Evet onu bi defa tecrübe ettikten sonra zıbınını sırtına doğru katlıyorum böylece sadece alt açma bezini ıslatıyor:)Ablam peçeteden küçük külah yapmıştı. Bende sonra ıslak mendili koyuyordum . Kızda çiş yaparsa kurtuluşu yok direk arkaya sızıyor.
Zeytin yagina devam et canim zamanla azaliyor ve bitio hemen hemen her bebekde oluyor oglumunda kafasinda vardi yag surerdim devamliKızımın kaş bölgesinde kabuklar oluştu,internetten baktım konakmış. Bi çeşit egzama sanırım..
Kaş, saç gibi yerlerde olurmuş.
Annemi aradım,bebekken benim tüm kafamda varmış meğerse. Anası kılıklı egzamyla erken tanıştı. Napılır buna? Zeytinyağı sürdüm bol bol
Çok teşekkür ederim. İnternette de 1-3 ay arası yazıyor.Zeytin yagina devam et canim zamanla azaliyor ve bitio hemen hemen her bebekde oluyor oglumunda kafasinda vardi yag surerdim devamli
Mustela şampuanın konak için çok iyi olduğunu söylüyorlarKızımın kaş bölgesinde kabuklar oluştu,internetten baktım konakmış. Bi çeşit egzama sanırım..
Annemi aradım,bebekken benim tüm kafamda varmış meğerse. Anası kılıklı egzamyla erken tanıştı. Napılır buna? Zeytinyağı sürdüm bol bol
bebeklerde çok oluyor canım.Kızımın kaş bölgesinde kabuklar oluştu,internetten baktım konakmış. Bi çeşit egzama sanırım..
bebeklerde çok oluyor canım.
zeytinyağ sürüp konak tarağıyla taramalısın. hani böyle ince ve sık uçlu taraklar var ya.
Çok teşekkür ederim kızlar.Mustela şampuanın konak için çok iyi olduğunu söylüyorlarAma kaş için nasıl olur bilemedim
Biz onu kullanıyoruz benim kızın kaşında yüzünde minik sivilce gibi şeyler var. Bugün uni baby ile yıkıcam. Bakalım geçecek mi. Doktora götürsem mi ki.Mustela şampuanın konak için çok iyi olduğunu söylüyorlarAma kaş için nasıl olur bilemedim
baya yapacak üstümüze deseneOnun malesef tecrübesi yok henuz cnm ben cook cis kaka yedim ustumees konusunda maleseg ayni bnmkine de emanet ettim kucaginda yatmış kiz ikinio bnmki horluo lavaboya gttm halbuki dedim sen cocukmu baktin uyuyarak uyumuom ki dio yaaa gelde bogma horluon be adam
çok işe yaramıyomuş o da düşüyomuş hep galiba. sanırım zamanla daha çok tecrübelenicezAynı benim kuzu da gündüz daha iyi gece aynı anlattığın gibi
Pipi için aparat varmış bi bak istersen.
Gecmis olsun canim ya inşallah cikmaz birseySabah cocuk dr na kontrole gittik ve dr kalbinde biraz ufurum var dedi trabzona cocuk kardiyolojisine yonlendirdi bi eko cekilsin dedicocukken babasinda da varmis buyuyunce duzelmis insaAllah bizde de onemli bir sorun yoktur kizlar dua edin nolur
Kiyamam yaÇok teşekkür ederim. İnternette de 1-3 ay arası yazıyor.
Tipsiz bişiy oldu böyle :)
Bemde de birşey var orda nohut kadar bişe çok zor oluyor çaresi be ne bunun ya ilk defa başıma geldi. Arkadaşa sordum yapcak bişe yok onla yaşamya alış dediKızlar mu makat çatlağı mı hemoroid mi neyse canım bağrım yandı.çok acıyor kanıyor. Bir çözümü olan işin içine emzirme girince elim kolum bağlandı.
Mendil kapatın ya bişe olmazbaya yapacak üstümüze desene
eşimi uyandırsam ayılır da uyurken napacağı belli olmaz insanın yatakta bırakmamak lazım
çok işe yaramıyomuş o da düşüyomuş hep galiba. sanırım zamanla daha çok tecrübelenicez
Ben yıllardır yaşıyorum. Botoks tedavisi bile oldum ama kar etmedi. Yüzüme yaptırırdım BilseydimBemde de birşey var orda nohut kadar bişe çok zor oluyor çaresi be ne bunun ya ilk defa başıma geldi. Arkadaşa sordum yapcak bişe yok onla yaşamya alış dedi
Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt yavrunuhepinize tesekkurederim arkadaslar ,
hastanede 2. gunumuz ,goguslerim acimaya basladi ,sarilik olmasin diye hem emziriyorum hem mama takviye yapiyoruz ,minik koalam bana cok benziyorbirazdan esim elayi getiricek hastaneye ,ne tepki vericek cok merak ediyorum ☺
Yaaaaa öle bendeki şey o mu yani tuvalete gitmek işkence oldu yaaa afedersinBen yıllardır yaşıyorum. Botoks tedavisi bile oldum ama kar etmedi. Yüzüme yaptırırdım Bilseydimemzirme işleri bitince gözümü karartıp ameliyat olmayı düşünüyorum. Evet onunla yaşamayı öğreneceksin yada başka bir yol deneyeceksin.