- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
yani aslinda donmesi lazim ama canim belki üşütmüş olabilirsin agliyormu yaparken benimki yesil olunca aglio fena halde
Yok normal daha 5. Günlükmüş ilkten siyah sonra koyu yeşil sonrasında sarımtırak hardal denilebilir ona dönüyor. Endişe etme canım.
Nasıl yeşil koyumu koyuysa daha atmamıştır belki vücudundan, ama sarıya döndüyse değişmedi bizde ilk gün koyu kaka yapmıştı 2. Gün düzelmişti canım
Alıntıları yapmışım ama cevap yazamadan bırakmışım kızlar teşekkür ediyorum yorumlar için bizimde dönmeye başladı kaka rengi her bebek farklı oluyor demekkiCanım bizimde öyle oldu gayet normal merak etme yavaş yavaş sarıya döner
Hepsini yaşadım hala ara ara bakamıcakmışım gibi geliyo hele gaz sancısından ağladığı zamanlarBu lohusalık çok garip gerçekten hem kendimi çok güçlü hissediyorum bebişe bakma onunla ilgilenme konusunda hemde bakamıcakmışım gibi geliyorşu anda 6 günlük oldu bebişimiz ve geceleri mutlaka yanında uyanık birinin kalmasını istiyorum kusmuğu boğazına kaçar duyamam diye korkuyorum Benim gibi manyaklık yapan yoktur herhalde
pazartesi de kontrolümüz vardı 100 gr vermiş doğum kilosundan doktor normal dedi sarılık değerine fln da bakmadı bizimde sormak aklımıza gelmedi bu arada bizim bebiş sünnetli doğmuş yani sünnet derisi yok 6 yaşına kadar bekleyip sünnet gerip gerekmediğine bakıp ona göre yol çizilecekmiş inşallah bir sıkıntı yaşamayız
sagi solu dinleme canim .vakti gelince elbette yatagina alistirirsin.,ama simdi bebisin senin kokuna ve sicakligina ihtiyaci var suan.bolbol emzir koynunda uyut bisey olmaz,buyuyunce istesende gelmiyolar kucaginaTatlı anneler internet de yenidoğan 18 saat ortalama uyur diyor ama bizimki toplasan 5 saat anca uyuyor sizce neden olabilir hep emmek istiyor memede uyuyor ama ben alışmasın diye yatağa yatırıyorum uyanıyor çoğu zaman
Ben varım çünkü doğduğundan beri ağzına kusmuk geliyo bügün 10 gün oldu ama o kadar yoruldumki dün boğulur gibi ses çıkardı koştum hemen kaldırdım bişey olcak diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu bende sürekli nefes alışverişini takip ediyorumBu lohusalık çok garip gerçekten hem kendimi çok güçlü hissediyorum bebişe bakma onunla ilgilenme konusunda hemde bakamıcakmışım gibi geliyorşu anda 6 günlük oldu bebişimiz ve geceleri mutlaka yanında uyanık birinin kalmasını istiyorum kusmuğu boğazına kaçar duyamam diye korkuyorum Benim gibi manyaklık yapan yoktur herhalde
pazartesi de kontrolümüz vardı 100 gr vermiş doğum kilosundan doktor normal dedi sarılık değerine fln da bakmadı bizimde sormak aklımıza gelmedi bu arada bizim bebiş sünnetli doğmuş yani sünnet derisi yok 6 yaşına kadar bekleyip sünnet gerip gerekmediğine bakıp ona göre yol çizilecekmiş inşallah bir sıkıntı yaşamayız
humananin cayini tavsiye etti bana cocuk doktoruKızlar süt getiren çaylar var ya hangi marka sizce iyidir. Bide burun Aspiratörü ne kullanıyorsunuz. İnternetten sipariş vericem Bi sorayım dedim bizim kızlara
Benimki dün alıştı rahat ettim şükürÇok acil emziğe alıştırmam lazım
Emip doyduktan sonra uykusu gelince tekrar emmek istiyor, karnı tok olduğu için rahatsız oluyor ağlamaya başlıyor. sakinleştiriyorum sonra tekrar emmek istiyor. bu döngü bitmiyor tabii. elimdeki emzikleri kabul etmedi, avent alıcam ama eşim yok şu an, çıkıp da alamadım bende. umarım ona alışır.
çünkü uykuya dalmak için emme ihtiyacı duyuyor ama süt gelmesin istiyor. ama verdiğim ezmiği de beğenmiyor beyfendi
bu arada bugün de neredeyse hiç kanamam yok, çok az var. bir daha öyle olursa doktora gidicem, inşallah olmaz.
ilk çocukta yaşanan o duyguları çok iyi hatırlıyorum. çok normal, insanın hayatı tamamen değişiyor. hiç bilmediği bir hayat başlıyor. kimseye bu konuda tavsiye verecek kadar tecrübeli değilim ama tek bildiğim bu duygular geçiyor, bu yeni hayata insan alışıyor.
hatta ikinci kez anne olunca keşke kızımın ilk zamanlarının tadını daha çok çıkarabilseydim diyorumama bu duygular buna engel olabiliyor. o yüzden elinizden geldiğince koklayın, bağrınıza basın, o yeni doğmuş bebek kokusunu insan çooook özlüyor ❤
Ben dut kurusu ve yer elması yiyorum birde badem sabah akşam rezene ve kimyon çayı içiyorum bol bol yeşillik salatası bol su ama bence en önemlisi dinlenmekKızlar süt getiren çaylar var ya hangi marka sizce iyidir. Bide burun Aspiratörü ne kullanıyorsunuz. İnternetten sipariş vericem Bi sorayım dedim bizim kızlara
Biz de ilk zamanlar nöbetleşe beklemiştik. Korkularımız çok doğal,zamanla azalacak ama bitmeyecek annelik içgüdüsü böyle işliyor, her anımız endişe :)Bu lohusalık çok garip gerçekten hem kendimi çok güçlü hissediyorum bebişe bakma onunla ilgilenme konusunda hemde bakamıcakmışım gibi geliyorşu anda 6 günlük oldu bebişimiz ve geceleri mutlaka yanında uyanık birinin kalmasını istiyorum kusmuğu boğazına kaçar duyamam diye korkuyorum Benim gibi manyaklık yapan yoktur herhalde
Ya evet artik doktorlarada guven olmuyor istee bende gunde 2kez vermeye basladimBiz sarılıktan 2 defa yattık ilk yatağımızda 15 küsurdu. Doktor mama vermeyin dedi.
başkaları ver dedi sarılık açlıktan olur sütün yetmiyordur dedi biz doktoru dinledik vermedik.
ışık aldık 2 gün taburcu olduk 2 gün sonra kontrole gittik gene yüksek sınırda çıkmış yarın bidaha gel dedi. Çocuğum delik deşik oldu kıyamam
Doktorumu değiştirdim. Rutin kanlarını aldı kan grubuna baktı idrar tahlili verdik. Diğer doktor bakmamıştı hiç neden düşmüyor diye araştırmadı.
Sarılık değeri 18 çıktı.
Benim kan grubum 0 pozitif kızımın B pozitif çıktı. Bu yüzden yüksek olabilir dedi idrar yolu enf çıktı bide
Hastanede yattık gene
Annemle şekerli su Verdik azcık mama verdik bide ışık aldık 11 e düştü değerimiz evdeyken mama be şekerli su verdik şükür atlattık
Keşke önce verseymişim mamayı çok pişmanım
Yok canım bende doğurmadım daha38+5iz bugün daha da doğurcakmışım gibi hissetmiyorum
Ama bizimki abarttı ben uyuyamıyorum bu sefer güçsüz düştüm 2 gün şimdi gribimsagi solu dinleme canim .vakti gelince elbette yatagina alistirirsin.,ama simdi bebisin senin kokuna ve sicakligina ihtiyaci var suan.bolbol emzir koynunda uyut bisey olmaz,buyuyunce istesende gelmiyolar kucagina☺
Vizede sarılık sebebini söylemediler olur normal dediler sadeceBzdden aldilar sarilik devam sebebi ne diye. Sebebi cikmadi anne sutunsariligi dediler sarilikta 6 cikti
Hahahah çok iyiymiş ya çok güldüm.Esim 2 gun izinliydi dun ona sen yaticaksin yanimda annem burdayken bi deneme yap dedim biz oturma odasinda yattik annem salona gecti bir sey olursa uyandirin dedi bizimkisi o ara uyuyodu 1 saat sonra aglama krizlerine girdi annemde uyandi geldi neyse odada 3 muz yattik bu sefer bebek uyuyunca bizde uyuduk gece acikinca aglamis esim kalkmis kendi yattigi battaniyeyi pis pis liyomus halbuki bebek benim yanimda babynestin icinde yatiyo annem anlatinca gulmekten oldumannem de ben giderken oglumu istanbula goturucem siz bu cocuga bakamicaksiniz anlasildi diyip duruyo
Ilk once okudugumda aksedemedim uykusuzluk çarpinca ama sonra tekrar tekrar okuyunca cok guldum yaaEsim 2 gun izinliydi dun ona sen yaticaksin yanimda annem burdayken bi deneme yap dedim biz oturma odasinda yattik annem salona gecti bir sey olursa uyandirin dedi bizimkisi o ara uyuyodu 1 saat sonra aglama krizlerine girdi annemde uyandi geldi neyse odada 3 muz yattik bu sefer bebek uyuyunca bizde uyuduk gece acikinca aglamis esim kalkmis kendi yattigi battaniyeyi pis pis liyomus halbuki bebek benim yanimda babynestin icinde yatiyo annem anlatinca gulmekten oldumannem de ben giderken oglumu istanbula goturucem siz bu cocuga bakamicaksiniz anlasildi diyip duruyo
Ay gitmesi daha kotuymus ya bizimkisi en azindan yardim etmeye calisti yanlista yapsaHahahah çok iyiymiş ya çok güldüm.
Eşini tebrik ediyorum benim eşim de yanımda yatıyo ama (neden yatıyo acabaa?) ilk ağlamada yorum bile yapmadan battaniyesini alıp yan odaya geçiyo.
İlk kalktığında yardım etmeye kalktı sandım baktım gidiyo
Aaa süzülerek gitti adam
Boşa gıcığım demiyorum
Aaaaa gercekden şok oldum yani o battaniyeyle bogardim ben olsam onuHahahah çok iyiymiş ya çok güldüm.
Eşini tebrik ediyorum benim eşim de yanımda yatıyo ama (neden yatıyo acabaa?) ilk ağlamada yorum bile yapmadan battaniyesini alıp yan odaya geçiyo.
İlk kalktığında yardım etmeye kalktı sandım baktım gidiyo
Aaa süzülerek gitti adam
Boşa gıcığım demiyorum
Sonra ben yardım etmiyosun dedim diye kaç gece benimle sabahladı. Ortası yok bizimkinin. Hayır bi işe de yaramıyo. Her şeyi yatarak yapıyo. Ağlıyosa yattığı yerden ver bana diyo. Nerdeyse altını yatarak değişecek.Ay gitmesi daha kotuymus ya bizimkisi en azindan yardim etmeye calisti yanlista yapsa