz gercekden😕 en kisa zamanda bulursunuz insallah

Emip doyduktan sonra uykusu gelince tekrar emmek istiyor, karnı tok olduğu için rahatsız oluyor ağlamaya başlıyor. sakinleştiriyorum sonra tekrar emmek istiyor. bu döngü bitmiyor tabii. elimdeki emzikleri kabul etmedi, avent alıcam ama eşim yok şu an, çıkıp da alamadım bende. umarım ona alışır.

çünkü uykuya dalmak için emme ihtiyacı duyuyor ama süt gelmesin istiyor. ama verdiğim ezmiği de beğenmiyor beyfendi 😂

bu arada bugün de neredeyse hiç kanamam yok, çok az var. bir daha öyle olursa doktora gidicem, inşallah olmaz.

ilk çocukta yaşanan o duyguları çok iyi hatırlıyorum. çok normal, insanın hayatı tamamen değişiyor. hiç bilmediği bir hayat başlıyor. kimseye bu konuda tavsiye verecek kadar tecrübeli değilim ama tek bildiğim bu duygular geçiyor, bu yeni hayata insan alışıyor.

hatta ikinci kez anne olunca keşke kızımın ilk zamanlarının tadını daha çok çıkarabilseydim diyorum 🥰 ama bu duygular buna engel olabiliyor. o yüzden elinizden geldiğince koklayın, bağrınıza basın, o yeni doğmuş bebek kokusunu insan çooook özlüyor ❤
Canim ya emzik konusunu bende deniyorum evde azcik recele batirinca epey tutuo 3 4 gundur devamlı deniyorum bu sekilde bugun recele batirmadan verdm zorda olsa tuttu agzini acmio bende azcik kakaliyrum sonra tutuo dene istersen

hatta ikinci kez anne olunca keşke kızımın ilk zamanlarının tadını daha çok çıkarabilseydim diyorum 🥰 ama bu duygular buna engel olabiliyor. o yüzden elinizden geldiğince koklayın, bağrınıza basın, o yeni doğmuş bebek kokusunu insan çooook özlüyor ❤
Birde su var cok emzik emecek bir cocuga benzemio gibi yada alismayinca bana ole bilemiyorm emzik varken cok sakin ama o olmayinca ya kucakla dio ya emzir yada gezdir dio😭 alismasi icin butun cabam cok yoruluyorum

öyle diyorlar bende bilmiyordum, kullanma sen ışığı yine bir süre bu sarılık olayı geçene kadar en iyisi.

sonrasında daha olmadı, bugün takip edicem bir daha olursa mutlaka gidicem. çok teşekkür ederim ❤

gözün aydın alla analı babalı büyütsün ☺

hastanede yazdılar bize aldık, deca-tabs adı. ama bize başlayın dediler 15 gün beklemedik, veriyorum ben yanlış mı yapıyorum acaba 🙄

Canım bana hastane de hiç demediler bir şey asm deki ebe damlayı verdi 15.gün başka dedi. Ben sadece o damlayı kullanmak istemediğim için sordum

Kızlar süt getiren çaylar var ya hangi marka sizce iyidir. Bide burun Aspiratörü ne kullanıyorsunuz. İnternetten sipariş vericem Bi sorayım dedim bizim kızlara

Kızlar bende hergun pansumana gidiyorum ameliyat yerim akıyor ya
Bugün bebiside tıp merkezine götürdük gözü için damla verdiler ama dvit sormayı unuttum kimsede bişey demedi bugüne kadar anlamadım kullanmak sartmi dvit kızlar bugün 13.gunumuz ona göre alicam bende

Kızlar bende hergun pansumana gidiyorum ameliyat yerim akıyor ya
Bugün bebiside tıp merkezine götürdük gözü için damla verdiler ama dvit sormayı unuttum kimsede bişey demedi bugüne kadar anlamadım kullanmak sartmi dvit kızlar bugün 13.gunumuz ona göre alicam bende
Bana asm 10. Gün Başla demişti

X