2020 Şubat Anneleri

Ablam peçeteden küçük külah yapmıştı. Bende sonra ıslak mendili koyuyordum . Kızda çiş yaparsa kurtuluşu yok direk arkaya sızıyor.
Evet onu bi defa tecrübe ettikten sonra zıbınını sırtına doğru katlıyorum böylece sadece alt açma bezini ıslatıyor:)

Kızımın kaş bölgesinde kabuklar oluştu,internetten baktım konakmış. Bi çeşit egzama sanırım..
Kaş, saç gibi yerlerde olurmuş.
Annemi aradım,bebekken benim tüm kafamda varmış meğerse. Anası kılıklı egzamyla erken tanıştı. Napılır buna? Zeytinyağı sürdüm bol bol

Zeytin yagina devam et canim zamanla azaliyor ve bitio hemen hemen her bebekde oluyor oglumunda kafasinda vardi yag surerdim devamli

Mustela şampuanın konak için çok iyi olduğunu söylüyorlar Ama kaş için nasıl olur bilemedim

bebeklerde çok oluyor canım.
zeytinyağ sürüp konak tarağıyla taramalısın. hani böyle ince ve sık uçlu taraklar var ya.

Hoofff gece uyuyamayn birtane de bende var gece oldumu başlıyor gündğz iyi gece sürekli mık mık hızursuz emmeye kalkıyo desem yok o da değil ztn gece mıy mıy emiyo sıkılıyo bunalıyo geceler fena geçiyor bizim de uykusuzluktan aptal gibiyim büyükte hasta okula gidemeyince evde olunca yatmak mümkün olmuyo

Kızlar mu makat çatlağı mı hemoroid mi neyse canım bağrım yandı. çok acıyor kanıyor. Bir çözümü olan işin içine emzirme girince elim kolum bağlandı.

baya yapacak üstümüze desene
eşimi uyandırsam ayılır da uyurken napacağı belli olmaz insanın yatakta bırakmamak lazım

Aynı benim kuzu da gündüz daha iyi gece aynı anlattığın gibi

Pipi için aparat varmış bi bak istersen.
çok işe yaramıyomuş o da düşüyomuş hep galiba. sanırım zamanla daha çok tecrübelenicez

Sabah cocuk dr na kontrole gittik ve dr kalbinde biraz ufurum var dedi trabzona cocuk kardiyolojisine yonlendirdi bi eko cekilsin dedi cocukken babasinda da varmis buyuyunce duzelmis insaAllah bizde de onemli bir sorun yoktur kizlar dua edin nolur

Sabah cocuk dr na kontrole gittik ve dr kalbinde biraz ufurum var dedi trabzona cocuk kardiyolojisine yonlendirdi bi eko cekilsin dedi cocukken babasinda da varmis buyuyunce duzelmis insaAllah bizde de onemli bir sorun yoktur kizlar dua edin nolur
Gecmis olsun canim ya inşallah cikmaz birsey

Kızlar mu makat çatlağı mı hemoroid mi neyse canım bağrım yandı. çok acıyor kanıyor. Bir çözümü olan işin içine emzirme girince elim kolum bağlandı.
Bemde de birşey var orda nohut kadar bişe çok zor oluyor çaresi be ne bunun ya ilk defa başıma geldi. Arkadaşa sordum yapcak bişe yok onla yaşamya alış dedi

Mendil kapatın ya bişe olmaz

Bemde de birşey var orda nohut kadar bişe çok zor oluyor çaresi be ne bunun ya ilk defa başıma geldi. Arkadaşa sordum yapcak bişe yok onla yaşamya alış dedi
Ben yıllardır yaşıyorum. Botoks tedavisi bile oldum ama kar etmedi. Yüzüme yaptırırdım Bilseydim emzirme işleri bitince gözümü karartıp ameliyat olmayı düşünüyorum. Evet onunla yaşamayı öğreneceksin yada başka bir yol deneyeceksin.

Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt yavrunu

Yaaaaa öle bendeki şey o mu yani tuvalete gitmek işkence oldu yaaa afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…