Çok acil emziğe alıştırmam lazım
Emip doyduktan sonra uykusu gelince tekrar emmek istiyor, karnı tok olduğu için rahatsız oluyor ağlamaya başlıyor. sakinleştiriyorum sonra tekrar emmek istiyor. bu döngü bitmiyor tabii. elimdeki emzikleri kabul etmedi, avent alıcam ama eşim yok şu an, çıkıp da alamadım bende. umarım ona alışır.
çünkü uykuya dalmak için emme ihtiyacı duyuyor ama süt gelmesin istiyor. ama verdiğim ezmiği de beğenmiyor beyfendi
bu arada bugün de neredeyse hiç kanamam yok, çok az var. bir daha öyle olursa doktora gidicem, inşallah olmaz.
ilk çocukta yaşanan o duyguları çok iyi hatırlıyorum. çok normal, insanın hayatı tamamen değişiyor. hiç bilmediği bir hayat başlıyor. kimseye bu konuda tavsiye verecek kadar tecrübeli değilim ama tek bildiğim bu duygular geçiyor, bu yeni hayata insan alışıyor.
hatta ikinci kez anne olunca keşke kızımın ilk zamanlarının tadını daha çok çıkarabilseydim diyorum
ama bu duygular buna engel olabiliyor. o yüzden elinizden geldiğince koklayın, bağrınıza basın, o yeni doğmuş bebek kokusunu insan çooook özlüyor ❤