- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 32
Aynen öyle canım bende korkmuyo değilim aşırı stres heyecan korku hepsi bir arada şuan fıtığım olduğu için şu son hafta çok zorladı beni e bebekte baskı yaptıkça resmen iki büklüm kalıyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah inşallah Su gibi kolay geçerde hemen haberdar ederiz kuzum birbirimizi Amin inşallahAmin canım insallah. Gercekten beklesek bi dert beklemesek ayrı dert. Günü gecerde kakasini falan yapar diye korkuyorum. Doktorda riske atmak istemedi. Bi yandanda kendi gelsin ıstiyorum ilac cok zor olur diye korkuyorum. Allahtan hayırlısı artık. Teslim olmaktan baska çaremiz yok. Yarin iyi olursan buraya yaz. Bende haber ederim iyi olursam. Rabbim kolay dogumlar nasip etsin bizlere.
çok geçmiş olsun canımMerhaba olabilecek şeyler bunlar ama birkaç güne herşey eski haline dönüyor hiç merak etme.bak bende bugün çok fena oldum büyük oğlum ateşlendi havaleli benim oğlum ateş çok riskli bizim için.15 günlük bebeğimi bırakıp gütmek zorında kaldım hastaneye.serum taktılar çocuğa annem aradı küçüğü durmuyor kaşıkla biberonla süt almıuor mevburen babasına bırakıp geldim.oğlum diyo anne sende kal ben gitmek zorında kaldım ve o anda ikiye bölünüyor kalbin yolda gelirken heo ağladım.ama inanki hepsi geçiyor sabırlı ol ve şükret gerçekten çok çaresiz anneler var bizim yaşadıklarımız hiçbirşey.sakin ol ve geçeceğine odaklan
sağlıkla al kucağına yavrunuKızlar yarın ben de sezeryan olcam. Sabah 8 de yatış yapılacak. Dua edin sağlıkla doğsun kızım2 çocuklu hayata geçiş yapıcaz yazdıklarınızı okudukça eyvah diyorum
Allah kolaylık versin. Sağlıcakla kucağına al inş. Seninki büyüktü diye hatırlıyorum bizimki ekstra yaramaz. Küçükten çok büyüğe konsantre olduk bir saniye boş bırakamıyoruz.Kızlar yarın ben de sezeryan olcam. Sabah 8 de yatış yapılacak. Dua edin sağlıkla doğsun kızım2 çocuklu hayata geçiş yapıcaz yazdıklarınızı okudukça eyvah diyorum
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm ya. Seni çok iyi anlıyorum. Deniz yan odada uyurken bile onu nasıl merak ediyorum anlatamam. Onlara yetemicem diye korkuyorum. Bazen ben daha dün çocuktum ne ara büyüdüm de iki çocuğun sorumluluğunu aldım diyorum.Merhaba olabilecek şeyler bunlar ama birkaç güne herşey eski haline dönüyor hiç merak etme.bak bende bugün çok fena oldum büyük oğlum ateşlendi havaleli benim oğlum ateş çok riskli bizim için.15 günlük bebeğimi bırakıp gütmek zorında kaldım hastaneye.serum taktılar çocuğa annem aradı küçüğü durmuyor kaşıkla biberonla süt almıuor mevburen babasına bırakıp geldim.oğlum diyo anne sende kal ben gitmek zorında kaldım ve o anda ikiye bölünüyor kalbin yolda gelirken heo ağladım.ama inanki hepsi geçiyor sabırlı ol ve şükret gerçekten çok çaresiz anneler var bizim yaşadıklarımız hiçbirşey.sakin ol ve geçeceğine odaklan
Sizede geçmiş olsun canım ya minikler hiç hasta olmasa keşkeçok geçmiş olsun canım
hep doğuma denk geldi kuzucuklarımızın hastalıkları. vardır bunda da bir hayır diyorum ben.
dediğin gibi ne çaresiz aileler var. bende çok üzüldüm çok ağladım kızım zatürre oldu diye ama şimdi yine şükrediyorum.
hastanelerde çaresiz bir umut şifa bekleyen ne anneler var. bunlar elbet geçip gidiyor bir şekilde.
sağlıkla al kucağına yavrunu
Canan_Ela da doğurdu bugün çok şükür ❤
doğumu bekleyen çok az kişi kaldı, hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah da artık hep birlikte süt, meme, gaz, kaka konuşalım
Sağol canım ya inş çabucak geçer.dediğin gibi yan odada yatıyor hatta babasını onun odasında yatırıyorum buna rağmen hep içim burukÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm ya. Seni çok iyi anlıyorum. Deniz yan odada uyurken bile onu nasıl merak ediyorum anlatamam. Onlara yetemicem diye korkuyorum. Bazen ben daha dün çocuktum ne ara büyüdüm de iki çocuğun sorumluluğunu aldım diyorum.
Efulimmmm tesekkur ederim kuzummmmm sağolGamzelimmmm sırf seni araştırmak için girdim foruma kuzum benim çok sevindim kavuşmuşsun minnosuna 20 günlük olmuş bile maşallah ay çok sevindim gerçekten canım benim Allahım ömrünü hayırlı uzun kılsın. Gözün aydın canım benim kokla uzun uzun benim yerime)
Çözdüm şükürler olsun kuzumG gamzeli_bebis kuzum Uras ın emme sorununu çözdün mü
Nasıl geçti kontrolünüzSüpersin inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınız
Aynen benimde yarın sabah 8 de sezeryan için yatışım yapılacak. Öğleden önce olur doğumun dedi doktorum. Aynı saatlerde doğurcaz cnm. Hayırlı haberler verelim yarın birbirimize. Heyecandan bayılacak gibiyimKızlar yarın ben de sezeryan olcam. Sabah 8 de yatış yapılacak. Dua edin sağlıkla doğsun kızım2 çocuklu hayata geçiş yapıcaz yazdıklarınızı okudukça eyvah diyorum
canım sağlıkla al kucağına inşallahAynen benimde yarın sabah 8 de sezeryan için yatışım yapılacak. Öğleden önce olur doğumun dedi doktorum. Aynı saatlerde doğurcaz cnm. Hayırlı haberler verelim yarın birbirimize. Heyecandan bayılacak gibiyim
ısıtıp sürmüyorum ben, direkt pamuğa döküp sürüyorum. emzirmeden önce de temizliyorum tabiiki. çok iyi geldi bana.Sezaryenden sonra kanamanız ne kadar sürdü?
Zaytinyağını memelere de ısıtıp mı sürüyoruz? Meme verirken silinecek mi?
selam kizlar,
ece hanimi dogurdum ,50 cm 2650 kg, hersey yolunda cok sukur,
Benimde aynı gün yoğun kanamam oldu. Yatakta yatarken bir şey aktığını hissettim. Bugün 5. gün hala devam ediyor.Bende sezaryen oldum aynı gün kanama oldu yoğun sonra azaldı ara ata oluyorum 18. Günümüz 40 gün sürer diyorlar
Süpersin inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınız
Uyuyamayan anne naber
vala senin esine de sabir gerektirirBenim eşim çok keyfine düşkündür gece uykusu çok önemlidir başı ağrırsa dünyası yıkılır nasıl kendine değer veriyor anlatamam. Yanımızda yatar ama gece uykusu bölünürse baya söylenir, ama çocukları için katlanacak.
eşim saçımın modeline kadar fikir verir. Kıvırcık saçtan nefret eder. Hep düz olacakmış saçlarım genç gösteriyormuşum. Bakımdan hoşlanır kilodan hoşlanmaz.çok değişik bir adam.
Bende çok paspalım gerçekten göğüsler açık geziyorum arada denize teklif ediyorum gülüp yüzüne fışkırtmak istiyor ona gülüyor. 60 kiloda kaldım evde nereye kadar hareket edebilirim. Birde emzirince açıkıyorum. Bazen kendimi kaybediyorum.
vala ayni dert bendede var 40 ciknca nasil olcak bende dusunup duruyorum tek cocuk baya kolaymis ama 2 codukla cocukla birde esi idare etmek offfKizlar yarin 40 cikiyor benim.
Hamilelik boyunca birliktelik yasamadik esimle.
Esim bu aralar beni bunaltiyor
2 çocukla geberiyorum aksama kadar. Aksam desen is bitmiyor gece 23 de isimi gücümü bitirmis oluyorum ve pert halde kaliyorum.
Acikcasi bunca yorgunlukta sex aklima dahi gelmiyor. Esimi de ihmal etmek istemiyorum uzuluyorum boynunu bukup yatmaya gidince (salonda yatiyor mecburen) yarindan itibaren bahanemde olmayacak 40 cikinca.
Allah in ne kadar zormus 2 cocuklu hayat. 33 yasinda evlendim ben. Bekarlik,evlilik ve 1 cocuklu hayat meger ne kadar kolaymis.
(Bu arada esim inanilmaz yardımci biridir, cok sansliyim bu anlamda ama yetmiyor 24 saat resmen )