2020 Şubat Anneleri

Kızlar kızım banyodan sonra mayıştı uyanmıyor zorla uyandırıp emziriyorum sizde de öylemi tüm gün böyleydi

Kızlar bu emeliyat ağrısı kaç güne geçiyor. İnanılmaz canım yanıyor. Oğlumu bile sevemiyorum ağrıdan. Cayır cayır yanıyor ameliyat yeri.
Seninde mi spinal olmıştu canım bende mahvoldum ya çocuğu gözüm görmedi valla of bir an önce toparlarız inşallah

Seninde mi spinal olmıştu canım bende mahvoldum ya çocuğu gözüm görmedi valla of bir an önce toparlarız inşallah
Aynen milacım. Belden uyuşturdular. Ama sonrasının bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Tamam benim acı eşiğim de çok düşük ama ağrı kesiciler bile fayda etmiyo. Dün öğlen ameliyattan çıktığından beri inanılmaz kötüyüm çocuğuma bile doyamadım

Al benden de o kadar canım ya ben ameliyatta bile nerdeyse hissettim gibi birşey çekiştirme ler zaten ayrıda o kadar suni aldım ama bu ameliyat sonrası fenaydı bilseydim epidural alırdım 3 ağrı kesici yedim artık en sonunda baya etkili bi serum taktı öyle yarım saat rahatladım zaten çocuğumu gözüm görmedi bile inşallah tez zamanda geliriz kendimize ya

Geceyi atlattık çok şükür dün yaşadıklarım anlatılmaz heralde kızımın huysuzluğu ağlaması o ağladıkça içim gidiyo sancısı ne zormuş elinden bişeyde gelmiyo 16 saat boyunca ağlarmı bi çocuk nadıl yorulduysa 2 gibi bi derin daldı gazınıda uykusunda daha rahat çıkarıyo çıkardı etti kaka yapmamıştı onuda yapmış değiştim hala uyanmadı uyandırmak istemiyorum aç olsa uyanır gece emzirdim bi ara uyudu hemen uykusunda ıkınıyo ediyo rahatladı yavrum çok şükür
Allahım bidaha böyle bi gün yaşatmasın
Kolik olmasından korktum ama 1 ayı geçti 1 aydan sonra oluşurmu ki bu

Gunaydin kizlar
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insaAllah miniklerinizi
Gazla bizimde basimiz belada maflor damla vermislerdi kuvozdeyken gecen hafta biogaia denedik ama fayda etmiyo cocugum aci icinde nasil kivraniyo agliyo kipkirmizi oluyo dayanamiyorum el kadarcik bebek icindeki o gaz bagirsaklari hep gurul gurul onceden sadece aksam 9 gece 12 arasi huysuzlanip aglardi simdi gunduzde oyle duzelecegine gittikce kotuye gidiyo burnuda surekli tikali fizyolojik serum kullaniyorum ama anlik etki ediyo annem hasta olsaydi sumukleri yesil olurdu hastaliktan degil alerjik olabilir dedi ooff oofff ne zaman bir duzenimiz olacak cok merak ediyorumm

Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Kizlar yardım lütfen ya sarılığı atlatmamiz için evde yaptığınız herhangi bi yöntem var mı ????

[
Kizlar yardım lütfen ya sarılığı atlatmamiz için evde yaptığınız herhangi bi yöntem var mı ????
Asm deki hemşire gece gündüz 2 saatte emzirmemi soylemisti ve cam önünde (perdesiz tulsuz) yatirmami ve mumkunse 24 saat boyunca beyaz ampul acik olsun tepesinde demisti. Cisli bez onemli olan, nw kadar cisli bez o kadar sarılığı atar demisti.

Bizimki yeşil hasta mı oluyor

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sürekli hastalık canım önce sarılık fototerapi
Sonra kilo kaybı şimdi de burun tıkanıklığı bitmiyor bir türlü keyfini çıkaramadım foto bile çekilemiyorum 10 kilo vermişim 20 günde
Sıkma canını bazen üst üste gelir herşey ve bir çırpıda bakmışsın btmiş gitmiş hep böyle olmayacak merak etme sabret Loğusalıktan insan aşırı duygusal oluyor.ben tecrübe etmiş biri olarak bile ağlamaklı oluyorum ara arageçicek ama emin ol

Doğuma birkaç gün kala bu kadar hasta olmayı nasıl başardım bilmiyorum ama etkili bir yöntemi olan varsa nooolur bana bi yol gösterin. Baş kulak burun Boğaz Ağrı acı yanma öksürme hapşırma helak oldum. Ben nasıl iyileşeceğim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…